Üniversiteyi yurt dışında okuyacağım

skyprotector

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar iyi forumlar. Henüz lise 1 ' e geçtim biraz erken olsa da bu sorunun cevabını almak istiyorum. Yaklaşık 5 yıldır bilgisayarla aram çok iyi, web programlama ile uğraşıyorum. Okuyacağım lise endüstri meslek lisesi. İkinci sınıfta bilişim teknolojileri bölümünü seçeceğim. Liseyi bitirdikten sonra üniversiteyi amerika da okumak istiyorum. Amerika da akraba'm yaşıyor. Para konusun da bir sıkıntım yok sayılır. Cevaplarınızı bekliyorum, teşekkürler.

wolkhy1903

Profesör
Reaksiyon puanı
79
sen zaten herseyı halletmıssın kafanda neyın cevabını beklıyorsun:D:laugh::mrgreen:

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
sececegin bolume gore usa'da ki okul fiyatlarini kendin arastirsan cok daha iyi olur... ama simdiden boyle birseyi yapmaya karar verdigin icin seni tebrik ederim...

kosasker

Profesör
Reaksiyon puanı
49
Toronto, Berkley veya Amsterdam. Yakın dersen Avusturya da bir yer tercih et derim.

K

Kayıtsız Üye

SDN Okuru
Yıllık $30.000 olarak değişiyor diye biliyorum genelde okullar.

wolkhy1903

Profesör
Reaksiyon puanı
79
yazını ıyı okursan dostum soru sormak adına hıc bır sey yok...herneyse uzatmayalım...bu yasta karar vermen cok guzel ..senın yasındakılere yol gosteren maalesef cokda bulunmuyor...zamanında bıze de yol gosteren bırılerı olsaydı belkıde bugun cok farklı yerlerde olurduk....
Tamam para konusun da sıkıntı yok dedim. Fakat kaç bin dolar olduğunu biliyim ona göre hareket ediyim dedim.

moneytalks58

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Seçeceğin bölüm çok önemli. O bölüme göre ülkedeki iyi üniversitelerin listesini çıkar. Ona göre başvur. İyi bir üniversite için minumum yıllık 15 bin dolar falan ödersin. Tabi 30-40 bin dolar bile alan ünivesiteler var. Bi de daha çok senen olduğu için, notlarını çok yüksek tutmaya bak ve çok iyi derecede İngilizce öğren. Bu sayede burs falan zorlayabilirsin. %100 olmasa bile %30 bile olsa kar kardır. Son sene profesyonel firmalardan yardım ve destek alırsın. Onlar seni yönlendirir. Dediğim gibi yanlız bu süreyi çok çok iyi değerlendirmeye bak.

skyprotector

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Seçeceğim bölüm bilgisayar mühendisliği arkadaşlar.

cold38

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1

skyprotector

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0