Üniversiteler 15 gün öncesine döndü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Gorkem
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

baaydin

Profesör
Reaksiyon puanı
7
türkiyenin başörtüsü konusunda 15 gün öncesine dönmesi çok güzel bir haber. 100 yıl öncesine dönmektense 15 gün öncesine dönmeyi tercih ederim.

masterdevil

Doçent
Reaksiyon puanı
2
baaydin dedi ki:
türkiyenin başörtüsü konusunda 15 gün öncesine dönmesi çok güzel bir haber. 100 yıl öncesine dönmektense 15 gün öncesine dönmeyi tercih ederim.
Kesinlikle sana katiliyorum

bulmeh

Profesör
Reaksiyon puanı
14
baaydin dedi ki:
duyan da 100 öncesini bizzat yaşayan biri zannedecek. hadi işin siyasi boyutunudaki istismarlığından kaynaklanan nefreti anladık ta bu 100 yıl öncesi durumu ne kadar biliyorsun da bu kadar kesin konuşabiliyorsun ??? belki 100 yıl öncesinde böyle çirkeflikler yapılmıyordu yada o zamanda kadınlarımız çarşaf giyse bile siyasete alet edilme diye bişey ortalıkta yoktu ??? hadi bunu sağlam kaynaklardan aldın diyelim ne kadar sağlam ??? - yani hala konuşayım da boş olsun farketmez havasındayız |) -

serhatoz

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Siyasiler işlerini dinle yaptığı sürece bu iş senelerce sürer tayyip gider 10 sene sonra bilmemkim gelir oda siyasete karıştırır dini o zamanda bunlar patlak verir ben başka ülkelerin siyasetlerinde bunu pek göremiyorum aslında (avrupa ülkeleri) nesense bizim ülkemizde oy toplama amaçlı olarak kullanılıyor bunun önüne geçsek bunlarda kalmaz...

AYT@C

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Serhat Sana su acıdan katılmıyorum .! bu ülkede bu sorun cozukmediği sürece aslında senin dediğin olacak . ! baska birileri bu yasaği siyasi amac icin kullanacak . ! Her secime katilacak parti ben bu sornu cozecem diye cıkacak ortaya o bakımdan cozulmesi lazım .!

intibah

Asistan
Reaksiyon puanı
6
Evet sevgili arkadaşlar saptırmayalım bu turbanın biz her yere girmesin demiyoruz bizim babannelerimizde turbanlı bizim istemediğimiz bikaç yere girmesinler yeter yavvv. Burası müslüman bi ülke alla alla ya hem benim dedem de hacı deniz baykalın dedesi de antalyada bir caminin imamıymış bakın biz gavur filan değiliz sadece çağdaşız o kadarcık bak balla yeminle söylüyom şu pekekeliler türban takıp gelsinler onlarıda üniversiteye almayız amma turban takmıyorlarki poşu takıyorlar oda yöresel bi kıyafet biz karışmayız.

AYT@C

Doçent
Reaksiyon puanı
0
İntibah anladım :=)

Üniversite yasina gelmiş genc bi kız bası acıksa cağdas. ! Eğr basi kapaliysa geri kafali oluyor .. !

Cok sacma bi dusunce yapisi bu . ! Şair mehmet akifin iki dizesi var bilmem hic okudun mu mu.
Milli Şair diyorki .
MEDENİYET DEDİĞİN ACMAKSA BEDENİ .!!
HAYVANLAR BİLE BİZDEN DAHA MEDENİ . !

Lütfen objektif olalım :) bi tarafı acmakla cagdas olunmaz . ! ortmeklede geri kafalı olunmaz. Benim dedem hacı onun babası hafızla olmaz .! Önemli olan insanın cevresinin degil kendisinin ne oldugudur .!