Üniversitedeki Wireless Güvenlik Form'u ?

Noxeble

Asistan
Reaksiyon puanı
6
Arkadaşlar ben üniversitede wifiye bağlandığımda internete girmeye çalıştığımda karşıma form çıkıyor PDA,PC,TABLET gibi seçenekleri olan bi formla karşılaşıyorum ve tc numaranı yazmadan giriş yapamıyorsunuz böyle form'u kendi ağımda nasıl oluşturabilirim acaba bilgisi olan var mı çok ihtiyacım var.

ByEGT

Profesör
Reaksiyon puanı
15
Ağa bağlanabilmek için bilgi işlemden kullanıcı adı/şifre gibi bir şey alman gerekebilir.

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
Ağa bağlanabilmek için bilgi işlemden kullanıcı adı/şifre gibi bir şey alman gerekebilir.

Arkadaş nasıl bağlanırım dememişki, üniversitedin kullandığı bu sistemin benzerini kendi ağımda nasıl kullanırım demiş.

xyz1234

Profesör
Reaksiyon puanı
13
hotspot cihazları var. telefonuna sms ile şifrede göndertebiliyorsun. çok değişik otantikasyon çeşitleri olabiliyor. biraz pahalı bir sistem, evindeki ağınamı düşünüyorsun, yoksa işyerine falan mı. evinde anlamlı değil.

Noxeble

Asistan
Reaksiyon puanı
6
Yok ya eve kurmayı istiyorum öğrenme amaçlı ama hotspot cihazıyla olduğunu öğrendiğim iyi oldu hocam çok sağolasın valla ben zannediyorum 2 3 programla çözerim. (:

GhostX

Profesör
Reaksiyon puanı
3
pfsense yazılımı işini görebilirmi acaba :/

SonKraL

Doçent
Reaksiyon puanı
4
yazılım yoluyla o formu oluşturmak çok zor hotspot cihazı olması gerek..zaten o tarz şeyler genelde mağaza,market,üniversite,iş yeri gibi topluluğun bulunduğu yerlerde kullanılması iyi olacaktır..evde kullanmanın pek bir yararı olacağını sanmıyorum..

Reaksiyon puanı
189
Radius güvenliği ile yapılabiliyor olması lazım yanlış bilmiyorsam...

Noxeble

Asistan
Reaksiyon puanı
6
Pfsensede oluyor dediğiniz gibi fakat çok uğraşmalı birşey bana next next finishli lazım :P