Soru Üniversitede ne okunmalı? Son 2 ay kala bir şeyler yapılabilir mi?

alierdems

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
32
12. sınıf meslek lisesi öğrencisiyim ve son senemdeyim. Bilgisiyar ile alakalı bir bölüme gitmek istiyorum. Bilgisayar Mühendisliği veya Yazılım gibi bölümlere son 2 ay çalışarak girebilir miyim? Sizce şu an ne yapmalıyım?

Son düzenleme:

cillianmurphy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
öyle bişey yapamam ailevi sebeplerden ötürü 2 ay full çalışırım bi şansım olmazmı yine en iyi üniye gitmeme gerek yok bilgisiyarla ilgili ortalama bi bölüm olsa bile yeter
Yapman gereken eşit ağırlıktan girip yönetim bilişim sistemleri okumak. Bilgisayarla oldukça alakalı, girmesi kolay ve iş imkanı süper bir bölüm. Bu tavsiyemi kesinlikle uygula.

alierdems

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
32
Yapman gereken eşit ağırlıktan girip yönetim bilişim sistemleri okumak. Bilgisayarla oldukça alakalı, girmesi kolay ve iş imkanı süper bir bölüm. Bu tavsiyemi kesinlikle uygula.
yüksek puanlamı alıyolar yada özel mi oluyo
Mesaj otomatik birleştirildi:

sizce makine okumak mantıkklı mı makine ressamı olmak istiyorum

Son düzenleme:

aKuu

Asistan
Reaksiyon puanı
39
12. sınıf meslek lisesi öğrencisiyim ve son senemdeyim. Bilgisiyar ile alakalı bir bölüme gitmek istiyorum. Bilgisayar Mühendisliği veya Yazılım gibi bölümlere son 2 ay çalışarak girebilir miyim? Sizce şu an ne yapmalıyım?
2 ay çalışma ile müh. gelmez maalesef. hangi üni olursa olsun gelmez.

alierdems

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
32
peki

bbu abbinin dediğini yapabbilirmiyim
Mesaj otomatik birleştirildi:

sadece müh okumak değil bilgisiyarla alakalı bi bölüme girmek istiyorum