Canlo derslere gir,test coz konu tekrari yap yt den vdeo izle yuksek alirsin bencebu donemde boyle ancaEvde üniversite sınavına nasıl hazirlanabilirim. Hangi kitapları almalıyım . Önerdiğiniz yöntemler nelerdir ?
Ztv dersleri bana kotu bence knkZTV ders videoları işine yarayabilir... Özellikle sayısalcı isen.
Neden kötü? Mükemmel kalitede ders öğretiyolar....Ztv dersleri bana kotu bence knk
 . Sözel derslerden not çıkar sürekli yazarken iyi öğrenirsin
. Sözel derslerden not çıkar sürekli yazarken iyi öğrenirsinBende okudum eyw eline saglikeğer şimdi başladıysan ve bu sene gireceksen günde 8 saat falan çalışman lazım. Düzgün bir şema hazırla kendine. Bilmediğin konulara çok çalış bildiklerini unutma, arada 1 2 test çöz yani. Benim bir taktiğim vardı, sabah 8'de başlardım çalışmaya çok az mola vererek saat 18 e kadar çalışırdım 7-8 saat çalışmış olurdum ve saat 12 de yattığım için bana saatlerce boş vakit kalırdı. Böyle bir sistem oturtursan psikolojini de korumuş olursun. Zaten sınava 2 ay kala falan kalkmak istemiyorsun ders başından bu sisteme alıştığın zaman. Yatmadan önce bunlarda bunlarda eksiğim o yüzden yarın bunları çalışayım diye plan yap. Ben 2020 de girdim son birkaç ay karantinadaydık, böyle çalışırdım ve şükür ki aldım karşılığını.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Alanın ne bilmiyorum ve ben sayısalcı olmadığım için ayt kanalı öneremem ama tyt için
biyoloji: selin hoca
fizik: murat öncül
coğrafya: coğrafya cepte
Türkçe: rüştü hoca
bu kanalların çok düzgün ve iyi anlattığını düşünüyorum diğer dersleri farklı farklı yerlerden dinledim fakat pek verim alamadım, o da benimle alakalı bir problem sanırım. Sözel derslerden not çıkar sürekli yazarken alışırsın