Öneri Üniversite İçin Laptop Önerisi

muhammetcan59

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Henüz 11. sınıfım ve 4 yıllık üniversite hayatımda beni idare edebilecek bir laptop almak istiyorum. 15.000 civarı bütçem var ve yüksek kaliteli oyunlar oynamayacağım. en fazla online birkaç popüler oyun oynar, vscode vs. kullanırım. önerileriniz için şimdiden teşekkür ederim.

Furkan_______

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
Henüz 11. sınıfım ve 4 yıllık üniversite hayatımda beni idare edebilecek bir laptop almak istiyorum. 15.000 civarı bütçem var ve yüksek kaliteli oyunlar oynamayacağım. en fazla online birkaç popüler oyun oynar, vscode vs. kullanırım. önerileriniz için şimdiden teşekkür ederim.
bence şuan bunu düşünme sınavıma 2.5 ay kaldı bilgisayar mühendisliği istiyorum açıp hiç bakmadım önce hedeflerine odaklan

EnesKAYA

Back-End Developer
Reaksiyon puanı
162
Daha üniversiteye gitmene iki yıl varken, şimdiden bunu düşünerek bilgisayar almak bence mantıklı değil. Yine istersen tabii ki öneride bulunabilirim ama sana tavsiyem: Derslerine odaklanıp önce hedefini gerçekleştirmen. Dilersen, bu süre içerisinde de para biriktirip iki yıl sonra şu an alacağından daha iyi bir bilgisayar alabilirsin.