VCB SujaKeiroz
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 2
Herkese merhaba, başlıkta görüldüğü üzere kullanım amacımı belirttim ama size istediğim özellikleri ve kafama yatan markaları yazıp sizin düşüncelerinizi dikkate alarak bir laptop alacağım.Arkadaşlar şimdiden teşekkür ediyorum.
Düşündüğüm markalar: Msi,Monster,Dell,Sony,Belki Asus
İstediğim fiziki ve tekniki özellikler:
Ekran:HD veya Full HD olsun.
Ekran Boyutu:En fazla 15.6 inch.
SSD:Üstüne windows 10'u kuracağım bellek büyüklüğü ona yetsin yeter.
İşlemci ve türü: İşlemci türü HQ veya M olsa müthiş olur.Nesil olarak i7 istiyorum.
Ağırlık ve kalınlık:Okula götürüp getireceğim için en fazla 2.5 kg kalınlığıda 30mm olsa iyi olur.
Ram:8Gb veya 16Gb
Arkadaşlar en önemli istedigim 2 özellik ise ömrü uzun olması lazım 5 yıl kadar beni götürse yeter.bide Şarj süresi uzun olsa çok hoş olur.
Bütçe:4000 Tl ancak cidden istediğim özelliklerin hepsi varsa 4500e kadar zorlamaya çalışırım ama 4000 TL gibi gözüküyor şuan.
Yorumlarınız benim için değerli 1 aydır araştırıyorum ancak karar veremedim en son çare sizsiniz.Teşekkürler.
Düşündüğüm markalar: Msi,Monster,Dell,Sony,Belki Asus
İstediğim fiziki ve tekniki özellikler:
Ekran:HD veya Full HD olsun.
Ekran Boyutu:En fazla 15.6 inch.
SSD:Üstüne windows 10'u kuracağım bellek büyüklüğü ona yetsin yeter.
İşlemci ve türü: İşlemci türü HQ veya M olsa müthiş olur.Nesil olarak i7 istiyorum.
Ağırlık ve kalınlık:Okula götürüp getireceğim için en fazla 2.5 kg kalınlığıda 30mm olsa iyi olur.
Ram:8Gb veya 16Gb
Arkadaşlar en önemli istedigim 2 özellik ise ömrü uzun olması lazım 5 yıl kadar beni götürse yeter.bide Şarj süresi uzun olsa çok hoş olur.
Bütçe:4000 Tl ancak cidden istediğim özelliklerin hepsi varsa 4500e kadar zorlamaya çalışırım ama 4000 TL gibi gözüküyor şuan.
Yorumlarınız benim için değerli 1 aydır araştırıyorum ancak karar veremedim en son çare sizsiniz.Teşekkürler.
Son düzenleyen moderatör: