Üniversite için anadolu meslek mi düz lisesi mi?

rapci0061

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Şuan Ben Anadolu Ticaret Meslek Lisesi Bilgisayar bölümündeyim 9. sınıfı orda okudum ama ben üniverste düşündüğüm için düz liseye gitmek istiyorum burda düz lise 1 tane orası almıo kalabalık dye mahallemizde düz lise vardı imam hatip oldu ama sınıfda kalanların sınıfı var 20 kişiler düz lise olarak benim hiç zayıfım yok 10. sınıfa geçtim şuan sizce ne yapmalıyım bana birisi yardım edebilirmi ?

yani kısacası anadolu meslek mi düz lisesi üniverste için güzel ?

Yardım Eden Herkeze Şimdiden Teşekkürler
smile.gif
Allah Razı Olsun ...

FullScreen

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Devir KPSS devri. Tüm planlarını buna göre yap. Şu an TML mezunu olanlar KPSS de çok çok büyük avantaja sahipler.Ama tabi sen mezun olana kadar bu avantaj kalır mı bilinmez..
Belli meslekler dışında ki bunlar Doktor,hakim,savcı gibi artık herkes için KPSS şart gibi birşey oldu İİBF lerin hali ortada.Zamanında tercih etmedik onlar giderken biz 1 sene kaybetmiştik şimdi ise kaç senedir ellerinde diplomalarıyla kaybediyorlar.İşte bu stratejiyi kurabilmek önemli.Ben iyice yaşlandım biraz daha şöyle 20 li yaşlarda arkadaşlar varsa onların tavsiyelerine kulak ver.

marancı

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Düz liseye geçmek istiyorsanız ve bahaneleri kalabalık olması ise okulun bunu aşabilirsiniz emin olun. Ve eğer niyetiniz hakikaten güzel çalışıp üniversite okumak ise zorlayın şartları. Yeterli miktarda gayret gösterirseniz emin olun istediğiniz okula girersiniz.