Düz lise mi meslek lisesi mi?

ErotikDiscoTopu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba Abilerim Ablalarim İyi Günler Sizden Bir Konuda Yardım İstiyeceğim Ben Liseye Geçtim Sizce Düz Lise mi Yoksa Meslek mi daha iyi

SHKFTT

Asistan
Reaksiyon puanı
217
Çalışkan biriysen düz lise gidip üniversitede güzel bir bölüm okursun ama derslerinde çok iyi değilsen direk mesleğe gidebilirsin en azından işsizlik durumuda olmaz kendi dükkanını açarsın daha rahatlarsın

ErotikDiscoTopu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Çalışkan biriysen düz lise gidip üniversitede güzel bir bölüm okursun ama derslerinde çok iyi değilsen direk mesleğe gidebilirsin en azından işsizlik durumuda olmaz kendi dükkanını açarsın daha rahatlarsın
hep teşekkür alırdım ortaokulda teşekkür ederim

alpacino_34

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
495
Düz lise mi kaldı delikanlı ? Kaldırıldı düz liseler

KTimur

Öğrenci
Reaksiyon puanı
136
Düz lise dediğiniz anadolu lisesi sanırm çünkü düz liseler kaldırıldı.
Üniversite hayaliniz varsa anadolu lisesi sizin için daha iyi olacaktır ancak liseyi bitirip bir meslek yapmayı düşünüyorsanız meslek lisesi tercih edebilirsiniz.Meslek lisesine gidiyorsunuz diye üniversite kazanamazsınız gibi bir şey de yok kazanırsınız ancak çok sıkı bir tempo ile çalışmanız gerek zira rakipleriniz fizik,matematik görürken siz ya stajda olacaksınız yada meslek dersi göreceksiniz.

Üniversite istiyorsanız kesinlikle anadolu lisesi tercih edin.Ama ne tercih ederseniz edin işin yine sizde bittiğini aklınızdan çıkarmayın.