Üniversite 1.sınıfım büte hakkında sorum var

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Bepob
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bepob

Profesör
Reaksiyon puanı
302
Arkadaşlar üni 1. sınıf okuyorum kavram myo okulunda 2 senelik okuyorum geçme notumuz 65 ve çan yok neyse konu şu toplamda uzaktan eğitimle beraber 10 ders var şuan 2 tanesi açıklanmadı geriye kalan 8 dersten 2 tane uzaktan eğitimden ve temel hukuk dersinden kalmışım gerisi geçti ve 2 tane sorumlu geçti var ve geçme notu 2 yani daha düne kadar uzaktan eğitimi açıklanmadan durumum iyiydi şimdi berbat durumda daha ilk seneden durumum böyle bana akıl verin.

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Benimde zar zor verdiğim 1. Sınıf desleri hrp dd ve Dc cc gibiydi suan 3. Dönem ortalama 3.27 geçer takma kafana sadece düzenli çalış.

Bepob

Profesör
Reaksiyon puanı
302
Benimde zar zor verdiğim 1. Sınıf desleri hrp dd ve Dc cc gibiydi suan 3. Dönem ortalama 3.27 geçer takma kafana sadece düzenli çalış.

Hocam dedigim gibi ort 65 olunca 55 olan dersim sorumlu oluyor oda sıkıntı değil ama benim notum şu halimle 2 nin altında oluyor 2 tane uzaktan egitim dersinden kaldıgım için sıkıntı burda . ki zaten 2 senelik

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Hocam dedigim gibi ort 65 olunca 55 olan dersim sorumlu oluyor oda sıkıntı değil ama benim notum şu halimle 2 nin altında oluyor 2 tane uzaktan egitim dersinden kaldıgım için sıkıntı burda . ki zaten 2 senelik
Düzenli ve derslerde hangı konulara çalışman gerektığını bilmen gerekıyor. Düzenli de çalıştıktan sonra sorun olmaz düzeltirsin.

syalmac

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Birinci sınıf rehavetin en yoğun olduğu sınıftır. Bu sebeple bu tarz sorunların olması normal. Bir şekilde ikinci sınıfta kaldığın dersleri düzeltebilirsin. Anladığım kadarıyla DC dersin eksi olmuş. Bazı üniversitelerde DC bazı üniversitelerde de DD dersleri not ortalamana bağlı olarak eksi ya da artı olabiliyor. Sıkıntı yapmana gerek yok seneye alttan alırsın yahut yaz okulunda verirsin. Uzaktan eğitim derslerini aksatma Tarih, bilgisayar vs. deyip geçme ciddi emek ister derslerin hepsi.

Sana tavsiyem her dönem kendine hedef koy. Şu dersi AA ile şu dersi BA ile geçeceğim diye. Üniversite not hesaplama sisteminden hesapla ve hedefinin altına düşmemek için düzenli olarak çalış.

Bepob

Profesör
Reaksiyon puanı
302
Birinci sınıf rehavetin en yoğun olduğu sınıftır. Bu sebeple bu tarz sorunların olması normal. Bir şekilde ikinci sınıfta kaldığın dersleri düzeltebilirsin. Anladığım kadarıyla DC dersin eksi olmuş. Bazı üniversitelerde DC bazı üniversitelerde de DD dersleri not ortalamana bağlı olarak eksi ya da artı olabiliyor. Sıkıntı yapmana gerek yok seneye alttan alırsın yahut yaz okulunda verirsin. Uzaktan eğitim derslerini aksatma Tarih, bilgisayar vs. deyip geçme ciddi emek ister derslerin hepsi.

Sana tavsiyem her dönem kendine hedef koy. Şu dersi AA ile şu dersi BA ile geçeceğim diye. Üniversite not hesaplama sisteminden hesapla ve hedefinin altına düşmemek için düzenli olarak çalış.

Hocam herşeyi çözdüm ilk dönem ortalamam düşüktü 2 altıydı alttan derse girdim 2 üzerine cıkardım suan sıkıntı yok 1-2 hoca sorularıda veriyo her dönem değişik bir şey anlamış değilim.İyi kötü hallediyorum