Undercover Dibe Vurdu !

Rapchy

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
119
5aj72q.jpg

EA tarafından her yıl geleneksel olarak hazırlanan "Need For Speed", özellikle son yıllarda düşüşe geçmişti. Bunun üzerine bu yıl daha iyi bir oyun hazırlamak için kolları sıvayan yapımcılar, oyunu daha iyi geliştirmek için demo bile yayımlamayacaklarını söylemişlerdi. Oynanış tarzı olarak bu kez "Transporter" gibi aksiyon filmlerini temel alacağı belirtilen NFS, ayrıca görsel özellikleriyle de dikkat çekecek bir yapım olarak bekleniyordu. Ne yazık ki beklenenler henüz gerçekleşememiş gibi görülüyor. İlk inceleme puanlarıyla, üst üste çok düşük rakamlara layık görülen "Undercover" için PS3 versiyonunu inceleyen IGN de 4.0 puanı layık gördü. Tarihin en kötü "NFS" oyunuyla karşı karşıya kaldığımız şu durumda, umarız bundan sonrası için iyi bir adım atılır.

IGN haricinde diğer yapılmış inceleme puanları:

"X360"

Official Xbox Magazine - 10 üzerinden 7.5 - 75.0%
Gameplayer - 10 üzerinden 6.5 - 65.0%
GamePro - 5 üzerinden 2.5 - 50.0%

"PS3"

GamePro - 5 üzerinden 2.5 - 50.0%

MoNsTeRaZoR

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Benim için NFS en son Carbon'la bitti.O Most Wanted,Underground falan ne oyunlardı ya.
Pro Street ile bu işin bittiğini anlamıştım.Bu oyundan de ümidim yoktu.Nitekim de öyle çıktı.Bilgisayar kullanıcısı olarak Burnout Paradise'ı bekliyoruz.En kısa zamanda çıkar umarım PC sürümü.

haluk_41

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
en kötüsü prostreet bence ne zamanki sokaktan çıkarsın iş biter bi heyecanı kalmaz ben most wanted dan gerisini tanımıyorum nfs de

DaY_WalkeR

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Undercover o oynanabilirlikle daha çok dibe vurur..

Nemesis

Dekan
Reaksiyon puanı
13
Undercover cok bekledim heveslendim ama yok abi.. Grafik tamam.. Ses tamam.. Şehir atmosfer tamam.. Seneryo tamam..

Ama gelgelelim oynanabilinirlik sıfır.. Hızı tadamıyorum, kontrol kötü.. pufff hayal kırıklığı

10 üzerinden 5

nsgnc

Profesör
Reaksiyon puanı
10
Dün forumda ballandıra ballandıra anlatıldı. Boşuna indirmemişimdir inş.

yokur

Asistan
Reaksiyon puanı
1
bence süper çok hoşuma gitti oyunu bitirdim,bir daha oynayacam baştan.

Phabio

Doçent
Reaksiyon puanı
6
Carbon, Pro Street sonrasında yine rezil rüsva bir oyun.
Most Wanted #1

PC MERAKLISI

Dekan
Reaksiyon puanı
2
most wanted ı iraz geliştirip önümüze koysalar daha güzel olurmuş aslında

technonur

Asistan
Reaksiyon puanı
0
ben pc versiyonunu oynuyorum çok hoşuma gitti kontroller vs çok iyi olmuş baya bi çarpmadan gidebiliyorum makas falanda atabiliyorum

xismailaydin

Profesör
Reaksiyon puanı
18
arkadaşlar öncelikle merhaba
ben NFS serisinden Carbon ve ProStreet sonrasında soğumuştum.
ancak bu oyun tam bana göre olmuş. 'Taşıyıcı' filmindeki adam gibi şöför olduk bu oyunda.

bu arada birşey söylemek istiyorum. ben bilgisayar teknisyeniyim ve grafik hastalığım var. kendi sistemim;
AMD 6000+ BlckEdtn İşlemci, Gigabyte GA-MA78G-S3DH Anakart, His HD3870 Iceq3 Turbo Ekran Kartı, OCZ Platinium 2*2 800 Mhz Ram, Seagate 320 Gb 16Mb HDD, Raidmax Volcano 630 Watt Powersupply ve Thermaltake Tsunami Dream Kasa...
Bu sistemde 1440*900 tüm ayarlar full açık oynuyorum ve Codemaster GRID'den sonra bani hız yaptığıma inandıran ikinci oyun.
Çok önyargılı baktım bu oyuna ancak adamlar yapmış diyorum sadece.

Ancak şöyle bir sorun var. Bugün oyunu işyerindeki bilgisayara kurdum. Intel Core2Duo E4500 işlemci, 2 Gb Ram ve X1050 ekran kartı var makinada. X1050 desteklemiyor demiş ama en düşük ayarlarda oynatıyor. Sorun ise ayarlar minimumdayken oyun beş para etmez. Eğer kendi bilgisayarımdan önce(Full detay olmadan) bir yerde görseydim oyunu emin olun bilgisayarımın yanına bile yaklaştırmazdım. Anlayacağınız hız duygusunu da oyun zevkini de sanal zekayı da ayarlar maksimumdayken aldım. Yoksa gerçekten hoş bir oyunmuş gibi görünmüyor...

mustapha_84

Doçent
Reaksiyon puanı
3
Bende dün pc versiyonunu denedim.Beğenmedim doğrusu.Gerçi ben bu EA'nın oyunlarını zaten pek tutmuyorum.

fantasticb

Doçent
Reaksiyon puanı
3
Bence Undercover güzel
ama 15 aylık çalışmanın sonucu bu olmamalıydı

gkhnksgl

Asistan
Reaksiyon puanı
0
en kötüsü prostreet bence ne zamanki sokaktan çıkarsın iş biter bi heyecanı kalmaz ben most wanted dan gerisini tanımıyorum nfs de

Kesinlikle katılıyorum sana , sadece pistlerde yarışmak zevkli değil , most wanted da , yarış yapmaktan sıkıldığında başı boş dolanıyorduk sokaklarda yarışçıya denk gelirsek yarışıyorduk pist olmadan felan , yine Most Wanted tarzında yapsalardı çok daha iyi olurdu bence

yarışçı

Profesör
Reaksiyon puanı
9
kontroller rezil, grafiği hiç beğenmedim yoldaki diğer arabalar falan kutu gibi, asfalt cilalı gibi

MegaWolt

Profesör
Reaksiyon puanı
42
En güzel NFS oyunu PORSCHE UNLEASHED'tir. Daha sonra Underground ve Most Wanted gelir. Zaten Carbon ile oyunun içine ettiler.
Bu zamana kadar en iyi oynanabilirlik ve gerçeklik Porsche'de vardı. Ben NFS hayranı olarak MostWanted'tan sonrasını hiç beğenmiyorum. Bence köklü değişikliğe gitmeleri gerekir.

Hiç kimsenin dikkatini çekmiyor ama bence bir yarış oyununda "hız kadranı" mutlaka olmalı. Yani elektronik gösterge size o hızı yaşatmıyor. Eğer imkanınız varsa Porsche'yi yükleyin ve oynayın ne demek istediğimi anlarsınız. Ufak birşey gibi gözükse de benim için önemli.

Rapchy

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
119
En güzel NFS oyunu PORSCHE UNLEASHED'tir. Daha sonra Underground ve Most Wanted gelir. Zaten Carbon ile oyunun içine ettiler.
Bu zamana kadar en iyi oynanabilirlik ve gerçeklik Porsche'de vardı. Ben NFS hayranı olarak MostWanted'tan sonrasını hiç beğenmiyorum. Bence köklü değişikliğe gitmeleri gerekir.

Hiç kimsenin dikkatini çekmiyor ama bence bir yarış oyununda "hız kadranı" mutlaka olmalı. Yani elektronik gösterge size o hızı yaşatmıyor. Eğer imkanınız varsa Porsche'yi yükleyin ve oynayın ne demek istediğimi anlarsınız. Ufak birşey gibi gözükse de benim için önemli.

Kesinlikle PORSCHE UNLEASHED cok güzeldi ama carbonada biraz haksızlık yapmışsın sanki oda fena değildi bence :)

pesimist

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,162
Siz nasıl sistemde oynadınız bilmiyorum ama az önce oyunu bitirdim ve çözünürlük sondaydı, grafikleri sonuna kadar açtım, kasmadan oynadım. Hızı yaşadım, çok süper gerçekçi bir oyun yapmışlar. Beğenmeyenler bilgisayarlarını tekrar gözden geçirsinler :)

sivaspor

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Porsche unleashed ve Mostwanted zirve oyunlari idi.

Underground serileri ve carbon eh iste.

Undercover ise melez bir oyun, Mostwanted ve carbon karisimi.

Prostreet ise en rezil nfs oyunu,
Grid'de oyle zaten Codemasters'in hic bir oyununa isinamiyorum ben.
Damnation yapmislar,
Yapmaz olsalarmis o ne oyle ya.:4::hammer:

:w00t:/|sDn|
/▌
/ \

sdelta

Profesör
Reaksiyon puanı
145
Ben beğendim undercover ' ı baya. Çok sıkı nfs fanatiği değilim zaten. Oyna geç şeklinde. Ancak prostreet nfs ye hiç yakışmıyordu bence.

ByKaMiKaZe

Profesör
Reaksiyon puanı
20
pesimist konuyu hortlatmışın :D bende xbox da oynadım güzel oyundu ama başka alternatiflerle karşılaştırınca ve önceki serilerle karşılaştırınca vasat geldi bana..

Rapchy

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
119
3 defa bitirdiğim Most Wanted'ı oynayasım var ama Undercover oynayasım yok :D