Under The Dome

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
10. bölüm bir harika. Herşey şekillendi. İyi kötü belli oldu. S. King beni şaşırtmadı yine :D
Kaldı 3 bölüm.

kpln04

Profesör
Reaksiyon puanı
2
microsoftta iyi para yatırmış reklama wp tellerden tut herşeyde ms win 8
izledim sarıyor fringeden sonra boşluktaydım sanki

-Hewal-

Dekan
Reaksiyon puanı
11
Gerçekten de ilk defa duyuyorum bu ara izleyecek bir şeyler arıyordum iyi olacak yarın bir indirme olayına girelim.

acabuco4

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Kitabı belki enfestir lakin dizisi için aynı şeyi söyleyemem 2.bölümde bıraktım, tad vermedi.

Biraz daha psikopat tadı, aroması olan diziler daha hoş geliyor bana, lakin bunu korku türü olarak algılamayın. Bates Motel gibi diziler..

Bowen32

Doçent
Reaksiyon puanı
3
Dizi ile Kitap bir arada gitmiyor arkadaşlar en azından öyle diyor ve bu daha iyi dizi gizemli işşalah sonu LOST gibi olmaz

zeroaxa

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Dizi ile Kitap bir arada gitmiyor arkadaşlar en azından öyle diyor ve bu daha iyi dizi gizemli işşalah sonu LOST gibi olmaz

S.King dizinin Lost gibi olmasını istiyor yani hayali bu

Tabi sonunun Lost gibi fos çıkması manasında söylemesede Lost gibi fenomen olmasını bekliyo

orcnd

Dekan
Reaksiyon puanı
255
fring ile karşılaştırmak doğru değil. fring'de başrolde deli bir bilim adamı olduğundan olaylar çok farklı şekilleniyordu. burada ise başroldeki karakterler daha sıradan kişiler. sonuç olarak fring kadar çılgın yerlere gitmiyor konu.

karakterlerin birbiri ile sürtüşmesine fazlaca yer veriliyor şu an. lost'da da en çok canımı sıkan bu olmuştu aslında. karakterlerden ziyade bilim kurgu unsurlarına odaklanmaları daha hoşuma giderdi. fakat yinede güzel diyebilirim. tatildeki dizileri beklerken zaman geçirmeye yarıyor en azından.

erenberk

Rektör
Reaksiyon puanı
100
2. sezon fena başladı :rolleyes: