Uncharted Serisine Nerden Başlamalıyım?

Dombili81

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Uncharted oyun serisine başlamak istiyorum ama 1-2-3-4 diye mi gitsem yoksa sadece 4 ve 3 ü mü oynasam ? Böyle düşünmemin nedeni : 1 ve 2 ye başlayıp görüntü kalitesini beğenmeyip oyunu bırakmam sizce nasıl yapmalıyım?

EmreGndmr

Doçent
Reaksiyon puanı
686
Uncharted oyun serisine başlamak istiyorum ama 1-2-3-4 diye mi gitsem yoksa sadece 4 ve 3 ü mü oynasam ? Böyle düşünmemin nedeni : 1 ve 2 ye başlayıp görüntü kalitesini beğenmeyip oyunu bırakmam sizce nasıl yapmalıyım?
Tüm oyunlar birbiri ile az çok bağlantılı.Ortadan dalarsan hikayeyi anlamayacağını zannetmiyorum ancak biraz da olsa zevki kaçıyor.
Görüntü kalitesi olarak 1. oyunun görüntü kalitesi hiç de kötü değil.4. oyun demenden anlıyorum ki bir PS4'ün var.Tüm oyunları az çok remastered edilmiş olarak oynayacaksın...
Bence 1. oyundan başla

1. oyun biraz tekdüze olsa da 2. oyunda zaten bir aksiyon patlaması yaşanıyor.Bazı insanlar da 2. oyunun serinin en iyisi olduğunu söylerler zaten.Bana göre serinin en iyi oyunu 3. oyun :) .

Usui Takumi

Profesör
Reaksiyon puanı
1,177
Bir için sıkıcı diyolardı onu izlersin hikaye özeti olarak sonra 2den devam edebilirsin.

EmreGndmr

Doçent
Reaksiyon puanı
686
Bir için sıkıcı diyolardı onu izlersin hikaye özeti olarak sonra 2den devam edebilirsin.
Buna katılmıyorum.Ancak evet serinin diğer üyelerinden daha sıkıcı olsa da piyasadaki bazı aksiyon oyunlarından daha iyi olduğunu söylemeliyim.Bence bir dene...