ahmeta
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 36
Devletin savcısı , mahkemesi v.s. adalet sistemi örtbas etti diyorsan ..
söyleyecek birşey yok![]()
Sen Devletin kanunları var ama uygulanmıyor diyorsan Evet
Devletin savcısı , mahkemesi v.s. adalet sistemi örtbas etti diyorsan ..
söyleyecek birşey yok![]()
Sen Devletin kanunları var ama uygulanmıyor diyorsan Evet
ben oyle birşey demiyorum...kelime oyununa gerek yok..
eğer konusmaya cesaretin yoksa susacaksın kem küm etmeyeceksin..
Kelime oyunu yapan sensin mesajlarını dikkatli oku, eleştiriye gelemiyorsunuz.
Siz Fenerbahçe hakkında ağzınıza geleni söylüyorsunuz ama GS hakkında biri bişey söyledimi kıyamet kopuyor
Arkadaşlar yine söylüyorum 32 hafta 32 hafta oyun başladı 32 haftaya cok cok dikkaet edin amac 32 haftaya bize kaybetirme 33 hafta 1 puanla götürecekler kadıköy ordada bize puan kaybetirecekler fener2 puanla öne gececek 34 hafta rakibimiz zor trabzon orda hakemler devreye girecek fenerin rakibi kolay kendi evinde şampiyon yapcaklar herşey ortada fatih terim ve ünal aysal söyledikleri gizli oyunlar sonuna kadar doru zaten dün başladın bu oyuna öncede vardı ama dün tamamen devreye girildi
bu dediklerin için sebep ?
2 sezon önce 2 sezon üst üste FB son maçında şampiyonluğu kaybetti, üstelik şike yapıldı dediğiniz sezonda. birinde bursaya diğerinde Gs ye. Gs veya Bursa için kimler devredeydi? çok bilgilisin belli bunlarıda söylede tüm kamuoyu aydınlansın sayende. geçen sezon kaçıncı hafta kimler devrede idi GS için?
Gecen sezon ne yapıldı 9 puan fark sonra cıkartılar bir play off 9 puan indi yarım puana kimin icin calıştı bu senaryolar
geçen sezon playoff herkes 0 puanken konuldu. Gs değilde BJK önde olsa onunda puanı yarıya düşecekti, antepte olsa onunda yarıya düşecekti. eğer o yazılan senaryo ise herkes için yazıldı tüm 18 takım için.
Sezon sonu 9 puan farkla bitirdinizde son maçtamı geldi bu kural? yoksa Gs birinci olursa koyacaz Playoffmu dendi?
geçen sezon playoff herkes 0 puanken konuldu. Gs değilde BJK önde olsa onunda puanı yarıya düşecekti, antepte olsa onunda yarıya düşecekti. eğer o yazılan senaryo ise herkes için yazıldı tüm 18 takım için.
Sezon sonu 9 puan farkla bitirdinizde son maçtamı geldi bu kural? yoksa Gs birinci olursa koyacaz Playoffmu dendi?
Ayrıca ben önceki yazımda çok sorular sordum hiç birine cevap vermemişsin bekliyorum cevaplarını.
Şunu birkere anlayalım türkiyede futbol üzerinde bir takım olayların döndüğü kesin bizde zarar görüyoruz sizde bunu kabullenmek lazım diğelim biz yaptık bu oyunu sizin görüşünüzle peki neden biz de zarar görüyoruz biz yapsak kendi kendimize neden zarar verelim ve ya siz biz herzaman ortamamı germemek icin cekildik ama bizi icine cekmek istediler bizim kupamızı verin diyen biz değiliz
Şöyle düşün siz maclarınızı aldınız normal lig biti 9 puan fark var ve play off diye birşey cıkarılmış ve siz kendini evinizde yarım puanla şampiyonluğu kaybetiniz 9 puan önde geldiniz şampiyonluk giti elinizde ne olurdu ozaman bir düşün cevap ver ben sizi suclamıyorum ki Ben futbollun başındakilerini sucluyorum TFF ama siz bizi sucluyorsunuz adil bir TFF olsa bunu yaparmı sana da bana da sus diyecek kardeşim kurallarım budur uymak zorundasın diyecek ama sen gel kural icinde kural değiştir söz de futbol icin daha iyi yaptığını düşüyorlar dar beyinliler ama halbuki daha cok kaos yaratıyorlar
- - - Mesaj Güncellendi - - -
2 sezon önce biz şampiyonluk yarışında bile yokduk hatılarsanız biz nerelerdeydik sizin ve trabzonun cekişmesinde bursa arada cıkıb şampiyon oldu bunu galatasaraymı yaptı biz o sezon her iki macta bursaya yenildik ve herkese hemen hemen yeniliyorduk bursayı biz şampiyon yapmadık kendi dertimizdeydik sizin trabzonla olan sürtüşmenizden dolayı kaybetiniz
acaba 18 takım icin mi yapıldı sen öylemi düşünüyorsun peki 18 takım icin yapıldıysa neden bu sezonda yapılmadı neden devam adilmedi bu bir kere yapıldı cünkü 3 temmuz süreci vardı bu sürecde sizi kıyak olsun diye yapıldı 18 takım icin değil 7 yaşındaki cocuk bile bunu bilir ama halen siz var olan gözle görüneni kabullenmiyorsunuz
Şunu birkere anlayalım türkiyede futbol üzerinde bir takım olayların döndüğü kesin bizde zarar görüyoruz sizde bunu kabullenmek lazım diğelim biz yaptık bu oyunu sizin görüşünüzle peki neden biz de zarar görüyoruz biz yapsak kendi kendimize neden zarar verelim ve ya siz biz herzaman ortamamı germemek icin cekildik ama bizi icine cekmek istediler bizim kupamızı verin diyen biz değiliz
Şöyle düşün siz maclarınızı aldınız normal lig biti 9 puan fark var ve play off diye birşey cıkarılmış ve siz kendini evinizde yarım puanla şampiyonluğu kaybetiniz 9 puan önde geldiniz şampiyonluk giti elinizde ne olurdu ozaman bir düşün cevap ver ben sizi suclamıyorum ki Ben futbollun başındakilerini sucluyorum TFF ama siz bizi sucluyorsunuz adil bir TFF olsa bunu yaparmı sana da bana da sus diyecek kardeşim kurallarım budur uymak zorundasın diyecek ama sen gel kural icinde kural değiştir söz de futbol icin daha iyi yaptığını düşüyorlar dar beyinliler ama halbuki daha cok kaos yaratıyorlar
2 sezon önce biz şampiyonluk yarışında bile yokduk hatılarsanız biz nerelerdeydik sizin ve trabzonun cekişmesinde bursa arada cıkıb şampiyon oldu bunu galatasaraymı yaptı biz o sezon her iki macta bursaya yenildik ve herkese hemen hemen yeniliyorduk bursayı biz şampiyon yapmadık kendi dertimizdeydik sizin trabzonla olan sürtüşmenizden dolayı kaybetiniz
acaba 18 takım icin mi yapıldı sen öylemi düşünüyorsun peki 18 takım icin yapıldıysa neden bu sezonda yapılmadı neden devam adilmedi bu bir kere yapıldı cünkü 3 temmuz süreci vardı bu sürecde sizi kıyak olsun diye yapıldı 18 takım icin değil 7 yaşındaki cocuk bile bunu bilir ama halen siz var olan gözle görüneni kabullenmiyorsunuz
Yemişim Senin Deklarasyonunu, Şampiyon olmazsak Kılıf Hazır Demeye Getiriyor.
Bazıları konuyu neresiyle okuyor anlamış değilim. Başkan, herhangi bir kulübü suçlamıyor. Birilerinin (TFF, Digiturk vs) oynanan futbolu kontrol etmeye çalıştığını söylüyor. Burada amaç Galatasaray'ın şampiyon olmasını engellemek değil, amaç Galatasaray'ın erken şampiyon olmasını engellemek.
İspanya ligine bakın, Barcelona kaç hafta öncesinde matematiksel olarak olmasa da şampiyonluğunu garantiledi. Almanya liginde de Bayern Münih aynı şekilde ligin bitmesine 7 hafta kala şampiyonluğunu ilan etti. İtalya liginde lider Juventus ile ikinci Napoli arasında 9 puan fark var.. Matematiksel olarak Napoli'nin şampiyon olma ihtimali olsa da gerçekte öyle bir ihtimal yok. İngiltere Premier Liginde lider Man Utd. ile ikinci Man. City arasında 12 puan fark var.
Peki Türkiye de hiç erken şampiyon gördünüz mü? Şampiyon geçen sene Kadıköy'deki süper final maçında belirlendi. Kimse bu olay için Fenerbahçelileri suçlamıyor, suçlayamaz da. Tüm suç @tambjk 'nin dediği gibi sözde ligin heyecanını arttırabilmek için, gerçekte Digiturk'un kasasını doldurabilmek için çabalayan TFF'de.
Daha tüm liglerin bitmesine en az 6 en çok 10 hafta var ama çoğu ligde şampiyon belli. Bir de Spor Toto Süper Lig'e bakalım.
2012 - 2013 sezonunun 28. haftasında Galatasaray 4 puan farkla lider.
2011 - 2012 sezonunda Galatasaray ligi 9 puan farkla bitirdi ama play-offlar sonrası yarım puan farkla şampiyon oldu.
2010 - 2011 'de Fenerbahçe ligin 34. haftasında Sivasspor'u deplasmanda 4-3 yenerek şampiyon oldu.
2009 - 2010 'da Fenerbahçe şampiyonluğu 34. haftanın son dakikalarında kaybetti. Şampiyon Bursaspor oldu.
2008 - 2009 yılında Beşiktaş şampiyonluğunu 34. haftada deplasmanda Denizlispor'u 2-1 yenerek ilan etti.
2007 - 2008 yılında Galatasaray 34. haftada Hacettepespor'u 2-0 yenerek şampiyonluğunu ilan etti.
Son 5 sezonun şampiyonu hep 34. haftada belirlenmiş. Ne hikmetse hiç bir takım ikinci olan takıma 33. haftada 4 puan fark atıp şampiyon olamamış.
Yapmayın Allah aşkına, kanmayın bu oyunlara. Yok heyecanmış, yok kaliteymiş.. Ligdeki 18 takım da TFF ve Digiturk'un stadyum dışında oynadığı bir oyun içerisinde kaderlerini bekliyorlar. Tüm takımlar birbirin suçladıkça TFF ve Digiturk'un bu oyunları devam edecek..
ben diyorumki öyle karnından konuşarak olmaz bu işler. işte herkesi zan altında bırakırsın.
Varsa bildiğin birşey git açık açık söyle isim ver, olay söyle, belge göster. öyle bir takım, birileri gibi tabirlerle OLMAZ.
böyle karnından konuşmaya devam edersen kocaman bir kulüp başkanı olarak daha çok düşmanın ve daha çok fanatizm olur başka birşeyde olmaz.
aradım başkanı, belgeleri sırf seni ikna etmek için paylaşacakmış..
ben diyorumki öyle karnından konuşarak olmaz bu işler. işte herkesi zan altında bırakırsın.
Varsa bildiğin birşey git açık açık söyle isim ver, olay söyle, belge göster. öyle bir takım, birileri gibi tabirlerle OLMAZ.
böyle karnından konuşmaya devam edersen kocaman bir kulüp başkanı olarak daha çok düşmanın ve daha çok fanatizm olur başka birşeyde olmaz.