Ünal Aysal: Fenerbahçe forması giyerim

Reaksiyon puanı
10,315
Ünal Aysal: Fenerbahçe forması giyerim

unal_aysal_fenerbahce_formasi_giyerim.jpg

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, çarpıcı açıklamalar yaptı.

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, Hamburg'ta ırkçılığa karşı yapılması planlanan futbol turnuvasında boy gösterecek ekiplerin maç içinde rakip takım formalarıyla sahaya çıkmalarına yeşil ışık yaktı.

"FENERBAHÇE FORMASI GİYERİM"

Spor Akademisi açma çalışmaları kapsamında Almanya'yı ziyaret eden Aysal, Hamburg'ta yapılması planlanan ırkçılığa karşı futbol turnuvasında boy gösterecek ekiplerin rakip takımların formalarıyla sahaya çıkma teklifine sıcak baktığını söyledi. Hamburg'ta SPD Meclis Üyesi Behçet Algan'ın Galatasaray ile Fenerbahçe, St. Pauli ile de Hamburg takımlarının karşılıklı birbirlerinin formasıyla maça çıkması teklifini değerlendiren Ünal Aysal, "Güzel bir teklif. Ben Fenerbahçe forması giyerim" dedi.

'YENİ NESİLLERİ KURTARMALIYIZ'

Aysal, artık belli kalıpların ve duvarların yıkılması gerektiğini ifade ederek, "İlk 15 dakika takımlar karşılıklı olarak birbirlerinin formasıyla maça çıkarlar, ardından yine kendi formalarını giyerler. Ben bunu yaparım. Spor kardeşliktir. Ben fanatik değilim. Benim Fenerbahçeli arkadaşlarım var. Ben onlara bir Galatasaraylı'ya nasıl bakıyorsam, öyle bakıyorum. Biz bir jenerasyonu kaybettik, hasta ettik. Artık o duvarları yıkmamız lazım. Türkiye'de bunun gerçekleşmesi şimdi zor ama bunu Almanya'da başlatabiliriz. Avrupa'da herkes maçı rahatça seyrediyor. Maç izlemek bir eğlence, zevk alma meselesi. Yeni nesilleri kurtarmalıyız."

kaynak

yaşli çocuk

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Ben Fairy Play felan değilim.Para dahi versele ŞEREFLİ FENERBAHÇE formamı çıkartmam bunun için.

epzq

Doçent
Reaksiyon puanı
47
Bende bu gün her anadolu takımının gibi fenerbahçeninde formasını giyerim.Hatta TT ARENA nın bir köşesine Fenerahçe derneği falan açılsın maçlarımıza gelen yabancı taraftarlar böylelikle ülkemizde küçük takımlara verilen değeri, önemi, katkıyı görmüş olurlar.Ünal başkan da kendi karakterine yakışanı yapmış.Gayet hoşgörülü kibar bir beyfendi.Bunu dememesi anormal olurdu zaten.

Burda küçük ten kastım yabancı tarftarlar içindi çünkü onlar Türkiye den sadece GS yi tanıyorlar.yoksa Fenerbahçe Türkiye de büyük bir klüp.

yaşli çocuk

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Çıkartmazsan sen de üzerine giyersin hem sıcak tutar. Gerçi sizin formalar %100 naylon olduğu için terletebilir. :)

ovvv kardeş harikasın beğeni rekoru geldi çok iyi laftı helal olsun.tebrikler.bunca aydır forumdayım kesin gibi konusan bısey gormedım.

BrknEs

Dekan
Reaksiyon puanı
166
bizim ülkede buna sert tepkiler verirler ama bence bu olabilir çok zor birşey değil

ALPARS

Profesör
Reaksiyon puanı
8
''...Ben bunu yaparım. Spor kardeşliktir. Ben fanatik değilim. Benim Fenerbahçeli arkadaşlarım var. Ben onlara bir Galatasaraylı'ya nasıl bakıyorsam, öyle bakıyorum...''

Bugüne kadar hiç kimse çıkıp böyle konuşmadı.Helal olsun.

Mr.Elm

Doçent
Reaksiyon puanı
5
ovvv kardeş harikasın beğeni rekoru geldi çok iyi laftı helal olsun.tebrikler.bunca aydır forumdayım kesin gibi konusan bısey gormedım.

Gönül koyma lütfen tamamen şaka mahiyetli dokundum. Yoksa futbolla çok bir aram yoktur ama hangi takımlı olursa olsun koyu bir taraftar görsem takılıyorum böyle :))