Ünal Aysal açıkladı! Onu istiyoruz

mazruf

Guru
Emektar
Katılım
30 Temmuz 2009
Mesajlar
23,098
Reaksiyon puanı
1,117
Puanları
293
Yaş
40
Galatasaray Alex Telles'in ardından bir bomba daha patlatmaya hazırlanıyor.

1157884-18144393-640-360.jpg


Galatasaray başkanı Ünal Aysal Gazete Vatan'a yaptığı açıklamalarla gündemi bir anda değiştirdi.

Türkiye'de görüştükleri çok isim bulunmasına karşın gerek oyuncuların gerekse kulüplerin Galatasaray'ın ismini duyduktan sonra fiyat arttırması nedeniyle stratejiyi değiştirdiklerini belirtirken şunları söyledi: "Ülke içinde görüştüğümüz isimler var tabii ki. Ama Türkiye pazarından sıtkım sıyrıldı. Galatasaray ismini duyunca Anadolu kulüpleri şahin oluyor. 1 isteyecekken 4 istiyorlar. Oyuncu ile anlaşıyorsunuz bu kez kulübü fiyat arttırıyor. Dolayısıyla şu an da transfer stratejsini değiştirdim. Önceliğimiz yurt dışındaki yerli oyuncular. Ancak benim gönlümden geçen ve Mancini'nin de onayladığı isim Grasshoppers'ın sağ kanat oyuncusu Izet Hajrovic. Henüz KAP'a bildirecek seviyeye gelmedik. O seviyede bir temasımız yok. Ama birkaç güne kadar resmi görüşmeler yapar ve bu oyuncuyu KAP'a bildirecek duruma geliriz."

Boşnak sağ kanat oyuncusu İzet Hajrovic için Galatasaray yönetimi Türk statüsünde oyanatabilmek için Federasyona başvurabilir. Kökleri Türkiye’ye dayanan futbolcu için Galatasaray yönetiminin Elvir Baliç, Elvir Bolic ve Milli basketbolcu Emir Preldzic’i emsal olarak göstereceği ifade ediliyor.

Bu sezon çok formda

Galatasaray'ın istediği Bosnalı yıldız İzet Hajrovic bu sezon İsviçre Ligi'nde 15 maçta 6 gol 4 asist yapma başarısı gösterdi. Çok formda bir sezon geçiren futbolcu için bazı Avrupa kulüplerinin de takipte olduğu biliniyor. Önceki günlerde Bosna basınına yaptığı açıklamalarla Galatasaray'da oynama isteğini belirten futbolcunun Baliç'ten de bilgiler aldığı ifade ediliyor. Eski Yugoslav topraklarında bir çok oyuncuyu yakından takip eden Galatasaray'ın efsanesi Cevad Prekazi'nin de Galatasaray'a bu transfer için referans olduğu belirtiliyor.

Eurosport

[video=youtube;PCKaWC1HaAo]https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=PCKaWC1HaAo[/video]
 

li10sKing

Profesör
Katılım
13 Aralık 2009
Mesajlar
1,448
Reaksiyon puanı
7
Puanları
218
Mancini istedi İzet Hajrovic geliyor
Ali Naci KÜÇÜK
01/01/2014
İtalyan hocanın, Telles’ten sonra istediği ikinci isim için G.Saray yönetimi harekete geçti.
Sarı kırmızılı kulüp, Grasshoppers’ın sağ açığını yakın takibe aldı. Yöneticiler, İsviçre kulübü ile temasa geçip, İzet Hajrovic’e bonservis ücreti belirlenmesini talep etti. Uygun şartlar oluştuğu takdirde transfer kısa sürede tamamlanacak.

Galatasaray, Alex Telles’ten sonra bir yıldız adayı daha buldu; Izet Hajrovic... Galatasaray Teknik Direktörü Roberto Mancini’nin yeni yılda bir sürprizi daha var. Gremio Kulübü’nde forma giyen 22 yaşındaki sol kanat oyuncusu Alex Telles’in G.Saray’a transferini bizzat kendi isteyen Mancini, sağa bir yıldız adayı istiyor. İtalyan hoca, sağ açıkta oynayan ve iki ayağını da kullanan Grasshoppers takımında forma giyen Hajrovic’i de gözüne kestirdi. Galatasaray Teknik Direktörü Mancini, Başkan Ünal Aysal ve yönetimiyle yaptığı görüşmede hem genç hem de geleceğin yıldız adayı olarak gördüğü 22 yaşındaki futbolcunun mutlaka alınmasını istedi.

TÜRKİYE’YE GELMEK İÇİN CAN ATIYOR
BUNUN üzerine G.Saray Başkanı Ünal Aysal da, resmi görüşmelerin yapılması ve Mancini’nin istediği Hajrovic’in alınması adına kurmaylarına gerekli talimatı verdi. Roberto Mancini’nin “Çok süratli ve her iki ayağını kullanabilen bir yıldız adayı” raporu verdiği İsviçre doğumlu Bosnalı futbolcu için Grasshoppers Kulübü ile temasa geçildi.
İsviçre ekibinden bonservis bedeli için rakam bekleyen Galatasaray Yönetimi, bu transferi bitirmek istiyor. Bu sezon Grasshoppers forması ile 6 gol kaydedip 5 de asist yapan Hajrovic de Türkiye’ye gelmek için can atıyor. Sarı kırmızılı kulübün ve Mancini’nin kendisine duyduğu ilgiden mutlu olan Hajrovic, “Böylesine ünlü bir kulübün ilgisinden memnuniyet duyarım. Türkiye müthiş bir ülke. Galatasaray’da oynamak benim için harika olur” yorumu yapmıştı.

İZET HAJROVIC KİMDİR?
Doğum Tarihi: 04.08.1991
Doğum Yeri: Brugg / İsviçre
Boy: 1.77
Pozisyon: Sağ açık
Oynadığı kulüpler: Grasshopper
İstatistik: Grasshopper formasıyla 109 maç 28 maç 15 asist
Milli Takım: Bosna Hersek formasıyla 4 maç 1 gol

hurriyet.com.tr
 

mazruf

Guru
Emektar
Katılım
30 Temmuz 2009
Mesajlar
23,098
Reaksiyon puanı
1,117
Puanları
293
Yaş
40
Grasshoppers, Galatasaray'ın Izet Hajrovic'e ilgisini doğruladı. İsviçreli kulübün sportif direktörü, Bosnalı oyuncu için sarı-kırmızılılarla görüştüklerini söyledi. NTV Spor
 

Kuvvetmira

Profesör
Katılım
29 Nisan 2013
Mesajlar
2,462
Reaksiyon puanı
38
Puanları
228
Fiyat yükselterek kendileri kaybederler
 

gs_kadir

Profesör
Katılım
5 Ocak 2011
Mesajlar
4,263
Reaksiyon puanı
8
Puanları
218
bildirim.gif
GALATASARAY SPORTİF SINAİ VE TİCARİ YATIRIMLAR A.Ş. / GSRAY [] 04.01.2014 22:10:19

AÇIKLAMA:
Açıklanacak Özel Durum/Durumlar:

Profesyonel futbolcu Izet Hajrovic ve kulübü Neue Grasshopper Fussball AG (Grasshopper Club Zurich) ile oyuncunun transferi için resmi görüşmelere başlanmıştır. Kamuoyu gelişmelerden haberdar edilecektir.

http://www.kap.gov.tr/bildirim-sorgulari/bildirim-detayi.aspx?id=329706
 
Üst