Umursanmamak!

emelden

Dekan
Reaksiyon puanı
8
" Bir insana dünyanın en dayanılmaz işkencesini yapmak isterseniz,
onu,umursamamanın baskın olduğu sosyal bir ortama koyun." [sup](watzlawick) [/sup]
Tavsiyesinde bulunmuş araştırmacılar.

Doğrudur çevresi tarafından umursanmamak, kişininin kendisini değersiz hissetmesine neden olur. Çevrenizde dikkate almadıklarınız var mı?
Ya da dikkate alınmadığınızı düşündüğünüz ortamlar? Ve bu durum sizi ne kadar etkiler? :^)

honen

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Ben zaten birine kızdığım zaman çok umursamaz olurum.Onun içinde bazen çok çekilmez olabiliyorum ama aynısı bana yapıldığında da çok sinir olurum çok büyük tezatlar yaşıyorum ya değil mi? :*

Nemesis

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13
Ben birisine kızdığımda umursamaz olamıyorum cünkü cok cabuk sinirlenip cok cabuk sakinleşen biriyim. Umursanmamak gercekten cok sinir bozucu bişey yaşadım zaman zaman ama bir kimseye yasatmadım daha sanırım yasatmam..

emelden

Dekan
Reaksiyon puanı
8
pesimist dedi ki:
Kesinlikle kaldıramam. döverim..

:) Yinede umursamaz sana el bile kaldırmazsa?

Bu arada honen bende aynıyım bazı kişileri umursamam ortamda o yok gibi davranırım ama bana yapılınca. >X< Tabi değer vermediğim biriyse pek önemli olmaz da...

KesKin

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Umursanmamak en nefret ettiğim şeydir. Eğer kardeşimde benim gibi düşünüyorsa benden çok nefret ediyor demektir :P

TayFun KesKin

wbmstr

Asistan
Reaksiyon puanı
3
hiç kasmam eğer umursamıyosa beni benim için bitmiştir artık o.. o an dan sonra onu tanımam...

titanyum

Profesör
Reaksiyon puanı
7
bende sevmem umusamaz davrananları ama bende yapmam kimseye kim olursa olsun çünkü konuşarak halledemiyecek şey yok baktın olmuyo kötü adamın dediği gibi dalarım walla hiç acımam o dakkadan sonra :)

otantic76

Doçent
Reaksiyon puanı
0
biraz kaba bir tabir olacak ama "beni sallamayanı ben hiç sallamam"

bir insanı zaten davranışlarınızla ezersiniz. ben çok severim bunu yapmayı. tabii ki hakedene...

beni umursamayan kendi kendine gelin güvey olsun...

emelden

Dekan
Reaksiyon puanı
8
chimera dedi ki:
Dayak yediği zaman öyle bir el kaldırır ki o zaman umursar. ;)

Umursanmak uğruna dayak bile atacaklar. Sizi kötü adamlar. :P