Haber Ümit Özdağ'dan Meral Akşener'e Mansur Yavaş çağrısı

OzkanK.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,064
Keşke desteklese.

Ama İYİ parti tutturmuş bir ben Başbakan olacam söylemi. Gidip koltuk sevdasına gene Kemal Kılıçdaroğlu'nu destekleyecekler bu gidişle.

Mr.Pavarotti

Doçent
Reaksiyon puanı
592
Keşke desteklese.

Ama İYİ parti tutturmuş bir ben Başbakan olacam söylemi. Gidip koltuk sevdasına gene Kemal Kılıçdaroğlu'nu destekleyecekler bu gidişle.
Katılıyorum milliyetçi ve sağ görüşlü bir partiler güya..

Applemania

Profesör
Reaksiyon puanı
3,460

CtrlEnter

Doçent
Cezalı
Reaksiyon puanı
886
Mansur Yavaş'ın adaylığına HDP izin vermez. Yavaş, HDP'den oy aldı ve diyetini ödemedi çünkü.. HDP izin verse bile büyükelçilerin onayı gerekir..
Ampulü patlatmak için 6-7 kişi yetişemeyince evin dışındakiler evi patlatın ampul zaten patlar dedi ve onu deniyorlar şuan merak etme..

CtrlEnter

Doçent
Cezalı
Reaksiyon puanı
886
Kusura bakma ben Tam bağımsız ve üretimde yerli milli duruşa oy veririm. Akşener ne diyor NATO'nun talimatına uyun. CHP Akdenizden çıkın diyor. HDP'yi bıraksan hemen yarın Diyarbakırı başkent yapıp kürdistanı ilan eder. İmamoğlu desen İstanbulu Konstantin yapma peşinde.
KK'nın fişi çekildi elektriği kesildi, onu geç, adını soyadını yazmak bile zaman israfı. Ümit Özdağ'ı kapıdan kovuyorlar pencereden girmeye çalışıyor. Akşenerin milliyetçi olmadığını, Fetöyle bağlantısı olduğunu kendi söylediği halde düşmanımın düşmanı dostumdur diyor. Şeriat dersen kralını Temel Karamollaoğlu yıllardır yapıyor zaten ama 6'lı masada yerini almış, nasıl oraya kabul edildiğini henüz anlamış değil. Ayrıca nasıl şeriat getiriyorsa AkParti önüne gelen soyunuyor, onu da AKP yaptı diyorlar. Muharrem İnceyi aday gösterip sırtından vuruyorlar.
Bu kadar birbirine muhalefet olan insanların anlaşıp ta Türkiye'yi yönetemeyeceğini sen de biliyorsun, sadece Erdoğan düşmanlığı nefreti oluşmuş. bu yüzden aday olarak terliğe bile razısın ama inan o terliğe bile karar verecek durumda bir muhalefet yok şuanda. Bu yüzden kaos ortamı oluşturma peşindeler.
Koronavirüs ve şu savaş çıkmasaydı şuan ekonomi çağ atlardı sen de biliyorsun ama kabul etmek zor geliyor. Dünya genelinde sıkıntı var, Ukrayna tahılı bu yıl avrupaya dağılmazsa fare gibi her şeyi kemirirler ki gemilere Türkiye'nin eşlik etmesi dışında alternatifleri yok. Türkiye'den Mavi Vatan üzerinden yeni hat çekilmezse kışın bir tarafları donacak. Senin boş laf dediğin Mavi Vatanın önemi burada ortaya çıkıyor.
Ve Belki inanmazsın 1 paket makarnası bile nasip olmadı bana. Kimseye yalvarmam çok şükür, sabit gelirim olmadığı halde..
Neyse uykum geldi.. :)

Applemania

Profesör
Reaksiyon puanı
3,460
Sıgınmacı ve Mülteciler içten çogalıyor hedef 2053 kayıtsız 10 milyonu geçtiler şimdiden 8 kişiden 1 yabancı

Pkk ile yıllardır savaşıyoruz zaten pkk yı bir şekilde yeneriz Biz savaşçı bir Irkız.

Ama duygu sömürüsüyle din sömürgesiyle baş edemeyiz. Bu daha büyük bir tehlike.

Örnek aldıgımız ülkeler Avrupa deyil tam tersi venezuela arabistan
Mesaj otomatik birleştirildi:

insanlar iktidar a tapar durumuna geçmişler bırak sorgulamayı eleştirmek suç günah olmuş durumda tehlike burda.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şeçimi ertelemek için Yunanistan la savaş cıkarmaya hazır gibi duruyor bir oyun dönerse ona bile şaşırmayacagım bir hale geldik.
Maalesef bu ülke için en büyük tehdit yobaz zihniyeti.Seçimde bu zihniyeti siyasetten silmek lazım.