Applemania
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 3,460
Yasa var,hukuk var,insan hakkı var????????????? AKP nin olduğu bir ortamda yasa ve hukuk.??? gerçekten harika bir kafa.Sen bu palavralarınla ancak cahil insanları kandırırsın.???Tahmin ediyorum yaşın 16 veya 17. Yetişkin birisi böyle konuşmaz çünkü.
Ben ne anlatıyorum sen ne anlatıyorsun. Yasa var hak hukuk var insan hakkı var uluslar arası hukuk var kazanılmış haklar var diyorum sen ne anlatıyorsun.
Ülkeye hak hukuk adalet getirecem diyen muhalefet hak hukuk çiğneyerek mi getirecek bunları? Yargıyı bağımsız yapıcam nasıl oalcak o herkesi görevden alacam kendi adamlarını atayacam diyerek mi?
Ekonomiyi düzeltecem nasıl olacak bu tüm projelere el koyarak mı? Yatırımcının malına el koymayı vaad etmek resmen akıl tutulması olsa gerek. ( Ben iş vermem dese anlayacam direkt yapılanların hepsine el koyacam demek nedir?) Veya yıkacaz durduracaz diyerek oy mu alınır ?
Sıkışınca ezberlemişsin 3-5 basma kalıp cümle dönüyon dolaşıyon onlara geliyor. Gerçekten azcık büyümeden siyaset konuşma lütfen. Hiç yoktan şu oy kullanma yaşını geç öyle başla.