Haber Ümit Özdağ 'Suriyeli hırsız' İftirası

Alparslan 1905

Doçent
Reaksiyon puanı
1,537

Depremde yıkılan bina enkazında gönüllü olarak çalıştığı sırada Ümit Özdağ'ın sosyal medyadan 'Suriyeli hırsız' diye paylaştığı Şanlıurfalı genç konuştu. Şanlıurfa'da deprem enkazında gönüllü olarak çalışan ve Adıyaman'a da yardım ulaştırdığı öğrenilen Abdulbaki Bozdağ, “Ben hafızım, hırsız hiç değilim. Ümit Özdağ'ın bana attığı lekeyi Allah'a havale ediyorum” dedi.

Mesaj otomatik birleştirildi:

Ümit Özdağ özür dilemeyi reddetmiş.

OzkanK.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,063
Ümit Özdağ'ın bu artık kaç oldu bilmiyorum.

Sürekli ortaya bir Suriyeli iddiası atıyor ve çoğunlukla yalan çıkıyor :( Üstelik özürde dilemiyor.
Bu nasıl siyaset ben çözemedim gitti . Böyle yaparak mı iktidar olacak ?

İşin kötüsü millet zaten burnundan soluyor. Birde bu tarz videolu resimli bu adam Suriyeli ve hırsız diyerek yayınlıyor. Yolda birisi yakalayıp döverek öldürse bu adamları kim verecek hesabını !

Alparslan 1905

Doçent
Reaksiyon puanı
1,537
Ümit Özdağ'ın bu artık kaç oldu bilmiyorum.

Sürekli ortaya bir Suriyeli iddiası atıyor ve çoğunlukla yalan çıkıyor :( Üstelik özürde dilemiyor.
Bu nasıl siyaset ben çözemedim gitti . Böyle yaparak mı iktidar olacak ?

İşin kötüsü millet zaten burnundan soluyor. Birde bu tarz videolu resimli bu adam Suriyeli ve hırsız diyerek yayınlıyor. Yolda birisi yakalayıp döverek öldürse bu adamları kim verecek hesabını !

Ön plana çıkmaya çalışırken kendi kendini bitiriyor hocam.

Alparslan 1905

Doçent
Reaksiyon puanı
1,537
Ümit Özdağ resmen kendini bitiriyor. İnsanları hedef gösteriyor, haksız çıkınca twiti siliyor sadece o kadar kaçırdım mı? bilmiyorum ama bir özür twitini görmedim.
Maalesef öyle hocam. Enkazdan ilk önce Ak partililer çıkarılıyor demişti geçen gün. Kendini bitiriyor.