UltrAslan, 'Eski Açık'a taşınıyor!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AliA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Seneye Eski Açıktayız

Öncelikle ultrAslan’ı benimseyen bütün Galatasaray’lılara saygılarımızı sunarız.

2009 - 2010 yılı kombinelerinin satışa çıktığı şu günlerde ultrAslan olarak gelecek sezon tüm alt gruplarımız ile birlikte Galatasaray’ımıza daha faydalı olabilmek ve taraftarlık ruhunu tribünlere daha iyi yansıtabilmek için Eski Açık (Alpaslan Dikmen) tribününe geçme kararı almış bulunmaktayız.

Bu kararı almamızın en büyük etkenlerinden bir tanesi maç içerisinde her tribünden gelen değişik değişik seslerin sahaya yansıması ve takımımızın olumsuz etkilenmesidir. Tribünlerin tek ses ve tek yürek olabilmesi için, Eski Açıkta bulunmamızı daha uygun bulduk.

Sizlerden ricamız; Kulubümüze Eski Açığın üstünün kapanması için faks veya e-posta göndermenizdir.

Ayrıca Eski açığa kombine alacak kardeşlerimizin, seyir değil de taraftarlık ruhunu benimsemiş olmalarını ve bu şekilde kart almasını istiyor ve rica ediyoruz.

Bu konuyla ilgili tüm duyarlı üyelerimizi göreve davet ediyoruz.

Saygılarımızla.

ultrAslan

eray045

Rektör
Reaksiyon puanı
250
seneye zaten 29 ekimden sonra yeni stadımızda olmayacakmıyız?

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530

jascuha

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Sizlerden ricamız; Kulubümüze Eski Açığın üstünün kapanması için faks veya e-posta göndermenizdir.

Ben bu olayı anlamadım taraftar ruhundan bahsediyrosunuz mademki ole gelin biraz da siz ıslanın;) Bir ikincisi Bunun yerine şöyle bir kampanya yapın yönetime karaborsa çetesinden bizi kurtarın diye mail gonderin ... örneğin fenerbahçe naçı oncesi biletix kuyruguna benim gibi gece saat 3 de gelip sabah 10 kadar bekleyen 100 yüzlerce kişi bilet alamazken bu karaborsa çetesi billetleri almıştır...

Felagund

Profesör
Reaksiyon puanı
15
ben pek bi mantık göremedim bu işte. eski açığa geçince kapalıya dolanlar yine kafalarına göre ayrı bi telden çalmaya devam edecektir. kapalıdan kombine alanlar yeni taraftar grubu bile kurmaya kalkabilir.

hta1905

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Zaten stadın her tarafında ultrAslan var :D.Başka taraftar grubumuz yok,olmasın da.

Felagund

Profesör
Reaksiyon puanı
15
o zaman neden yer değişikliği :S