Ultrabook Bir Balon muydu?

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
1megabit upload hızı demişsiniz de hangisi veriyor onu. Süperonline 10 megabit veriyor vermesine de ona da akk uyguluyor.

Ultrayer6

Asistan
Reaksiyon puanı
0
hayır yani dizüstü alacaksam sırf daha ince daha hafif diye ultrabook almam. ultrabook parasına hayvan gibi güçlü dizüstü bilgisayarlar var. hiç olmadı mac alırım o paraya.

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Bu Millet enayimi sırf ince diye bu kadar parayı kimse vermez.

HapS

Profesör
Reaksiyon puanı
63
bir adet almak için en az 2 defa gittim mağazaya ama her ikisinde de vazgeçtim fiyatlar çok uçuk beni geri çeken tek şey fiyat oldu onun haricinde bir sorun yok, ayrıca 256 gb disk normal bir kullanıcının neyine yetmiyor gerçekten merak ettim

ulash

Doçent
Reaksiyon puanı
10
o fiyatlara ultrabook almak için ultra zengin olmak lazım.

limerick

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Bu kadar para intel hd4000 grafik karti olan bir diz ustune verilmez. ince olmus kalin olmus fark etmez. o parayi hak etmesi icin ince oldugu kadar guclu bir dedicated grafik kartinin da olmasi lazim. o yuzden bende balon oldugunun kanatindeyim.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Şimdi yeni Microsoft Surface falan çıkacak bu Ultrabook için tasarladıkları işlemcileri muhtemelen yeni Windows 8 tabletlerde falan kullanırlar gibime geliyor. Ultrabook balon oldu tabi haliyle. Ultrabook'un yerine çoğu kişi Windows 8 tablet-ultrabook karışımı cihazları tercih edecektir.

fredyy

Asistan
Reaksiyon puanı
0
neredeyse netbook kadar küçük bir ekranda 1600x900 çözünürlük çok fazla bence. (asus ux-31e) biraz daha az olsa fena olmazdı.

ayrıca o kadar para verip de cd-rom' u bile olmayan bir bilgisayar almak pek mantıkı gelmiyor bana :) tabii fiyatlarının da çok uçuk olması az satılmasının sebepleri arasında.

Requ3m

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Tabletler çıktıktan sonra o kadar para vermek bana pek mantıklı gelmiyor. Rahatlığı kasa ile kıyaslanamaz, kasalar çok daha rahat ve tabletler çok daha kullanışlı. Son kullacı cihazı için oldukça pahalı.

goodtornado

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Intel ultrabooklarini donanim+fiyat dengesine gore satarsa tutmamak bir yana notebook veya desktop pc den daha fazla bile satilir.Pc ultrabooka yenilecek,bunun baska yolu yok,masa ustu pc yakin zamanda bitebilir ama tasinabilir platformlar bitmeyip yerini tamamen ultrabook gibi yeni nesil tasinabilir bilgisayarlara birakacak,ssd gibi daha kucuk alan isgal eden donanimlar ciktigi surece ultrabook olacak megabook.Fiyatlar da her teknolojide oldugu gibi son kullanicinin alabilecegi bir fiyattan satilacak,