Ultima-2060 sizce nasıl?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan VeeqX
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

VeeqX

Öğrenci
Reaksiyon puanı
13

Malik von Suomi

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
6,992
Arkadaşlar 10-15gün içerisinde bu sistemi almak istiyorum ama sizce nasıl?

Oldukca iyi gibi. C4 yok içinde. Rahatlıkla alabilirsiniz. Ki bütçeniz varsa anakartı B550 ye yükseltin kesinlikle. 5. Nesil islemci kullanırsınız.

İsimyok08

Profesör
Reaksiyon puanı
6,232
PSU'yu değiştirmenizi öneririm. Eski ve korumaları eksik bir PSU. Tabii patlamaz :) Gayet sağlam fakat dediğim gibi eski. İlerde paranız olursa değişirsiniz.

Szayel

Profesör
Reaksiyon puanı
1,147
Ucuz olunca korkutmuyor mu ?

Szayel

Profesör
Reaksiyon puanı
1,147
Neresini anlamadın hoca ?
Ürün fiyatı bu kadar uygun olması korkutmuyor mu gözünü ? Kendi sitesinde bile bu kadar değil ayrı ayrı toplayınca. Öte yandan diğer bilgisayarcılar sömürmezmiydi şimdiye tüm stoğu ? Tanımadığım için ön yargım var açıkçası.

7 postun var 7side aynı özellikteki pc'yi gösteriyor. Bu kadar hevesli olma dolandırılma demeye çalışıyorum.

VeeqX

Öğrenci
Reaksiyon puanı
13
Neresini anlamadın hoca ?
Ürün fiyatı bu kadar uygun olması korkutmuyor mu gözünü ? Kendi sitesinde bile bu kadar değil ayrı ayrı toplayınca. Öte yandan diğer bilgisayarcılar sömürmezmiydi şimdiye tüm stoğu ? Tanımadığım için ön yargım var açıkçası.

7 postun var 7side aynı özellikteki pc'yi gösteriyor. Bu kadar hevesli olma dolandırılma demeye çalışıyorum.
Hocam zaten şahsen internet üzerinden bu tür yüklü siparişler verme yanlısı değilim babam da değil.Ümraniyedeki depolarından teslim alacağım aldığım zaman.Orada da bir şey eksik mi falan bakarım açıkçası.Ayrıca birkaç gün önce aratmıştım bu siteyi güvenilir mi diye ve olumsuz bir yorum görmediğimi hatırlıyorum açıkçası.Ayrıca aynı şekilde İtopyada olan bir sistemi yine İtopyada da toplasan yine fazla çıkıyor yani kendi sitesinde bile bu kadar değil demen biraz garip kaçtığını düşünüyorum.

Szayel

Profesör
Reaksiyon puanı
1,147
Garibine niye gidiyor ki seni düşünerek yazdığım şeyler :)
Elbet vatanda da, satın alma sorumlusunun planladığı ve toptan getirilen ürünler diğerlerine binaen daha uygun. Fakat yıl sonu yaklaşıyor, stoklar eriyor. Yıl başında ürün bulunamayacağı için genel anlamda fiyat artıracağını bile bile neden 15 20 gün önce daha uygun fiyata satarlar ona kafam yatımadı.

Benim de garibime giden, senin yararına olabilecek şeyi söyleyen birine kulak açman faydanayken neden garipsiyorsun :) Ben şikayetvardaki tüm sayfalarını okudum ama merkez gösterdikleri yerin depo olduğunu sen söylemesen bilmeyecektim mesela. Depo olduğunu bildiren bir yazı göremedim.

Sen burayı kullanacak arkadaşlara depodan alınabiliyor bilgisi ve alım sonrası memnuniyet bilgisi ile yardımcı ol, bende sana şikayet vardaki direkt ilk sayfadaki ilanların bazı göremediklerini alıntılayayım;

VeeqX

Öğrenci
Reaksiyon puanı
13
Garibine niye gidiyor ki seni düşünerek yazdığım şeyler :)
Elbet vatanda da, satın alma sorumlusunun planladığı ve toptan getirilen ürünler diğerlerine binaen daha uygun. Fakat yıl sonu yaklaşıyor, stoklar eriyor. Yıl başında ürün bulunamayacağı için genel anlamda fiyat artıracağını bile bile neden 15 20 gün önce daha uygun fiyata satarlar ona kafam yatımadı.

Benim de garibime giden, senin yararına olabilecek şeyi söyleyen birine kulak açman faydanayken neden garipsiyorsun :) Ben şikayetvardaki tüm sayfalarını okudum ama merkez gösterdikleri yerin depo olduğunu sen söylemesen bilmeyecektim mesela. Depo olduğunu bildiren bir yazı göremedim.
Ben bu konularda fazla bilgi sahibi değilim.Orta seviye hatta altı da diyebiliriz.
Ben de katılıyorum senin dediğine adamlar neden bu kadar ucuza satıyorlar.Aklıma yatan tek şey önceden stokladılar kur da artınca normalden ucuz ama kendilerini kâra sokacak şekilde satıyorlardır.Tekrar söylüyorum pek bilgim yok.
Siteden satın alırken depodan teslimi seçtiğinde adresi gösteriyor gidip alabiliyorsun hocam.