Ufak Bir Yazılım Yazacak Arkadaş Arıyorum Ücretli- Windows İçin

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Lazzz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Arkadaşlar depo stok takibi için kendi programımı yazdırmak istiyorum, piyasadakiler istediğimi karşılayamıyor. Bunu yazabilecek bir arkadaş varsa özel mesaj ile iletişime geçebilir.
İstediğim programı özetlemek gerekirse stok kodları ve isimleri olacak (kodlar ve isimler varyantlı şekilde olması çok önemli) yedekleme yapacak, stoğu belirli sayının altına düştüğünde uyarı verecek, barkod okuyucu ve yazıcıya uyumlu olacak ve istenildiğinde excel ve pdf v.s. olarak dışarıya rapor verebilecek.

Ücreti ve programı konuşur anlaşabiliriz.

TRTURKEYTR

Profesör
Reaksiyon puanı
2,372
Arkadaşlar depo stok takibi için kendi programımı yazdırmak istiyorum, piyasadakiler istediğimi karşılayamıyor. Bunu yazabilecek bir arkadaş varsa özel mesaj ile iletişime geçebilir.
İstediğim programı özetlemek gerekirse stok kodları ve isimleri olacak (kodlar ve isimler varyantlı şekilde olması çok önemli) yedekleme yapacak, stoğu belirli sayının altına düştüğünde uyarı verecek, barkod okuyucu ve yazıcıya uyumlu olacak ve istenildiğinde excel ve pdf v.s. olarak dışarıya rapor verebilecek.

Ücreti ve programı konuşur anlaşabiliriz.
Pek ufak değilmiş.

Dora

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,807
Bunları birbirine köprülemek çocuk oyuncağı değil sonuçta. www.delta-yazilim.com kullandığım bir program.

zozozo

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
5
Ben yazabilirim problem değil fakat barkod okuyucu ve yazıcının tipini , varsa sdk ini bilmem gerekir. Hatta denemeler için bende de birer tane olması gerekir.

Projeye ufak demeniz fiyatı ucuz tutmak istemenizden mi kaynaklanıyor ?

Zamanım olsa kendim yazacağım demişsiniz fakat zaman olarak hiç uzun süren bir proje değil aslına bakarsanız, basit bir SQL , basit bir notifier, basit bir csa,pdf exporter ve gömülü sistemle birleştirmek için driver ya da SDK var ise sadece 2 haftasonumu ayırarak bitebilecek bir proje, arayüz tasarımları dahil.

Projeyle ilgileniyorum fiyatta anlaşırsak başlayabilirim.

İyi forumlar :)