UEFA'ya göre hakemler mükemmel!

yaşli çocuk

Profesör
Reaksiyon puanı
11
UEFA'ya göre hakemler mükemmel!

UEFA Genel Sekreteri Gianni Infantino Şampiyonlar Ligi'nde G.Saray'ın da başını ağrıtan hakem hatalarıyla ilgili "Hakemler bu sezon mükemmel bir iş çıkarıyorlar" dedi

10-04-Gianni%20Infantino.jpg

Şampiyonlar Ligi çeyrek finallerine hakem hataları damgasını vurmuştu. Real Madrid deplasmanında Burak’ın yüzde yüz penaltısını vermeyen Norveçli hakem Oddvar Moen, PSG-Barcelona karşılaşmasında çok kötü bir yönetim gösteren Wolfgang Stark, son olarak Dortmund-Malaga mücadelesinde Almanlar’ın skoru 3-2′ye getiren golünde 4 kişinin ofsaytını görmeyen İskoç Craig Thompson büyük tepki çekmişti. SoccerEx Konferansı’nda konuşan UEFA Genel Sekreteri Gianni Infantino “Hakemler her zaman iyi niyetlidir. Her insan gibi onlar da kasten olmayan hatalar yapabilirler. Bu sezon UEFA hakemlerinin Şampiyonlar Ligi’nde mükemmel bir iş çıkardıklarını düşünüyoruz” açıklamasını yaptı.

10 maç ceza!

Infantino ayrıca UEFA’yı ırkçılıkla suçlayan Malaga kulübünün sahibi Ben Nasser Al Thani hakkında da “93. dakikada yediğiniz bir golle elendiğiniz zaman duygularınızı anlayabiliyorum. Normalde söylemek istemediğiniz şeyler ağzınızdan çıkabilir ama bizi nasıl bir ırkçılık yapmakla itham ediyorlar bilmiyorum. Bu akıl dışı” diye konuştu. UEFA’nın Malaga’nın sahibi Al Thani hakkında disiplin soruşturması açabileceği belirtildi. Infantino ayrıca ırkçılık yapan futbolcular ve teknik adamlara 10 maç ceza vererek ağır bir disiplin yaptırımında bulunacaklarını söyledi.

KAYNAK

Casio Murat

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Vay be, bu hakemlermi mükemmel !!! bunlar mükemmelse, siz anormal mükemmelSİNİZ..#

aagkn

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Bu sözlerin samimi olup, olmadığını anlamanın tek yolu, Cüneyt Çakır'a Şampiyonlar Liginde en az yarı final vermeleri olacak.

Ay Parçası

Profesör
Reaksiyon puanı
27
gözümüzle görmesek bizi kandıracaklar yahu hiç mi iyi hakem görmedik bunlar süper hakemse bizler bişey bilmiyoruz bozacının şahidi şıracı

fergan

Asistan
Reaksiyon puanı
1
uefa ve şampiyonlar ligi tarihinin en kötü hakem yönetimleri bu sezon olmuştur..
bi alman gazateside geçenlerde yazmıştı bunu.
uefa da hatayı görmüş ki bu açıklamayı yapmış,suçluluk psikolojisi

sleeper

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Aslında normal olan bu.Çünkü Uefa'nın işine geleni yapıyorlar.Büyük kulüpleri son dörde bırakarak daha fazla gelir elde ediyor uefa.

flood_77

Profesör
Reaksiyon puanı
4
tutup ta kendi hakemlerini ateşe atacak halleri yok. İki maçımızda da penaltılar verilmedi... Eurovision, AB gibi tarafsızlıklarını kaybetti

neskalii

Profesör
Reaksiyon puanı
23
İki yüzlü oldukarını bi kez daha göterdiler..