|Ⓢєччαh|
Guru
- Reaksiyon puanı
- 10,327
![aziz-yildirim1.jpg](/proxy.php?image=http%3A%2F%2Fwww.dosdogruhaber.com%2Fwp-content%2Fuploads%2F2013%2F02%2Faziz-yildirim1.jpg&hash=7b1ac0765ba3cc30e9233f60ffa63637)
Gündeme damga vuran cezalarla ilgili ilk tepkiyi Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım verdi.
Başkan Aziz Yıldırım: Geçen yıl 5 maç ceza aldık. BATE sonrası şimdi Plzen de seyircisiz. Kaybımız 30 milyon Euro. Bu durumlarda bir şeyler yapması gereken tek kurum devlet!
AZİZ YILDIRIM CEZAYA KÖPÜRDÜ
Geçen sezon 5, sonra BATE, şimdi Plzen maçı. 7 maçtaki kaybımız neresinden bakarsanız bakın 30 milyon TL. Herkes büyük transfer bekliyor bizden, bu da hakları.
Fakat aldığımız cezaları görüyorsunuz. Şimdi bu 30 milyonu kapatmaya çalışacağız. O paralar kasamızda kalsa biz de transferde kullanırız. Gerçek Fenerbahçe taraftarı transfer bekliyor ama demek ki beklemeyenler ya da istemeyenler de var 6222 sayılı bir kanun var ama uygulanıyor mu? Bu durumda bir şeyler yapması gereken tek kurum var; devlet. Bu işi ben ya da yönetim kurulum değil, sadece devlet çözer.
kaynak
bir aziz yıldırım demeci yayınlamak istemezdim, ama bu konuda çok haklı!
devletin ve uefa'nın bu cezalar konusundaki tavrı çok yanlış ve acımasız.
her kim suç işliyorsa bunu devlet alacağı tedbirlerle önlemeli, yine de önleyemiyorsa yakalayıp cezasını bizatihi kendisi kesmelidir.
ingilterede kulübüne zarar veren, suç işleyen fanatikleri bir daha asla hiçbir maça sokmuyorlar. ağır yaptırım uyguluyorlar.
zaten bunca borç içinde yüzen kulübün ve onca taraftarın ne suçu var yav, üç-beş sarhoş ş.sizin yüzünden niye bunca insan ve kulüpler bu kadar devasa boyutlarda zarar görsün?
bu yazdıklarım sade fenerbahçe için değil, her kulüp için geçerlidir.
devlet artık resmen büyük bir trajediye dönen bu büyük zulme seyirci kalmamalı, gerek kulüpleri gerek suçu günahı olmayan taraftarlarını bu psikopat manyakların zulmünden, şerrinden korumalıdır.