UEFA G.Saray'ı ''yılın sürprizi'' seçti

ALPARS

Profesör
Reaksiyon puanı
8
2013-03-12t204203z_1358664900_bm2e93c1o6701_rtrmadp_3_soccer-champions-1369660702.jpg

Şampiyonlar Ligi'nde zaferi Bayern Münih'in kazanmasının ardından UEFA, sezon değerlendirmesinde Galatasaray'a da yer verdi.

UEFA, Bayern Münih'in B.Dortmund'u 2-1 yenmesinin ardından resmi internet sitesi üzerinden sezon değerlendirmesi yaptı.

Yılın takımı olarak Bayern Münih seçilirken, UEFA Galatasaray'ı da ''sezonun sürprizi'' olarak adlandırdı.

Sezona Manchester United ve Braga yenilgileriyle başlayan Galatasaray'ın üst üste aldığı galibiyetlerle grup aşamasını geçtiği belirtildi. Sarı-kırmızılıların 2. turda Schalke'yi de yenerek çeyrek finali hak ettiği vurgulanırken, Fatih Terim'in de ''Dünya'nın saygısını kazandık'' ifadelerine yer verildi.

YILIN TAKIMI BAYERN, YILIN HOCASI KLOOP
UEFA, Şampiyonlar Ligi'nde 2012/2013 sezonunun takımı olarak şampiyon Bayern Münih'i seçerken, yılın teknik direktörü olarak da finalde Bayern'e kaybeden Dortmund'un başarılı çalıştırıcısı Jurgen Kloop'u gösterdi.

BARCELONA'NIN HEZİMETİ UNUTULMADI
Şampiyon Bayern Münih'in, yarı final eşleşmesinde, Barcelona'yı ilk maçta 4-0, ikinci maçta 3-0 yenmesi de sezonun sonucu olarak değerlendirildi.

tsezer

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Tebrik etmek lazım gruptan çıkması zor bir durumdan çeyrek finale geldiler madrid e elendiler.

BERVA

Doçent
Reaksiyon puanı
8
Ünal Aysal her ne kadar antipatik olsa da Galatasaray'ı iyi yönetiyor.
Başarılarının devamı gelir inşAllah.(Ama Avrupa'da) :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Insallah tum takimlarimiz basarili olur da, Avrupali da bize saygi duymayi ogrenir

BERVA

Doçent
Reaksiyon puanı
8
antipatik mi ?? insaf be...
Dostum hangi takımlı olduğunu bilmiyorum ama Galatasaray'lı isen sana sevimli,sıcak kanlı biri olarak gelebilir.
Fenerbahçe'li isen "antipatik" senin için hafif kalmış olabilir.
Beşiktaş'lı olarak bana antipatik geliyor. Herkesi sevmek zorunda değilim.

yani sen elmayı seviyorsun diye elmanın da seni sevmesi şart mı ?
Yada sırf sen elmayı seviyorsun diye herkesin elmayı sevmesi şart mı ? Yada tam tersi.

Empatik

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Seneye yılın değil son 10 yılın süprizi olacak :D

danceinthedark

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Abi ben bu işi anlamadm Malaga ya ne oldu adamlar ilk defa katlıldı ve çeyrek finale kaldı

komoon

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Dostum hangi takımlı olduğunu bilmiyorum ama Galatasaray'lı isen sana sevimli,sıcak kanlı biri olarak gelebilir.
Fenerbahçe'li isen "antipatik" senin için hafif kalmış olabilir.
Beşiktaş'lı olarak bana antipatik geliyor. Herkesi sevmek zorunda değilim.

yani sen elmayı seviyorsun diye elmanın da seni sevmesi şart mı ?
Yada sırf sen elmayı seviyorsun diye herkesin elmayı sevmesi şart mı ? Yada tam tersi.

Dostum GS liyim.. ama bunun bunla bir ilgisi yok...

neyse.. senin fikrin...

S

SDN Okuru

SDN Okuru
biz ne diyoruz siz hala birbirinizi yiyecegiz diye ugrasiyorsunuz. Sunun dozunu ayarlayin artik.

BERVA

Doçent
Reaksiyon puanı
8
Dostum GS liyim.. ama bunun bunla bir ilgisi yok...

neyse.. senin fikrin...

Yanlış ise görüşüm, doğrusunu göstermelisin.
Genelleme yaptım zaten. GS'lilerin çoğu sever,FB'lilerin çoğu nefret eder.
Beşiktaş'lıyım gördüklerim,okuduklarım neticesinde bana antipatik geldi.
GS'li ve FB'lilerden daha objektif olduğuma inanıyorum Ünal Aysal konusunda.
Ortamı geren açıklamalarda bulunan bir insana antipatik dediğim için insaflı olmamı isteyen sensin.

Bu zihniyetteki yöneticiler yüzünden bir genç hayatını kaybetti.
Haklılık payı olabilir,haklı da olabilir.Ama ortamı gerip insanların kan dökmesine sebebiyet verecek açıklama yapan insanlar size nasıl olur da sevimli gelir ?
İşte onu anlamıyorum.

TDK / Antipatik: Sevimsiz,itici,soğuk.

komoon

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Yanlış ise görüşüm, doğrusunu göstermelisin.
Genelleme yaptım zaten. GS'lilerin çoğu sever,FB'lilerin çoğu nefret eder.
Beşiktaş'lıyım gördüklerim,okuduklarım neticesinde bana antipatik geldi.
GS'li ve FB'lilerden daha objektif olduğuma inanıyorum Ünal Aysal konusunda.
Ortamı geren açıklamalarda bulunan bir insana antipatik dediğim için insaflı olmamı isteyen sensin.

Bu zihniyetteki yöneticiler yüzünden bir genç hayatını kaybetti.
Haklılık payı olabilir,haklı da olabilir.Ama ortamı gerip insanların kan dökmesine sebebiyet verecek açıklama yapan insanlar size nasıl olur da sevimli gelir ?
İşte onu anlamıyorum.

Uzatmak istemedim ama sen uzatıyorsun..

demagoji yapıyorsun..

bizim millete özgü bazı hastalıklar vardır..
eyyam gibi.. gaza gelmek gibi...galyana gelmek.. her konuda bilirkişi olmak...ve başkalarını adına düşünmek...

uzun uzun konuşulacak şeyler zamanım yok başka zaman konuşuruz...

ama şu ölüm olayına ilişkin bir iki laf etmek istiyorum...

su testisi su yolunda kırılır diye bir laf vardır...
bizde taraftarız ama maça bıçakla gitmiyoruz...

eğer sen adam yaralamaktan sabıkası olan adam bıçak çekersen yersin bıçağı..
bunun formayla bir ilgisi yok...

hemen çıktı birileri TV deki şovmenler gibi anında demagojiye başladı...

madem bu kadar düşünceliydiniz birinin ölmesini mi beklediniz ??

kaç tane adam bıçaklanmış bu sezon statlarda haberiniz var mı ?

sonuncusu derbiden 2 hafta önce idi ...

kendine taraftar diyen serseriler her türlü pisliği yapsın sonrada koyun moduna geçip
yöneticiler yapıyor.. yok yaa

olma koyun...,,

kafan yokmu senin ?

işin özü , hep suçu bir yerlere atarak atarak sonuç elde edemeyiz...

taraftar dediğin sen ben... bıçak taşımaz, kavga etmez, küfür etmez isek olay biter... bu kadar basit...

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
ünal aysal kadar efendi, vur ensesine al lokmasını bir adam ben görmedim bırak başkanı hayatımda görmedim. Bir tane sert çıkışı bir tane yıkıcı söylemi olmadı, Tamam adamı sevmiyorum dersin rakip takımı tutuyorsun gayet anlaşılır ama antipatik deyince insan merak ediyor adam ne yaptı? Fazla iyi yumuşak bir adam olması galiba:) stadı vermedi diye sanırım bu söyleminiz.

3xpired

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Ünal Aysal antipatik değil sadece cool ve boş konuşmayan, az ve öz konuşan bir insan.

BERVA

Doçent
Reaksiyon puanı
8
Uzatmak istemedim ama sen uzatıyorsun..

demagoji yapıyorsun..

bizim millete özgü bazı hastalıklar vardır..
eyyam gibi.. gaza gelmek gibi...galyana gelmek.. her konuda bilirkişi olmak...ve başkalarını adına düşünmek...

uzun uzun konuşulacak şeyler zamanım yok başka zaman konuşuruz...

ama şu ölüm olayına ilişkin bir iki laf etmek istiyorum...

su testisi su yolunda kırılır diye bir laf vardır...
bizde taraftarız ama maça bıçakla gitmiyoruz...

eğer sen adam yaralamaktan sabıkası olan adam bıçak çekersen yersin bıçağı..
bunun formayla bir ilgisi yok...

hemen çıktı birileri TV deki şovmenler gibi anında demagojiye başladı...

madem bu kadar düşünceliydiniz birinin ölmesini mi beklediniz ??

kaç tane adam bıçaklanmış bu sezon statlarda haberiniz var mı ?

sonuncusu derbiden 2 hafta önce idi ...

kendine taraftar diyen serseriler her türlü pisliği yapsın sonrada koyun moduna geçip
yöneticiler yapıyor.. yok yaa

olma koyun...,,

kafan yokmu senin ?

işin özü , hep suçu bir yerlere atarak atarak sonuç elde edemeyiz...

taraftar dediğin sen ben... bıçak taşımaz, kavga etmez, küfür etmez isek olay biter... bu kadar basit...

Bana insaflı ol diyen sensin,ortamı geren ben miyim ? Antipatiğin ne anlama geldiğini de yazdım ki ne demek istediğimi anlayasın diye ama işte olmayınca olmuyor.
Bırakın Allah aşkına, yöneticilerin hiç suçu yok hepsi melek gibi adamlar açıklamaları da öyle.

Serseri taraftarın eline bıçak almasını kimse engelleyemez ama milleti kızıştırırsanız,düşman ederseniz bir birine gider sokar o bıçağı rakibine.

Demagoji yapma demişsin demagojiyi kendin yapmışsın haberin yok.
İnsan gibi niye antipatik geldiğini anlatmaya çalıştım, hemen koruma moduna geçip saldırıya başlamışsın.
Biz o bıçağı saplayan masum mu dedik. Allah aşkına şu yorumları anlayarak okuyun. Anlamadıysanız bir daha.

ünal aysal kadar efendi, vur ensesine al lokmasını bir adam ben görmedim bırak başkanı hayatımda görmedim. Bir tane sert çıkışı bir tane yıkıcı söylemi olmadı, Tamam adamı sevmiyorum dersin rakip takımı tutuyorsun gayet anlaşılır ama antipatik deyince insan merak ediyor adam ne yaptı? Fazla iyi yumuşak bir adam olması galiba:) stadı vermedi diye sanırım bu söyleminiz.

Hocam stadla alakası yok. Allah biliyor hiç istemedim TT Arena'da oynamasını Beşiktaş'ın, ne de Saraçoğlun'da biliyorum ki mahvedecekler stadı,çevresini.
Misal son zamanlardaki belge olayları, Aziz çıkıyor belgeler var diyor ertesi gün çıkıyor bizim de var belgelerimiz diyor Aysal.
Bir birleriyle atıştıkça istedikleri kadar seviyeli yapılsın açıklamalar ortamı geriyor sonuçta.

Dün bir amca çıkmıştı Fenerbahçe'nin yanında olmalıydık demişti.

Semih Haznedaroğlu'nun açıklamaları şöyle: "Birçok yönetimle çalıştım. Şimdi burada şahsi fikrim rakabetten doğan bir çekişme var Fenerbahçe ile aramızda. Inter ile Milan arasında da rekabet var. Ama bunun bir seviyesi var. Fenerbahçe ile Galatasaray arasında rekabetten doğan bir gerginlik var. Ancak gençliğimde 'ezeli rekabet ebedi dostluk' diye dinlerdik. Ama bu gerginliğin sebebi biz yöneticileriz. Bunun için bir fırsat vardı. Fenerbahçe'nin başına birçok tatsız şey geldi. Orada Galatasaray yönetiminin esas unsurları bizim toptan ceza alacağımızı düşünüp panikledi. Bu tabii ki benim şahsi fikrimdir; belki burada başkanla da ters düşüyorum. Fenerbahçe'ye karşı başka bir politika izleseydik, işte o zaman ebedi dost olabilirdik. Fenerbahçe'ye karşı bana göre yanlış politika izledik. 3 Temmuz sürecinde Fenerbahçe'nin yanında olmalıydık.

Daha da bir şey söylemeye gerek yok herhalde.Kendi yöneticiniz ortamı geren bizleriz diyor.
Ünal Aysal'ın 3 Temmuz 2011'den günümüze kadar ki demeçlerin de bulabilirsiniz gerginlik yaratabilecek açıklamaları.
Kusura bakmayın gördüklerim neticesinde oluşan algımı söyledim.

oslun

Dekan
Reaksiyon puanı
33
Türkiye uzun süredir Ünal Aysal kadar sakin, yerinde konuşan ve büyük işler yapan bir başkan görmedi.. Karşı takımların sevmemesi doğal tabi.

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
398
burada bari fb-gs muhabbeti yapmayın holigancıklar....

komoon

Profesör
Reaksiyon puanı
8

Daha da bir şey söylemeye gerek yok herhalde.Kendi yöneticiniz ortamı geren bizleriz diyor.

ben koyun değilim...
kendi fikrim var.. kendim söylerim....
yönetici bunu dedi diye peşinde koşacak değilim...

neyse hocam sen haklısın , konuyu daha fazla sabote etmeyelim...

Konu UEFA nın açıklaması...

seyhmus21

Profesör
Reaksiyon puanı
255
Seneye avrupada yeni başarılar ve yeni çilekler bekliyoruz:tt2:

boxer39585

Asistan
Reaksiyon puanı
0
İnşallah seneye Galatasaray'da Fenerbahçe' de daha iyi yerlere gelirler. Temennimiz bu

keremyilmaz

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Ünal Aysal her ne kadar antipatik olsa da Galatasaray'ı iyi yönetiyor.
Başarılarının devamı gelir inşAllah.(Ama Avrupa'da) :)

Bir Fenerbahçe'li olarak Ünal Aysal'ın yapısını çok beğenirim ve bizim başkanımız olmasını da çok isterdim. Şahsi bir fikirdir. Bu konu da sana katılamıyorum. Seninn antipatik kelime tabirine iki başkan uyuyor. Aziz Yıldırım ve Sadri Şener :)

BERVA

Doçent
Reaksiyon puanı
8
Bir Fenerbahçe'li olarak Ünal Aysal'ın yapısını çok beğenirim ve bizim başkanımız olmasını da çok isterdim. Şahsi bir fikirdir. Bu konu da sana katılamıyorum. Seninn antipatik kelime tabirine iki başkan uyuyor. Aziz Yıldırım ve Sadri Şener :)

Ünal Aysal şuan Türkiye'deki tüm takımların başkanları arasında en başarılısı,bence.
Bana neden antipatik geldiğini açıkladım diğer yorumlarımda.
Algıdır bu herkes aynı şekilde hissedecek diye bir kaide yok.
Bende her insan gibi görüşlerimi,kendisi hakkında neler hissettiğimi de belirttim.
Antipatiğin anlamını TDK'dan aldım. 3 anlamı da taşıyacak diye bir kaide varsa özür dilerim.
Ama bana sevimsiz ve soğuk bir insan gibi geliyor ve antipatik kelimesini bu anlamları için kullandım.
Asla ve asla itici demem kimseye haddim değil,yanlış anlamayın.

ben koyun değilim...
kendi fikrim var.. kendim söylerim....
yönetici bunu dedi diye peşinde koşacak değilim...

O zaman başkalarının görüşlerine de saygı duyacaksın arkadaş.
Sırf seninle aynı şeyleri hissetmiyorum diye beni acımasız biri olarak göstermeye hakkın yok.
Millete hakaretler et sonra da gel Antipatik dedim diye bana insaflı ol de.
Yorumlarını gördükten sonra senin haddin değil beni insafa davet etmek.
Başka bir yerde doğruysa doğrudur,yanlışsa yanlış diyerek yorum yapıyorsun.
Ama kendi görüşlerin aleyhine olduğu zaman çeviriyorsun da çeviriyorsun lafı.
Çevir keke çevir.