aynen temelden başlamak istiyorum bütün konuları kapsayan güzel bir kursA1 den mi başlayacaksın seviye nedir ?
Benim eğitmen ismi paylaşmam doğru olmayacaktır Udemy üzerinden ilerleyecekseniz eğitmen puanını dikkate alabilir ayrıca örnek dersleri izleyerek eğitmenin kendinize bilgiyi aktarabildiğini gördüğünüzde o kursu alabilirsiniz, genel olarak temel seviyedeki bir çok kurs aynı kalite de daha önceleri bir çoğundan faydalanmıştım ben de, video kurslar ve gramer kitabıyla kendi başınıza B1 seviyesine kadar rahatça gelebilirsiniz telaffuz ve fonetik geliştirmek için sesli okumalar yapın bir de podcast ve almanca dizi,çizgi film izleyin netflix de dark tavsiye edilir iyi çalışmalar:=)aynen temelden başlamak istiyorum bütün konuları kapsayan güzel bir kurs
çoook teşekkür ediyorum cevabınız içinBenim eğitmen ismi paylaşmam doğru olmayacaktır Udemy üzerinden ilerleyecekseniz eğitmen puanını dikkate alabilir ayrıca örnek dersleri izleyerek eğitmenin kendinize bilgiyi aktarabildiğini gördüğünüzde o kursu alabilirsiniz, genel olarak temel seviyedeki bir çok kurs aynı kalite de daha önceleri bir çoğundan faydalanmıştım ben de, video kurslar ve gramer kitabıyla kendi başınıza B1 seviyesine kadar rahatça gelebilirsiniz telaffuz ve fonetik geliştirmek için sesli okumalar yapın bir de podcast ve almanca dizi,çizgi film izleyin netflix de dark tavsiye edilir iyi çalışmalar:=)