Ucuzacik.com

oaio

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar gayet güvenilir bi site ben ihale kazandım ve ürün elime geçti şu an kullanıyorum ayrıca sitenin kullanımını anlayamamışsınız kardeş benzersiz en yüksek teklifi vermek mesela max:99 yazıyorsa ve senin dışında kimse 98.9tl vermemişse ürün senin olur biri daha 98.9 verirse 99.7 düşer bölece gider en yüksek benzersiz teklifi veren malı alır bilmem anlatabildim mi güvenilir olduğuna emin olabilirsiniz

realfor

SDN Okuru
Reaksiyon puanı
0
Benimde dikkatimi birşey çekti.İHALEYE SON SANİYELERDE KATILAN VE ŞAİBE KOKAN BİR ŞEKİLDE KAZANDIĞI AÇIKLANAN ŞAHSİYETLER.!!!
Katıldığım Nokia 2680 ve iphone 3gs 16 gb ihalelerinde ihale devam ederken hiç teklifi olmayan birileri,en son anda nasıl şanssa o ana kadar hiç verilmemiş teklifleri peşpeşe vererek ihaleleri kazandılar.Bu sonuca varmamdaki en büyük dayanağım ihale devam ederken print screen ile ihale ekranlarını (her iki ihale içinde ayrı ayrı ) bilgisayarıma kaydettim ve ihale sonunda karşılaştırdım.İhaleyi kazandığı söylenen kişi ihale devam ederken hiç sıralamada yoktu ve nasıl tedadüfse !! verdiği ve kazandığı teklifin üstünde ve altında yanan yüzlerce teklif vardı.
Arkadaşlar ben kandım ve toplamda 15 tl gitti.Sakın kanıpta bu siteye girmeyin ihalelere katılmayın. Yukarıda başka arkadaşlarda yazmış.Muhtemelen yüksek değerli ihaleleri kazanalar sitenin adamları veya yandaşları !!

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
398
ben bir maslağa gidp bakaıym öyle bir dükkanları var mıymış bu 3kağıtçılaırn.

bayrampasa49

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkdaşlar ucuzacik.com u iyi incelerseniz ürün fiyatlarının bu şekilde düşük olmasını normal karşılarısınız.bu siteden herhangi bir alışverişim olmadı fakat güveniriği konusunda şüphe duymanız yersiz.ayrıca sitemin millipiyango çekilişlerinden fazla da bir fakı yok.dinen caiz olmayan bir sistem olduğundan alışveriş yapmayı asla aklımdan geçirmedim fakat siz yapıcaksanız da güvenebilirsiniz derim.saygılar

yusuf@ucuzacik

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Burada yazan arkadaşlara bazı noktaları tekrar hatırlatmak isterim.

Ucuzaçık, Atlantic Auction adında yabancı firma tarafından yönetilir. Bu firma:

a. Türkiyede çok az sayıda çalışana sahiptir.
b. Yabancı bir muhasebe firması tarafından sürekli olarak denetlenir.
c. Tüm ürünler Webdenal.com ( FGG Makina Danışmanlık Hizmetleri Ltd. Şti) tarafından üyelere gönderilir.
d. Sitede bulunan kural ihlallerini önleyici yazılım sürekli kullanıcı aktivitelerini gözler ve sitenin genel işleyişine aykırı hareketleri derhal önler.

Kazanan üyelerimizden bazılarının da sayfalarımızda yazdıkları gibi sitemizdeki ihaleler tüm üyelerimizi içim eşit ve adildirler.

Bunun aksini iddaa edenlerin yaptığı rakiplerimizin ucuz propagandalarından başka birşey değildir.

Tüm üyelerimizi ihaleler hakkında hakkında sormak istedikleri her türlü soruyu destek hattımıza email ile sormaya davet ediyoruz. Tüm sorularınız en geç 24 saat içerisinde yanıtlanacaktır.

İhale sayfalarımızda görüşmek üzere,

Atlantic Auction Ekibi

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
398
bana hiç inandırıcı gelmedi yazdıkalrınız yusuf bey

erdcan

Doçent
Reaksiyon puanı
14
traş bi site, kardeşim müşteri çekecem diye takla atıp durmayın. gidin adam gibi ürününüzü satın, yok ihale yok bilmem ne geçin bu ayakları milletin umuduyla oynamayın.

nezihdarcin

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Microsoft HOTMAIL eposta kutusu sol çerçeveye tam boy UCUZACIK.com ihale ilanları gelmiş. Düşünün artık, arkası ne kadar sağlam, heralde az - uz bir para olmasa gerek.

ali_poyraz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar öncelikle yalan dolan iftira atmayınız bende ucuzacık üyesiyim mesela mikrofonlu kulaklı kazanmak için 4 tl ye kadar fiyat veriyorsunuz mesela örnek 3,25 baskası verdiyese yanıyor hemen akaminde baska teklifte bulunuyorum 3,26 diyirum buda yanıyor baskasıda teklif verdigi için ve en son olarak 3,27 diyiyorum başkası bilmedigi için söylemedigi için rakam gecerli oluyor benim teklifim eger baskası benim fiyatını bilemezse ihale bitinceye kazar 3,27 dolar ödeyerek ürünü alıyorum ama 3,27 baskası verirse benim hakkımda yanıyor ve ihaleyi kaybetmiş olurum bu kadar basit ve gecen hafta ben ürünümü aldım 3 hafta gecmesine ragmen ama yinede saoolsunlar ürünüm geldi siteyi kararlamayınız oynamak istemeyen oynamaz heyecan zevk arıyorsanız tavsiye ederim teklif verirseniz sıf heyecan olsun zevk için oynarsanız o zaman iyi yapmış olursunuz ama kazanacam diye ihaleye girerseniz zarar edersiniz o yüzden karar size kalmış bilgilerinize buda kazandıgıma dahil http linki------http://www.ucuzacik.com/my_account.php#

hoog

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
arkadaşlar öncelikle yalan dolan iftira atmayınız bende ucuzacık üyesiyim mesela mikrofonlu kulaklı kazanmak için 4 tl ye kadar fiyat veriyorsunuz mesela örnek 3,25 baskası verdiyese yanıyor hemen akaminde baska teklifte bulunuyorum 3,26 diyirum buda yanıyor baskasıda teklif verdigi için ve en son olarak 3,27 diyiyorum başkası bilmedigi için söylemedigi için rakam gecerli oluyor benim teklifim eger baskası benim fiyatını bilemezse ihale bitinceye kazar 3,27 dolar ödeyerek ürünü alıyorum ama 3,27 baskası verirse benim hakkımda yanıyor ve ihaleyi kaybetmiş olurum bu kadar basit ve gecen hafta ben ürünümü aldım 3 hafta gecmesine ragmen ama yinede saoolsunlar ürünüm geldi siteyi kararlamayınız oynamak istemeyen oynamaz heyecan zevk arıyorsanız tavsiye ederim teklif verirseniz sıf heyecan olsun zevk için oynarsanız o zaman iyi yapmış olursunuz ama kazanacam diye ihaleye girerseniz zarar edersiniz o yüzden karar size kalmış bilgilerinize buda kazandıgıma dahil http linki------http://www.ucuzacik.com/my_account.php#

Sırf siteyi savunmak için buraya girdiğiniz aşikar.Bırakın milleti kandırmayı dolandırmayı !!
Velevki o siteden bir ürün kazanmış gerçek ! bir kişi bile olsanız, kazanacağınız ürün en fazla mikrofon usb bellek vs tırı vırı basit şeyler olur.Böyle basit ürünleri kazandırarak milletin ayağını alıştırıyorlar.Sonrasında daha büyük ihalelere katılmaya teşvik ediyorlar.Yukarıda yazan arkadaşa katılıyorum.Büyük değerli ihalelerde nasıl oluyorsa son anda ihaleye birileri yırtık d.... çıkar gibi giriyor ve o ana kadar kimsenin vermediği bir teklifi bulup ( ne tesadüfse bu teklifin altında ve üstünde yanan yüzlerce teklif varken) ihaleleri kazanıyorlar.O ana kadar hiç ihaleye teklif vermeden ilk sıraların hangi rakamlarda dolandığını nasıl anlıyor bu adamlar? Ayrıca nasıl olupta bu kadar nokta atışı teklif verebiliyorlar.Örneğin 37,92 ile adam foto makinesi kazanıyor, altında yanan yüzlerce teklif var ve adam o ana kadar tek teklif vermemiş.
İnsanları kandırmayın.Bu site bir kumar sitesidir arkadaşlar.Muhtemelen içeriden kendi adamlarına kazandırıyorlar yüksek değerli ihaleleri.

mrn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar ben ucuzaçık sitesinde yaklaşık 1 senedir üyeyim ve almış olduğum ürünlerin sayısını aslını isterseniz hatırlamıyacak kadar çok bilmediğiniz üye olmadığınız siteler hakkında yorum yapmanız çok saçma farklı sitelerdede üyeliğim var fakat hiçbirisi ucuzaçık kadar güvenli değil bunlardan bazıları 2 adet ipone 16 gb 1 adet n97 1 adet samsung lcd tv 1 adet ikibuçukluk altın ve birçok yarım ata altın kazandım ve bu zamana kadar gönderilmeme gibi bir durum söz konusu bile olmadı tek sorun kazandıktan sonra 15 ile 20 günü buluyor göndermeleri bunu da şartlarında bildirmişler zaten inanmayan varsa msj atsın bana kazandıklarımın bi çoğunun fotosunu gönderebilirim veya uczaçık a girin kazananlar bölümünden v.k ankara ya bakın

Evett gelin size bu sitenin kazığını yemiş biri olarak biraz bilgilendirmede bulunayım.Neden üstteki arkadaşı alıntı yaptığımı birazdan anlıycaksınız acele yok.Daha taze dün bu arkadaş benim paramla iphone aldı.Yada kimse birşey almadı :)

Bir iphone alma niyetindeydim.Hatta buna para ayıramıycağım için fotoğraf makinamı gg de satışa sundum.Neyse internette iphone araştırıyorum.Bu sitenin reklamlarını gördüm.Okadar güzel allayıp pullamışlarki anlatamam.Şeytan işte kumar böyle bişey bi hata ettik kapıldık iphone 3gs ihalesine girmek için para yatırdım.

Direk ihaleyi almak için garanti olmaya çalıştım.2 gün boyunca karşısında durdum.tavan fiyat 29.ben 27ye kadar kapatıp araya 3 tane 28lerde teklif bıraktım.Hepsini kapattım yani.Sonra 5-6-7.sıralara yerleştim başladım yükselmek isteyen kullanıcıları oyalamaya kullanıcılar üst teklifin 25-26 da oldugunu zannetsinler zaten tavana kadar yer yok bir babayiğit gelip 1000lira harcayıp hepsini hepsini kapattcakki beni yakacak diyordum.Daha sonra bu bir kumara dönüştü.Bukadar para harcadık bu telefonu almalıyım değerini veririm genede almam lazım çok içeri girdim diye yanıp tutuşmaya başladım.Eşşeklik bizde orası ayrı.İhalede son 1 saat kullanıcılar üste çıkmaya hareketlenmeye başladı.Tabi sanıyorlarki 25-26 civarlarında teklifler birinci sırada.Bende ilk 3ü kapatmışım 28 lerde araki bulasın.Neyse son 10dk şak 3 teklifim yandı.Lan ne oluyo demeye kalmadan birden nerden geldiği belli olmayan üstte alıntı yaptığım arkadaş hertarafı kapatmaya ilk 3ü almayı basardı elden gidiyor büyük zarar içindeyim telaşıyla son 3-4 dakika nasıl geçtiğini size anlatamam.Yaşamamnızı dilerim.Aldım almadım derken son 20 saniyede bu adam verdi teklifi ilk 3ü aldı bende bi gayret attım ama yetişmek ne mümkün.Alamadık.Ve bu arkadaşın 20ye yakın ürün kazanışı 3iphone samsung jet telefon tvler altınlar niceleri :)

Şimdi ihale bittikten sonra benim gizlediğim teklifler nasıl bulundu acaba diye bir baktım hiçbir iddası olmayan ihalede yerini sırasını hiç görmediğim sivasdan bir kişi benim en üst teklifin olduğu yere 20 teklif falan sallamış.3ünü de yakmış.Daha sonrada son anlarda kapışırken hiç ismine rastlamadım.Beni tanıyormu ne ihalenin nerelerde olduğunu bilmeden 25lerde dönen ihaleye 28lerde teklif verip para harcamak her babayiğitin harcı değil herhalde:D

Sonuçmu.İphone almak en ucuzunu bulayım hatta ikinci el alayım derdindeyken tam 1300+ para verdim ve elime geçen koca bir 0.Reklamlara bakarken okurken sayfalarını allayıp pullamışlar insan kanıyor şansımı deneyim diyor.sonra bukadar para verdik paramızı kurtaralım diyor.O ara kayış koptu işte.Beni böyle bir kumara sürükleyen alışveriş adı altındaki bu site beter olsun.Ben zaten yaptığım eşşeklilk sonucu beter oldum.

Mail attım.Dedimki size okadar para bayıldım çok mağdur durumdayım.üstü neyse vereyim kar'da koyun parada kazanın yani bana bir iphone gönderin.Gelen cevaplar hep şu şekildeydi..

" Sizden paranızı çalmadık, zorlada almadık."

"Bir tekliflede ürün kazanılabilir veya 1000 tekliflede kazanılmayabilir. "

"Yaşadığınız olaylar arasında sitenin kurallarına ,ki bu kuralları üye olurken kabul ettiğinizi beyan ediyorsunuz, aykırı bir durum var mı?"

"Ayrıca Ucuzaçıkın tamamen yurtdışından yönetildiğini sadece müşteri destek hattında çalışan bir avuç insanın Türkiyede ikamet ettiğini, bu insanlarında hiç bir şekilde yetkili olmadıklarını hatırlatmak isterim."

...

Neyse sakın bu siteye aldanmayın.Bakın işte öyle 1 cevabı olanlar geliyor çok kazandım diyor ya.Nasıl kazandıklarını görün.Benimde 1 cevabım var.Bu yazıyı okuyan herkesin başkalarının bu siteye para gömmelerini engellemek amacı ile aşşağıdaki adreslere yada mail yolu ile her insanı bilgilendirmeye çalışmalarını insanlık namına rica ediyorum.Bu site bir alışveriş değil bir kumar sitesidir.Hemde kimin kazandığı belli olmayan.Alo maliyeyi arayıp ofislerinin adreslerini verdim.Acaba bukadar para topluyorlar bu destek ekibine kim para ödüyor.Türkiyede yetkili yokmuş ya sanıyorum türkiyede şubesi olmayan bir şirketin ticaret yapmasıda yasal olmasa gerek.Neyse ben elden yapabildiğim her yere müracatlarımı yaptım.Bu yazıyı okuyan herkesde uzak dursun.Keşke daha önce seni okusaydım.Teşekkürler SDN..

http://www.ihbarweb.org.tr/ihbar.html?subject=7

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
259
mrn önemli değil 1300 tl.Bu 1300 tl ye ıphone alamadın ama bir ömür boyu kazanılması zor olan tecrübe sahibi oldun.Bu hatanın farkında oluşun senin olaylara ve hayata bakışını sen farkında olsan da olmasan da etkiler.Giden parayı boşver bu tatsız tecrübe inan sana çok şey katmıştır soyut anlamda.

ucuzaçık sitesini svunanların da o siteyle bir bağı olduğu aşikar.herkes facebookta tweter de artık her yerde paylaşsın bu sahtekar siteyi

mrn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Teşekkür ederim.Parasında değilim.Sadece üzgünüm.
Ama İnsanlar neyin ne olduğunu bilsin.

Anasayfalarında satıldı olarak gösterilen ürünlerin kime satıldıklarını inceledim.

Dün iphone ihalesindeki Benim tekliflerimin yerini bulan arkadaş.
ö.a sivas >>> sadece anasayfada gösterilen ürünlerden önceden bir iphone bi lcd almış.

ve gene dün iphone ihalesinde birden ortaya çıkıp ö.a nın tekliflerimi yaktığı ihaleyi kazanan
v.k ankara >>> 20ye yakın ihale kazanmış anasayfada bile 3 defa iphone samsung jet ve lcd kazanmış.

okadar adamın içinde ne çok şanslı insanlar var demi 30saat birinciliği kaptırmayıp 1300tl harcadığıma göre baya sağlam olduğumu ve her hareketleneni saf dışı bıraktığımıda söylemeden edemiycem.Yani Ne yaparsanız yapın.Bu adamlar yandaş bile olmasa isterse 5000 harcayın garanti değil.Bildiğiniz kumardır.Lütfen uzak durunuz...

utku-k

Doçent
Reaksiyon puanı
13
Dolandırıcı bir siteeeeeeeeee. :) Bu konu niye uzadı bu kadar merak ediyorum.

Finix

Daha mükemmel bir Troy
Reaksiyon puanı
2,285
Romantic by locked olması lazımdı :D

hoog

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Dolandırıcı bir site olduğu açık ta insanlar face te filan görüp giriyorlar kanıyorlar. Nereye hangi resmi makama şikayet etmeli acaba?

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
398
nasıl kumar siteleri kapatıldıysa bu da kapatılmalıdır.

Princeofheaven

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sevgili SDN forum üyeleri ve sevgili! ucuzacik calisanlari,
SDN forum üyelerinin affına sığınarak ucuzacik çalışanlarına yönelteceğim sorular olacak:
1- Güvenilir olduğunuzdan bahsediyorsunuz ama başına gelenleri printscreen ile buraya taşıyan arkadaşların sorununu çözme noktasında bir gelişme göstermemenizin nedeni nedir?
2- Bu sorumu sadece alıntı yaparak iki cümle arasındaki çelişkinin tanımlanması taraftarıyım.
‘’Benim adım Yusuf Sapan, Ucuzaçık sitesinin Müşteri Destek Bölümü Yöneticisiyim. Forumunuzda bazı üyelerin yazdığı doğru olmayan konulara açıklık getirmek istiyorum.

- Ucuzaçık, tamamen yabancılardan oluşan yönetim kurulunun koyduğu kesin ve değişmez etik şartlar ve kurallar ışığında yönetilir.’’

3- Siz bir şirketsiniz iddia ettiğiniz doğrultuda fakat Türkiye içersinde ne bir yer, ne bir adres, ne bir geçerli telefonunuz yok.Türkiyede şubesi olmayan bir şirketin burada ticaret yapmasının kanuna aykırı olduğundan bihabersiniz sanırım.
4- NAO Corporation ile kurulmuştunuz ne oldu da Atlantic Auction Ltd. ‘ne döndünüz?Peki Amerika’da kurulan bir şirket Corparation değil de Ltd olarak mı kuruldu orda da?
5- Web siteniz de Atlantic Auction Ltd. 2008 olarak geçiyor, demek ki siz 2008’den bu yana varsınız.Bu işlere gerçekten yatırım yapmış olduğunuzu varsayıyorum.Peki değerli kardeşim madem kurumsal bir şirketsiniz,
O halde kurumsal şirket olarak neden web sitenizin domaini ‘’29 Nisan 2009’’ da aldınız?Oysa ki ‘’ucuzacik.com’’ domaininizi aldığınız tarih ise ‘’9 Eylül 2008’’ ?
İspat mı?
Registrant:
Atlantic Auction Ltd.
Florianske Namieste 2
Bratislava 1, 81107
Slovak Republic

Domain Name: UCUZACIK.COM
Created on: 09-Sep-08 ß-------------------
Expires on: 09-Sep-13
Last Updated on: 10-Jul-09

Administrative Contact:
Auction, Atlantic
Atlantic Auction Ltd.
Florianske Namieste 2
Bratislava 1, 81107
Slovak Republic
+421.910133706 Fax --

Technical Contact:
Auction, Atlantic
Atlantic Auction Ltd.
Florianske Namieste 2
Bratislava 1, 81107
Slovak Republic
+421.910133706 Fax --

Domain servers in listed order:
NS10.DNSMADEEASY.COM
NS11.DNSMADEEASY.COM
NS12.DNSMADEEASY.COM
NS13.DNSMADEEASY.COM
NS14.DNSMADEEASY.COM
NS15.DNSMADEEASY.COM

Bu da kurumsal şirketiniz:

Whois Record

Related Domains For Sale or At Auction
AtlanticDsl.com ($1,288) AtlanticTaxi.com ($1,988) AtlanticArc.com ($350) EasyAtlantic.com ($695) AtlanticData.com ($1,000) AtlanticTrade.com ($1,000)
AtlanticFood.com ($1,188) AtlanticChristian.com ($1,788) AtlanticSunrise.com ($350) AtlanticFin.com ($1,788) AtlanticTrail.com ($888) AtlanticAcademy.com ($1,788)
AtlanticSign.com ($1,888) AtlanticPlace.com ($1,288) AtlanticChoice.com ($988) AtlanticOil.com ($1,488) AtlanticJet.com ($877) AtlanticShop.com ($1,488)
1 2 3 More >

Registrant Search:

"Atlantic Auction Ltd." owns about2 other domains

Email Search:

is associated with about 3 domains

Registrar History:

2 registrars with 1 drop.

NS History:

5 changes on 5 unique name servers over 5 years.

IP History:

8 changes on 7 unique name servers over 5 years.

Whois History:

14 records have been archived since 2007-10-11 .

Dedicated Hosting:

atlanticauction.net is hosted on a dedicated server.

Log In or Create a FREE account to start monitoring this domain name
DomainTools for Windows®
Now you can access domain ownership records anytime, anywhere... right from your own desktop! Download Now>
Registrant:
Atlantic Auction Ltd.
Florianske Namieste 2
Bratislava 1, 81107
Slovak Republic

Domain Name: ATLANTICAUCTION.NET
Created on: 29-Apr-09 ß----------
Expires on: 29-Apr-12
Last Updated on: 07-Mar-10

Administrative Contact:
Auction, Atlantic
Atlantic Auction Ltd.
Florianske Namieste 2
Bratislava 1, 81107
Slovak Republic
+421.910133706 Fax --

Technical Contact:
Auction, Atlantic
Atlantic Auction Ltd.
Florianske Namieste 2
Bratislava 1, 81107
Slovak Republic
+421.910133706 Fax --

Domain servers in listed order:
NS10.DNSMADEEASY.COM
NS11.DNSMADEEASY.COM
NS12.DNSMADEEASY.COM
NS13.DNSMADEEASY.COM
NS14.DNSMADEEASY.COM
NS15.DNSMADEEASY.COM

Son olarak bu yazıyı okuyan ziyaretçiler ve değerli SDN forum üyeleri, lütfen artık gözlerinizi biraz daha açın.Nerede görülmüş 30.000 TL’lik ürünün 900 TL’ye satıldığı?
Saygılarımla,

Bilişim&Mühendislik

harbibiriii

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bak arkadasım ne tanırım onları ne onları adına yazıyorum ciddi ürünü kazandım ve gecen hafta flaş belleyide kazandım para yatırdım onaylandı bana verilen 10 tl artı 6 tl hediyeleri kullandım ve simdi bekliyorum ürünlerin gelmesini taktik amaçlı oynarsanız kesin kazanırsınız basamak basamak cıkarsanız kazanma sansınız o kadar yüksek hediyeleri sınırlı kullanmak sartıyla tabi :) hediye dedigim para hediyesi yani ve sayet bu ürünler bahane üretilip gelmezse resimlerinide yolayacam buraya o zaman sahtekarmı degilmi anlarız 2 yada 3 msn adresim var o tl leri kullandım hile yada yeni hesap acmadım anlıyacanız buna baglı olarak vermezlerse sahtekar oldukarı belli olacak bir 2 hafta bekleyelim bakalım yoksa 10 tl yi ne diye veriyorlar yasak ise dimi resimleride kaydettim onaylandıgına dahil verilerse olumlu olarak yansıyacayım buraya vermezler ise olumsuz olarak yansıyacayım o zamanda kimse ucuz acık diye bir siteye girmezler emin olabilirsiniz

mrn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
harbibiriii ne kazandın lütfen söylermisin? Adı üstünde kazanmak.Kumar sitesidir yazsınlar her yere bende tamam diycem.Bak yukarda yazdığım yazıya bir bak bir iphone alcam diye 1500TL para ödedim onlara sonuç? Arkadaş bak parasını ödemişim üstünede kar koyun gene bana iphone satın dediysemde olmadı.

BİZ YETKİLİ DEĞİLİZ BİZ MÜŞTERİ DESTEK EKİBİ OLAN TÜRKİYEDE İKAMET EDEN BİR AVUÇ İNSANIZ LAFI GELDİ.

Ben belli bir saatten sonra paramı kurtarmaya calıştım ama artık paramında iphonuda unuttum.Tüm kredi kartlarımı sıfırladım çeksin ucuzacik hadi.Maliye bakanlığı ve cumhuriyet başsavcılığı ile bilgi teknolojileri kurumuna dilekçemi verdim.Bankalardanda bu sitenin yasal olmadığı konusunda kumar sitesi olduğu konusunda itirazda bulundum.Umarım yetkili merciler ucuzacikdaki gibi kendi deyişleriyle bir avuç insan olan destek bölümü kadar hassas davranırlar..

byrose

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşım ankara daysan gel vveriyim cep numaramı yükle siteye 500 tl yanında kazanıyım bi ürün fiyatı en düşük 1500 tl olan gör nasıl olduğunu olayın gereksiz yorum yapma kaybettiğin paranın hesabını kimseye soramazsın ben 300 harcadım kazandım ilk başlarda 1300 e kazanamadığım oldu tabii bu sadece sistemi bilmediğinden kaynaklanıyor 3 bin harcayıp ta kazanamaya bilirdin siteyle hiç bir bağlantım yok olmasını da ben istemem olsaydı zaten arabayı kazanırdım ama denemedim bile kimse 900 tl ye araba vermez teklifinin tanesi 15 tl çünkü ha ben 9 bin harcarım riske girerim dersen o da ayrı bir konu ben risk e giriyorum her girdiğim ürünü kazanamıyorum fakat en az 3 te birini kazanıyorum bu da bana yetiyor eğer siteyle bir bağlantım olsa bütün ürünleri kazanırdım kaybeden olmak ne kadar acı bi duygu deilmi bunu bende yaşadım fakat kazanmasını da öğrendim eğer paranı risk e edemiyosan zaten bi şey kazanamazsın ha bu arada para yükle de sana ürün kazanayım dedim ya sana sistemi öğretirim fakat kazandığım ürünü kendim alırım kabul ediyosan byrose_06 hotmail numaram msj at ilk ihalede görüşelim yalan yere siteyi de kendini de milleti de kandırma

cyberworld-uk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslar bu tarz siteler Londrada da var.Bunlar Iphone 3gs 32 gb i 20 tl yede satarlar cunku 1 kurustan satisa cikar 100 lerce insan arttitmaya katilir ve her arttiranin hesabindan para duser.kazanan 20 tl ye o telefonu alir fakat acik arttirmalardan o firma 5000 tl yada ustu bir para kazanmis olur.Kazanan icin muhtesem bir sistem.

SyK112

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar bu gibi birkaç site daha var, hiç kullanmadım hiç yanına yaklaşmadım ama işleyişini anlatabilirim. Tabi güven vs konusunda yorum yapamayacağım. Zaten bolca para kaldırıyorlar, sattıkları ürünler onların gözünde para etmez sanıyorum. Neyse, durum şöyle. Bir ürün en fazla 100tl'ye kadar teklif alıyor diyelim. Herkes teklifini kullanıyor ve şöyle teklifler veriyor. 96.78 (78 kuruş bu arada ve çok önemli) 96.79 97.00 97.01 gibi gidiyor. 100 tlye kadar ne kadar teklif yapıldığını matematikçi bir arkadaş hesap etsin işte, sanırım o da (99*100)+1'den 9901 teklif yapar. Emin değilim, biri sağlamasını yapsın. Velhasıl her teklif 10 lira ya da en iyi ihtimal 2 liraya satılsa 9901*2 den 19bin 802lira yapar. Sattığı ürün 2bin liralık olsa satıcının kârı da 17bin küsür yapar. Yani adamların zaten kaçakcılık yapmalarına ya da parayı aldıktan sonra çamura yatmalarına gerek yok, misliyle parayı kaldırıyorlar ama kimse bunu dikkate almıyor. Ha unutmadan bu iyi ihtimaldi, yani her teklif 1 kere verilse sonuç bu olurdu. Fakat her teklif zaten en az 2 kere veriliyor, bu da 19802*2'den 39bin 604lira yapar. Durum ne oldu peki? 37bin lira kâr. Bu onların kârlarının hesabıydı, gelelim teklifi veren ürünü nasıl kazanıyor kısmına. Dediğim gibi örneğin herkes 1 liradan 100 liraya kadar teklif verebiliyor. Bu teklifler 1 lira gibi yuvarlak hesap da olabilir 2.34 gibi küsüratlı da. Kişiye kalmış. Ama teklifi kazanabilmek için sadece 1 kere verilen teklifi yapmak gerekiyor. Yani 2 kişi 2.34 teklifi verirse yanıyorsunuz. Ama bir kişi 2.35 teklifini tek başına verir ve başka kimse de o oranda teklif vermezse 2.35 teklifini veren 2bin liralık ürünü 2.35 liraya götürebiliyor. Durum bundan ibaret. Hatam olabilir, daha önce kullanmadım ama telefonda reklamını yapan bir sürü bayan arkadaşla muhabbetimiz olmuştur :) Bu arada bahsetmeyi unuttum, diyelim 2 ayrı teklif sadece 1'er kere verilmiş olsun. Bu teklifler 1.23 ile 98.76 teklifleri olsun. Küçük olan teklif kazanıyor diye biliyorum, yani 1.23 teklifini veren yine ürünü götürüyor. Tabi bunları reklam olsun ya da sevdirmek için söylemiyorum, kesinlikle bu oyunlardan uzak durum. Hep söylerim, kimse menfaati olmadan karşılıksız birşey vermez.