Ucuzacik.com

Muallim34

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kardeşim o gün çok heyecanlıydı. Telefonumu sürekli çaldırıp duruyor, "aç!" diye mesajlar çekiyordu. Sonunda açtığımda; "99 TL'ye i-Phone satılıyormuş!" dedi heyecanla. Bu mantıksızlığın 2 açıklaması olabilirdi; ya bir kumar sitesi idi (açık artırma değil, dikkatinizi celbederim) ya da düpedüz bir sahtekârlık sitesiydi (kumar işletmecileri alınmasın). Heyecanına yenik düşüp sipariş eder diye korktuğumdan; "Sakın kredi kartı bilgilerini herhangi bir yere verme!" dedim. Eve geldiğimde iş işten geçti diye düşündüm. Kendi kartı olmadığı için annemin kartına yönelmiş doğal olarak.. Hemen kart hareketlerine baktım, bir anormallik yoktu. İçim rahat etsin diye kartı iptal ettirdik. Muhtemelen de kart bilgilerini yanlış girmişti, içim rahatladı..

Ucuzacik.com idi kardeşimi heyecana kaptıran site ve biraz inceleyince kumar sitesi (açık artırma olmadığı hususunda ısrarcıyım!) olduğunu farkettim, buradaki arkadaşlar gibi..

99 TL'ye i-Phone, 900 TL'ye araba, 4 TL'ye portatif bellek sahibi olma heyecanına kapılmanın yanında, "bu işte bir bit yeniği olmasın sakın!" diye içindeki kurttan rahatsız olanlar, muhtemelen Google'da bu siteyi aratacak ve "shiftdelete" gibi konu açan güvenilir sitelerden bilgi sahibi olmaya çalışacaklardır. Arkadaşlar fazlasıyla bilgilendirmiş zaten, isotvâri tecrübelerini aktarmış. Ben de bu ucuzacik.com maceramın yanında ve saygıdeğer üyelerin bilgilendirmelerinin bitişiğinde, birkaç çekincemi ve düşüncelerimi, karnına kurt düşmüş ya da düşme eğilimindeki kişilerle paylaşmak istedim:

*Türkçe bir isimle satış (!) yapmaya kalkan bir site, neden yurt dışında faaliyet gösteriyor olsun? (Slovakya mıydı? Bir telefon açabilseydik hiç yoksa..)

*Açık artırma sitesi ebay'dır, gittigidiyor'dur, vs.'dir.. Burada fiyat vermiyor, 4 haneli, 3 haneli benzersiz bir sayı tutturmaya (ya tutarsa!) çalışıyorsunuz. Kumar da kumar hani; bir de bu sayınız, benzersiz olanlar arasında en büyük sayı olacak.. 3 kişi katılsa dahi (eğer ürünü geri çekmezlerse) kazanma şansınız %30 civarında; 4/15 (yanlış mı hesapladım yoksa..). 2.000 kişinin katıldığı bir (ne denir ki.. kumarda ısrarcıyım) kumarda ise şansınızı varın siz hesaplayın..

*Bilgiyle, beceriyle, yüksek fiyatla değil de; mesele tamamen şans ile alakalı olduğu için, bunun kumar olmadığını düşünecek olanlara bir kurt daha gönderebilirim. Kazanma veya kaybetmenizi etkileyen tek şey; şans faktörü! (Kumarda şansa yer var mıydı?!)

*Site sahiplerinin, bu kumara müdahale imkanı da vardır elbet. (Türkiye'de benzer -aynı mı yoksa- sistemi yürütmeye çalışanların, yaptıkları müdahaleler sonucu hapse girdiklerini hatırlayınız.) Son 1 dakika kala benzersiz en yüksek teklifi veren kişisiniz. Bunu gören site sahipleri, bir kullanıcı adıyla aynı teklifi verip, o kişiyi saf dışı bırakabilir, alt teklifteki arkadaşına veya eşine-çocuğuna ürünü hediye(!) edebilir. Ya da bir üst benzersiz teklif için son dakikayı bekleyip, kendisi dahil bilumum eş-dost-çoluk çömleğe tüyo yetiştirebilir, kendisi girebilir.. "Yok daha neler, o adamların da bir haysiyeti var!" mı dediniz? TDK'dan bir tanım, sf 536 / Kumar İşletmecisi: Hepsi Cennetlik kişilerdir, gözünüzü kırpmadan güvenebilirsiniz..

*Telefonda; "bizi arayın" diyen birini 5 dakikalığına arayıp 100 TL faturaya köpüren.. kişi bilgilerini isteyene, anne kızlık soyadı dahil tüm bilgilerini seve seve veren.. nüfus cüzdanı fotokopisi ile üstüne şirket kurdurulup, kurduğu şirketi eve gelen haciz memurundan öğrenen.. "Kredi kartınla kontör yükle, 250 tane de ben vermezsem nâmerdim!" reklamına kanıp 2.500 kontör parası cebinden çıkan.. hâsılı kelâm; herkesi Cennetlik sanıp ardındaki bit yeniklerini araştırmadan tâbi olan bir milletin fertleriyiz. Bu siteye kanan kişiler de olacaktır. Maksat; kanma eğiliminde olanların aklına büyükçe otobur bir kurt atabilmek..

PlainLogic

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Basit kumar siteleri bunlar 2-3 kişi kazanır 5000 kişi izler genel mantık budur gidin loto oynayın en azından çıkarsa mebla çok yüksek.

detapa

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bugün de KAPALI AÇIK ARTIRMA'dan kazandığım wii elime ulaştı. Kapalı açık artırmanın ne olduğunu araştırın. foruma üye olup konuyla ilgili yorum yapmamın bir sebebi var tabiiki ve de çok duygusal bir sebep. Ayrıntıya girmeye hiç gerek yok.

Bu arada daha önce Türkiyede bu işi başlatan altivi ye 600 YTL kaptırdım, çünki adamların kendileri fos çıktı. Bahsettiğimiz sistem, dürüst insanlar tarafından yönetiliyorsa sorun yok...Bunun da garantisi yok. Ama hayatta hiçbirşeyin garantisi yok arkadaşlar.

saygılar.

fishman

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bence cok yanlıs dusunuyorsunuz sonucta istemeyen girmek altivi dolandırdı diye diger butun siteler dolandıracak degil ya

fishman

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
neden bu kadar ön yargılı davranıyorsunuzki altivi hile yaptı diye bundan sonraki siteler de mi hile yapacak, almak istenilen ürünü çok ucuza elde etme fırsatı varken neden olmasın. sadece güvenliğini araştırılıp sitelerde işlem yapmak bence gayet avantajlı

Krtzyn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Gel gelelim benim duruma..
Büyük düşlerle Ucuzacik.com'a üye olmuştum ve tam tamına 2000 tl basmıştım siteye..
6 adet ürün kazandım ve inanılmaz heyecanlıydım..Siteye ismimi S.GÜR(abimin ismi) Olarak kaydettim çünki 2 üyelik açmıştım diğer üyelikte benim ismim vardı..
Çok sevinçliyim 2000 liraya 10000 liralık ürünler gelecek diye resmen sevinçten dörtköşe olmuştum..

Mail geldi ;" Tebrikler ! Kazandınız..Kimlik fotokopinizi önlü arkalı fakslayın dediler" , faksladım kimliğimi , hatta abimin kimliğinide faksladım.. "Hayır , bu kurallarımıza aykırı dendi" ve o gün bugündür Ses seda çıkmıyor siteden..

Şikayet etsem nereye edeyim ki yurtdışı çıkışlı , site hakkında hiçbir bilgi yok.Sadece bir tane Mail adresi var ; bilgi@ucuzacik.com diye..

Kanıt istiyosunuzdur siz şimdi :)
Buyrun Kanıtlar ;

2vtcft4.jpg

2ib010g.png

destek@ucuzacik

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sayın forum üyeleri,

Atlantic Auction, ana merkezi Rosehill Avenue 118, Liverpool, İngilterede bulunan bir firma olup, Türkiyede Ucuzaçık.comun yaratıcısı ve işletmecisidir.

Forumda dile getirmiş olduğunuz hususlara cevap vermek istiyoruz:

Sadece kullanıcılarımızın yararına olarak Türkiyeye yeni ve eğlenceli bir alışveriş şekli getirdik. Benzersiz açık arttırma sistemimiz Türk müşterilerimize daha önce yaşamadıkları bir deneyimi yaşatıyor. Katı Avrupa Birliği kural uygulamalarına uygun işletilen firmamız, bağımsız muhasebe firmaları tarafından denetlenir. Teknik sistemimiz, finansal bilgilerin yüksek güvenlikli bir ortamda bulunduğunun kanıtı olan PCI ile tam uyumludur.

Ucuzaçıkta satılan tüm ürünler (Hondadan direkt alınan Honda Civiz Sedan Dream hariç) Webdenal (FGG Mak. Danş. Tanıtım ve Bilişim Hizmetleri San DIş. Tic. Ltd. Şti., Esentepe Mah. KArdeşler Sok., MetroCity arkası, 61A Şişli/ İstanbul, Tel: (0212) 284 84 33pbx, Fax: (0212) 280 68 87) tarafından temin edilir. Ayrıca Webdeal ürünlere iki yıl garanti ve ürün desteğide sunmaktadır.

Sitemizde ihaleye çıkarılan tüm ürünler, kazanan üyelerimize, UPS veya Yurtici Kargo vasıtasıyla gönderilmektedir. Ürün kazanan üyelerimizin yazdığı yorumların bulunduğu sayfayı incelemenizi tavsiye ederiz: http://www.ucuzacik.com/testimonials.php

Bütün üyelerime açık 7/24 müşteri desteğimiz ve kolay erşilebilen telefonla müşteri hzmetlerimiz emrnizdedir.

Aklınıza takılan başka bir soru olduğunda lütfen buraya yazmaya veya direk olarak bize bilgi@ucuzacik.om adresinden ulaşmaya çekinmeyin. Tüm mesajlarına en kısa sürede cevap verilecektir.

Sizi Ucuzaçıkta görmekten mutluluk duyacağız.

Saygılar
Ucuzaçık destek ekibi

Not: Ucuzaçıka üye olan tüm forum üyleri, kredi satın alımlarında FORUM3 kodunu kullandıklarında %50 ekstra kredi imkanından faydalanacaklardır.

=============================================================================

Atlantic Auction Inc.
www.atlanticauction.net

ToKoBa

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sayın forum üyeleri,

Bütün üyelerime açık 7/24 müşteri desteğimiz ve kolay erşilebilen telefonla müşteri hzmetlerimiz emrnizdedir.

Aklınıza takılan başka bir soru olduğunda lütfen buraya yazmaya veya direk olarak bize bilgi@ucuzacik.om adresinden ulaşmaya çekinmeyin. Tüm mesajlarına en kısa sürede cevap verilecektir.

Saygılar
Ucuzaçık destek ekibi

Not: Ucuzaçıka üye olan tüm forum üyleri, kredi satın alımlarında FORUM3 kodunu kullandıklarında %50 ekstra kredi imkanından faydalanacaklardır.

Atlantic Auction Inc.
www.atlanticauction.net

Krtzynin durumu gibi yayınlanmış şikayetlere 7/24 hizmet veren destek ekibi bir çözüm oluşturmamış gibi görünüyor. Müşteri ile çözüme ulaşılıncaya kadar ve mutabkat sağlanıncaya kadar o sorun devam eder.

Ayrıca artık halkımız sitelerin kullanıcı yorumalrına br yere kadar inanıyor. Mennuniyetini dile getirdiği iddia edilen kişilerin gerçek kişiler olduğu ispatlanamadığı sürece inandırıcı olmayacaktır. Bu yorumları site editörlerinin ya da çalışanların yazmadığını da ispat edemezsiniz çünkü.

Zamanında bedavaya ve daha iyisini verdiğim bir hizmei 10.000TLye aldım mennunum diye pazarlamaya kalkanların ilgili sitenin sahipleri olduğunu tespit etmemiz uzun sürmedi. Zaten kimisi mail adresini gizlemeyi unutuyor.

Altivi nedeniyle iflas etmiş tanıdıklarım var. Artrımaların süresinde bitmediğinden, bitenlerin de ekip elemanlarında kaldığından bahsediliyordu.

Bu işi dürüst olarak yapıyoranız bir noterle anlaşacaksınız. Tüm ihaleleri tek tek günlük olarak notere tescil ettireceksiniz. Noter de kazanılan ürünlerin o fiyattan kazanıldığını ve gerçek kişilere ulaştırıldığını onaylayacak.

Sonuç olarak bu işler bize ulaşın demekle olmuyor. Kullanıcı size ulaşmış sonuç alamdığından diğer platformlarda sesini duyurma ihtiyacı hissetmiştir. Bu da müşteri mennuniyetinde sınıfta kaldığınızı gösterir.

(Bundan sonrası genel bilgilendirmedir)

Ayrıca gittigidiyor gibi açık arttırma ya da diğer sanal alışveriş sitelerinden defalarca alışveriş yaptım ama kimse benden önlü arkalı kimlik fotokopisi istemedi. Zaten para ile satın aldığınız bir ürün var. Açık arttırma da olsa bedava kazanılmış yada promosyon olarak hediye edilmiş bir ürün yok. Zaten bu tür promosyonlar da Milli piyango idaresinin izni ile yapılmaktadır. Kimlik bilgilerinizi de kimselere vermemeye özen gösterin.

Neticede bu kimlik bilgilerine adresler uydurulup telefon hattı alınması ve işlenen suçlarda kullanılması hiç de zor değil.

palam

Doçent
Reaksiyon puanı
4
bir ürüne bir sürü kişi teklif verecek aslında piyango bileti gibi bir numara alacak teklif vermeyecek. sonra bir kişi ürünü kazanacak.

teklif verenlerin ( piyango bileti alanların) sayısı çarpı teklif ücreti büyüktür, ürün değeri.
ürünün söz konusu kazanana verilmesi ile eksi ürün değeri büyüktür sıfır. kumarhaneci daima kazanır. kaybeden hep kumar oynayanlardır. çünkü kumar oynayanların parası üzerinedir. kumarhaneci para katmaz.

tabi şimdi kumar zaten oynuyorum bunu da oynayayım diyebilirsiniz. ama hiç kimse piyango bileti aldığı kişiye kredi kartı bilgilerini vermiyor derim.

illa şansınıza güvenip kumar oynayacaksanız güvenilir kumar oyunları var devletin arkasında olduğu oyunlar. gidin onlarda deneyin şansınızı.

tabi bana kalırsa hiç oynamayın ama.

bir de bir site dolandırıcılı yaptı diye hepsi dolandırıcı olacak değil doğru, peki dolandırıcı olmayacaktır kesin midir?

ozgutozkan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Sayın forum üyeleri,

Atlantic Auction, ana merkezi Rosehill Avenue 118, Liverpool, İngilterede bulunan bir firma olup, Türkiyede Ucuzaçık.comun yaratıcısı ve işletmecisidir.

Forumda dile getirmiş olduğunuz hususlara cevap vermek istiyoruz:

Sadece kullanıcılarımızın yararına olarak Türkiyeye yeni ve eğlenceli bir alışveriş şekli getirdik. Benzersiz açık arttırma sistemimiz Türk müşterilerimize daha önce yaşamadıkları bir deneyimi yaşatıyor. Katı Avrupa Birliği kural uygulamalarına uygun işletilen firmamız, bağımsız muhasebe firmaları tarafından denetlenir. Teknik sistemimiz, finansal bilgilerin yüksek güvenlikli bir ortamda bulunduğunun kanıtı olan PCI ile tam uyumludur.

Ucuzaçıkta satılan tüm ürünler (Hondadan direkt alınan Honda Civiz Sedan Dream hariç) Webdenal (FGG Mak. Danş. Tanıtım ve Bilişim Hizmetleri San DIş. Tic. Ltd. Şti., Esentepe Mah. KArdeşler Sok., MetroCity arkası, 61A Şişli/ İstanbul, Tel: (0212) 284 84 33pbx, Fax: (0212) 280 68 87) tarafından temin edilir. Ayrıca Webdeal ürünlere iki yıl garanti ve ürün desteğide sunmaktadır.

Sitemizde ihaleye çıkarılan tüm ürünler, kazanan üyelerimize, UPS veya Yurtici Kargo vasıtasıyla gönderilmektedir. Ürün kazanan üyelerimizin yazdığı yorumların bulunduğu sayfayı incelemenizi tavsiye ederiz: http://www.ucuzacik.com/testimonials.php

Saygılar
Ucuzaçık destek ekibi

Atlantic Auction Inc.
www.atlanticauction.net

:) :) :)

Firmalar forumları muhatab almaz. Destek isteyen oldumu ki destek diye kullanıcı adı oluşturuldu.

Aklı olan kredi kartı bilgilerini vermez. Kimse beleşe birşey vermez. Buna sosyal mühendisliğin kendi çıkarına kullanılması denir. Parasını kaptırmak isteyen üye olabilir.

Benim için sorun yok nasıl olsa kredi kartım hiç olmadı :D siz kendinizi düşünün

destek@ucuzacik

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Krytzi Ucuzaçıkta kredi kartı dolandırıcılığınıda içeren büyük br suç işlemiştir. Bu durum anlaşıldığı anda hesabı kapatılmıştır. Bizim için bütün üyelerimizi yasa dışı aktivitelerden korumak ve adil bir ihale ortamı yaratamak birinci önceliktir. Bunun için önemli derecede zaman ve efor harcamaktayız. Krytzinin detayları gerekli mercilere aktarılmıştır. Ayrıca kazanmış olduğu ürünler ihalelerde ikinci gelen üyelere gönderilmiştir. Ayrıca sadece bu tip ödeme ile ilgili güvenlik problemi olan durumlarda kimlik fotokopisi istediğimizde hatırlatmak isterim. Bu yüzden Krytzinin kimliği tarafımızdan istenmiştir.

Kazanan üyelerimizin yazdığı yorumlara gelince - bu sayfa sitemize yeni eklediğimiz bir bölüm. Bir üye bir ihaleyi kazanan üye bizden Ucuzaçıktaki deneyimlerini anlatmasını istediğimiz bir mail alır. Eğer kullanıcı bu teklifi kabul eder ve sitemize bir resmini koymamızı onaylarsa hesabına ekstra kredi yüklenir. Bu kadar basit. Gün be gün büyüyen yorum listemizi görebilirsiniz zira her gün yeni yorumlar eklenmekte.

Bizim amacımız e-ticaret dünyasına biraz eğlence getirmek.

Hala bazı şüpheleriniz var ise bize yazmanız veya aramanız yeterli. Size daha detaylı kanıtlar sunmaktan mutlu olacağız.

Ucuzaçık.com

Erdem-FB

Dekan
Reaksiyon puanı
28
Böyle sitelere güvenim yokur ve internetden pek alışveriş yapmam.

utku-k

Doçent
Reaksiyon puanı
13
"ucuzacik.com" tam anlamıyla dolandırıcı bir site!

Bu konuya verilen cevaplara bir bakın, "ucuzacik.com"dan daha önce güvenli bir şekilde alışveriş yaptığını söyleyen, "Niye önyargılı davranıyorsunuz ki, Altivi
dolandırdı diye bu formattaki bütün siteler dolandırıcı mı olacak yahu?" diyen bütün üyelerin mesaj sayıları 2, en fazla 3.

Sırf "ucuzacik.com"u savunmak için üye oldukları, yani "ucuzacik.com"un adamı oldukları çok açık!

Bu konu kilitlense iyi olur, ne mal olduğu belli bunların, daha fazla söze gerek yok bence.

nezihdarcin

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Google'da " ucuzacik.com " diye arattırılınca asıl gerçek siteden sonra ilk sırada çıkan bir başlıktır bu başlık. Böylelikle bu başlık kullanıcıların tarafsız olarak inceleme, eleştir ve yorum yapabilecekleri bir platform haline gelmiş oluyor.

Bence bu başlık herkes iiçin faydalı bir başlık.

Ayrıca internette www.ucuzacik.com hakkında bir çok forumda başlık olabilir fakat hepsinin açılş tarihi bu başlıktan hafyalar belkide aylar sonra açılmış durumda.

Yorumlarını ve araştırmalarını esirgemeyen herkese teşekkürler.

http://www.atlanticauction.net/
==> bu şirket Türkiye de bir girişim yapmak için Türk çalışan kadrosunu ne zaman ve nasıl kurmuş acaba?

TheStorm

Asistan
Reaksiyon puanı
6
Arkdaşlar bu Site Bana pek İnandırıcı gelmiyo :D :mrgreen:
Açıkcası Güvenemiyorum :mrgreen:

Jonny 23

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bazı Mesajları okudum ve sizin merakınızı ve kendi Siteminde(www.aldimalacagim.com) böyle bir şekilde suçlanmasın diyeö için Almanyadan araştırdımö Ucuzaçık.com bır offshore Company dir. Sahipleri Türk veya Yabancı işletmeciler ve başka Ülkelerin sundugu Vergi tassarufundan yararlanıyorlar. Anlıyacagınız takibi çok ama çok zor bir kuruluşö araştırmanıza Malayzıadan veya Malediven den bir Avukat Bürosu karşınıya cıkar ve hiç bir bilgi vermez eger o ülkeden Mahkeme kararı olmadan ve olamayda çünkü işlerini Türkiye ve çek cumhuriyetinde yapıyorlar.
Anlıyacagınız TÜRKİYEDE PARA KAZAN VERGİ VERME ÖLME EŞŞEGİM ÖLME Kardeşim bir Ülkede Yaşıyor ve Para kazanıyorsan vergini ödeyeceksin veya Hükümete dil uzatmayacaksın biz Hükümetten isteriz isteriz ama kendimizin cebinde Yılan var elimizi sokmaya korkuyoruz Babasının evindenmi getirsin.
Benim siteme gelince katılırsın Açık Attırıma bakdın kazanmadın Hemen Al tuşuna basarak Ürünü Piyasadan 10% daha ucuza al ve ödediklerin boşa gitmesin eger zaten İhtiyacın yoksa hiç katılma seçenek sende.

Black Wolf

Doçent
Reaksiyon puanı
8
862 TL. ye ' Honda civic ' satıyorlar ve hala buna inananlar varsa, Bence inanmaya devam etsinler :)

camkenarı

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yazılanları okuyunca üye olup başımdan geçenleri anlatmak istedim çünkü burda yazan arkadaşların sistemi bilmediklerini o yüzden ürünlerin bu kadar ucuza verilmesini anlamadıklarını düşünüyorum.

Ben 2 aydır siteye üyeyim.Öncelikle bende sizin gibi şüpheyle yaklaştım. Çok mantıksız geldi banada. Fakat kuralları okuduktan sonra aslında sistemin çokda basit olduğunu gördüm. Bir yarım altın kazanmayıda başardım. Gelmesini beklemiyordum ama ürün webdenal dan 5 gün içinde geldi. Sistemi okumanızı ve anlamanızı tavsiye ederim. Ondan sonra bana hak vereceksiniz.

nezihdarcin

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Başınızdan geçenlere inanalım mı? Diyelimki inandık, masum düşünüyoruz. Sizin kazandığınız 1 altın için kandırılarak mağdur olan yüzlerce kişiyi düşündünüz mü? Yani başkasının farkında olmadan kaybettiği paralar ile 1 kaç kişi kazanç sağlasa ne olacak ? Yanlış gene yanlış değil mi? Bu kadar insan anlaşarak firma için iftira atmıyor ya? Diğer bir çok sitelerde de aynı konu zaman zaman mağdurlar sayesinde tartışılmaya devam ediyor...

Peki siz SDN'e üye olup bu mesaja cevap verdikten sonra sitede vakit geçirerek diğer başlıklara da cevap yazmayı denediniz mi?

Bu arada google'da ucuzacik.com diye arattırınca ilk sırada bu başlık çıkıyor. Geleceğe yönelik güzel bir arşiv olmuş.

Yazılanları okuyunca üye olup başımdan geçenleri anlatmak istedim çünkü burda yazan arkadaşların sistemi bilmediklerini o yüzden ürünlerin bu kadar ucuza verilmesini anlamadıklarını düşünüyorum....

yusuf@ucuzacik

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sayın SDN forum üyeleri.

Benim adım Yusuf Sapan, Ucuzaçık sitesinin Müşteri Destek Bölümü Yöneticisiyim. Forumunuzda bazı üyelerin yazdığı doğru olmayan konulara açıklık getirmek istiyorum.

- Ucuzaçık, tamamen yabancılardan oluşan yönetim kurulunun koyduğu kesin ve değişmez etik şartlar ve kurallar ışığında yönetilir.

- Ucuzaçık, internasyonel bir oluşumun parçasıdır ve bu oluşumun Türkiyede çok az sayıda bağlantısı vardır. Dolayısıyla hiç bir şekilde ürünleri kazanacak "içerden adamları" yoktur.

- Hakkımızda en ufak bir şüphesi olan kişiler Ucuzaçık'ın tedarikçisi olan Webdenal.com ile irtibata geçebilir ve bu forumda yazılanların ne kadar yanlış olduğunu öğrenebilirler. Bu bilgileri doğrulatmadan yazan kişiler "hikaye yazmaktan" başka bir şey yapmamaktadırlar.

- Her türlü sorun ve sorunuz için lütfen bilgi@ucuzacik.com adresinden bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.

Saygılarımızla,

Ucuzaçık

utku-k

Doçent
Reaksiyon puanı
13
Sayın SDN forum üyeleri.

Benim adım Yusuf Sapan, Ucuzaçık sitesinin Müşteri Destek Bölümü Yöneticisiyim. Forumunuzda bazı üyelerin yazdığı doğru olmayan konulara açıklık getirmek istiyorum.

- Ucuzaçık, tamamen yabancılardan oluşan yönetim kurulunun koyduğu kesin ve değişmez etik şartlar ve kurallar ışığında yönetilir.

- Ucuzaçık, internasyonel bir oluşumun parçasıdır ve bu oluşumun Türkiyede çok az sayıda bağlantısı vardır. Dolayısıyla hiç bir şekilde ürünleri kazanacak "içerden adamları" yoktur.

- Hakkımızda en ufak bir şüphesi olan kişiler Ucuzaçık'ın tedarikçisi olan Webdenal.com ile irtibata geçebilir ve bu forumda yazılanların ne kadar yanlış olduğunu öğrenebilirler. Bu bilgileri doğrulatmadan yazan kişiler "hikaye yazmaktan" başka bir şey yapmamaktadırlar.

- Her türlü sorun ve sorunuz için lütfen bilgi@ucuzacik.com adresinden bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.

Saygılarımızla,

Ucuzaçık

Küfür edeceğim artık. :D

cantekin67

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar,
Herşeyi bir kenara bırakın siteye üye olun; zaten size HOŞGELDİN hediyesi (6)TL veriyorlar ve bu parayla Flash Bellek - Frisby Kulaklık ihalelerine katılabiliyorsunuz. O esnada sistemin nasıl işlediğini, ürünlerin nasıl ucuza gittiğini anlayabilirsiniz.
Zaten siz teklif verirken sizlerden her teklif başına belirli bir ücret alıyorlar.
Mesela, Honda'yı bir kişi 900 liraya alıyor doğru; ama bu kişi sisteme her teklif için 15 TL veriyor, dolayısıyla o teklif yanarsa parasıda boşa gidiyor. Bu ihaleye binlerce kişi katılınca ve 15'er TL ücret verince teklif başına; zaten aracın parası haliyle çıkıyor.
Yani ortada aldatmaca yok, çok mantıklı bir sistem var. Bunu sistemde durunca daha iyi anlayabiliyorsunuz.
Ha, ben şu an kullanıyormuyum, hayır. Daha doğrusu kullanmak istemiyorum, çünkü son saniyeler kala verilen sıralı teklifler yüzünden çok teklifim yandı; haliyle de param gitti. Buda site yüzünden değil, insanların birbiriyle yarışından kaynaklanan birşey.
İnsafınıza kalmış birşey, ancak güven duymanız için siteyi kullanmanız gerek, gerisi zaten kolay.
Saygılarımla.

erdcan

Doçent
Reaksiyon puanı
14
yahu bırakın milleti böyle kumar sitelerine yönlendirmeyi.
Saçma sapan yusuf sapan!!! kardeşim 900 liraya honda civicin H sini alamazsın. ee neden benim verdiğim her teklifteki 15 lira yansın? yok sistem şu yok sistem bu. bide sırf bu konuya cevap vermek için üye olan elemanlar bunlar.

byrose

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar ben ucuzaçık sitesinde yaklaşık 1 senedir üyeyim ve almış olduğum ürünlerin sayısını aslını isterseniz hatırlamıyacak kadar çok bilmediğiniz üye olmadığınız siteler hakkında yorum yapmanız çok saçma farklı sitelerdede üyeliğim var fakat hiçbirisi ucuzaçık kadar güvenli değil bunlardan bazıları 2 adet ipone 16 gb 1 adet n97 1 adet samsung lcd tv 1 adet ikibuçukluk altın ve birçok yarım ata altın kazandım ve bu zamana kadar gönderilmeme gibi bir durum söz konusu bile olmadı tek sorun kazandıktan sonra 15 ile 20 günü buluyor göndermeleri bunu da şartlarında bildirmişler zaten inanmayan varsa msj atsın bana kazandıklarımın bi çoğunun fotosunu gönderebilirim veya uczaçık a girin kazananlar bölümünden v.k ankara ya bakın

67den

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
neden hep yeni üyeler bu siteyi savunmaya basladi :D

Trash

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Aramız da
aynali_sazan_baligi600750.jpg

Var mı?:rolleyes: Var sa siteye üye olsun :)