adamlar ürünleri paketleyip yolluyorlar, çeşitli kolaylıklar da sunuyorlar..iphone yaptım süper oldu. olay budur, kazanmak size kalmış.
Hemen ben de teklif veriyorum

Allallahhh

adamlar ürünleri paketleyip yolluyorlar, çeşitli kolaylıklar da sunuyorlar..iphone yaptım süper oldu. olay budur, kazanmak size kalmış.
Sayın forum üyeleri,
Bütün üyelerime açık 7/24 müşteri desteğimiz ve kolay erşilebilen telefonla müşteri hzmetlerimiz emrnizdedir.
Aklınıza takılan başka bir soru olduğunda lütfen buraya yazmaya veya direk olarak bize bilgi@ucuzacik.om adresinden ulaşmaya çekinmeyin. Tüm mesajlarına en kısa sürede cevap verilecektir.
Sizi Ucuzaçıkta görmekten mutluluk duyacağız.
Saygılar
Ucuzaçık destek ekibi
Not: Ucuzaçıka üye olan tüm forum üyleri, kredi satın alımlarında FORUM3 kodunu kullandıklarında %50 ekstra kredi imkanından faydalanacaklardır.
=============================================================================
Atlantic Auction Inc.
www.atlanticauction.net
Sayın forum üyeleri,
Atlantic Auction, ana merkezi Rosehill Avenue 118, Liverpool, İngilterede bulunan bir firma olup, Türkiyede Ucuzaçık.comun yaratıcısı ve işletmecisidir.
Forumda dile getirmiş olduğunuz hususlara cevap vermek istiyoruz:
Sadece kullanıcılarımızın yararına olarak Türkiyeye yeni ve eğlenceli bir alışveriş şekli getirdik. Benzersiz açık arttırma sistemimiz Türk müşterilerimize daha önce yaşamadıkları bir deneyimi yaşatıyor. Katı Avrupa Birliği kural uygulamalarına uygun işletilen firmamız, bağımsız muhasebe firmaları tarafından denetlenir. Teknik sistemimiz, finansal bilgilerin yüksek güvenlikli bir ortamda bulunduğunun kanıtı olan PCI ile tam uyumludur.
Ucuzaçıkta satılan tüm ürünler (Hondadan direkt alınan Honda Civiz Sedan Dream hariç) Webdenal (FGG Mak. Danş. Tanıtım ve Bilişim Hizmetleri San DIş. Tic. Ltd. Şti., Esentepe Mah. KArdeşler Sok., MetroCity arkası, 61A Şişli/ İstanbul, Tel: (0212) 284 84 33pbx, Fax: (0212) 280 68 87) tarafından temin edilir. Ayrıca Webdeal ürünlere iki yıl garanti ve ürün desteğide sunmaktadır.
Sitemizde ihaleye çıkarılan tüm ürünler, kazanan üyelerimize, UPS veya Yurtici Kargo vasıtasıyla gönderilmektedir. Ürün kazanan üyelerimizin yazdığı yorumların bulunduğu sayfayı incelemenizi tavsiye ederiz: http://www.ucuzacik.com/testimonials.php
Bütün üyelerime açık 7/24 müşteri desteğimiz ve kolay erşilebilen telefonla müşteri hzmetlerimiz emrnizdedir.
Aklınıza takılan başka bir soru olduğunda lütfen buraya yazmaya veya direk olarak bize bilgi@ucuzacik.om adresinden ulaşmaya çekinmeyin. Tüm mesajlarına en kısa sürede cevap verilecektir.
Sizi Ucuzaçıkta görmekten mutluluk duyacağız.
Saygılar
Ucuzaçık destek ekibi
Not: Ucuzaçıka üye olan tüm forum üyleri, kredi satın alımlarında FORUM3 kodunu kullandıklarında %50 ekstra kredi imkanından faydalanacaklardır.
=============================================================================
Atlantic Auction Inc.
www.atlanticauction.net
Yazılanları okuyunca üye olup başımdan geçenleri anlatmak istedim çünkü burda yazan arkadaşların sistemi bilmediklerini o yüzden ürünlerin bu kadar ucuza verilmesini anlamadıklarını düşünüyorum....
Sayın SDN forum üyeleri.
Benim adım Yusuf Sapan, Ucuzaçık sitesinin Müşteri Destek Bölümü Yöneticisiyim. Forumunuzda bazı üyelerin yazdığı doğru olmayan konulara açıklık getirmek istiyorum.
- Ucuzaçık, tamamen yabancılardan oluşan yönetim kurulunun koyduğu kesin ve değişmez etik şartlar ve kurallar ışığında yönetilir.
- Ucuzaçık, internasyonel bir oluşumun parçasıdır ve bu oluşumun Türkiyede çok az sayıda bağlantısı vardır. Dolayısıyla hiç bir şekilde ürünleri kazanacak "içerden adamları" yoktur.
- Hakkımızda en ufak bir şüphesi olan kişiler Ucuzaçık'ın tedarikçisi olan Webdenal.com ile irtibata geçebilir ve bu forumda yazılanların ne kadar yanlış olduğunu öğrenebilirler. Bu bilgileri doğrulatmadan yazan kişiler "hikaye yazmaktan" başka bir şey yapmamaktadırlar.
- Her türlü sorun ve sorunuz için lütfen bilgi@ucuzacik.com adresinden bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
Saygılarımızla,
Ucuzaçık