Abdulrezzak09
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 2
beyler ucuz win 10 pro key satın almak istiyorum daha önce aldığınız güvenilir bir site varsa söyleyebilir misiniz?
İnternette Oem keyler var onlardan alabilirsin n11 de falan satılıyor 10-70 arası bir tane alınabilirbeyler ucuz win 10 pro key satın almak istiyorum daha önce aldığınız güvenilir bir site varsa söyleyebilir misiniz?
1000tl ye bilgisayar alınır bu parayı vermek çok saçmaOnlar genelde çalınmış, ele geçirilmiş anahtarlar oluyor. En iyisi 1000 lira verip orijinal key almak.
KatılıyorumOnlar genelde çalınmış, ele geçirilmiş anahtarlar oluyor. En iyisi 1000 lira verip orijinal key almak.
1000tl ye bilgisayar alamazsın :,D1000tl ye bilgisayar alınır bu parayı vermek çok saçma
2. el toplarımKatılıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
1000tl ye bilgisayar alamazsın :,D
2. eli bile yetmez bir erkn kartı zaten 1000-2000 tl2. el toplarım
ekran kartsız toplarım o zaman açılsın yeter2. eli bile yetmez bir erkn kartı zaten 1000-2000 tl
o zaman onboardlı ya da işlemcide ekran kartı olan bir şey toplaman gerekicek monitör+kasa+hdd+işlemci+psu+klavye+fare+ethernet kartı bu parçaları 1000 altında toplayabilirsin ama windows 7 bile zor çalışırekran kartsız toplarım o zaman açılsın yeter