Ucuz samsung

Hangi samsung alacamda

• J2

Kullanılan: 0 0.0%
  • J3

• S3

• S4

• S4 mini

• Note 3

Kullanılan: 5 100.0%

• Kullanılan toplam oy
    5

Diyarvadisi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ucuz samsunglardan hangisini almalıyım anket aşağıda ?

EmirhanTeira

Doçent
Reaksiyon puanı
507
Kral eleştiri olarak algılama ama bu telefonların çoğu günümüz için yetersiz. Fakat alacaksan note 3'ü öneriyorum ben.

EmirhanTeira

Doçent
Reaksiyon puanı
507
Daha önce Note 3'ün Neo sürümünü kullanmıştım. Ekran konusunda oldukça cömert. Film falan izleyebilirsin. Artı olarak Note serisinin kalemi var. Planladığın herhangi bir şey varsa onları not alabilme şansın var. Ram konusunda pek yeni bir telefon olmasa da 3 gb ram gibi bana göre cömert bir ram veriyor. Batarya kapasitesiyle yoğun kullanımlarda bile 1 günü zorlayabilirken ekonomik kullanırsan 3 güne kadar zorlarsın. Cpu Hızı da bana göre günlük kullanımlarda işini görebilecek hızda. Bu telefonlar arasından senin için en uygunu Note 3.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Fakat öyle 4.5 g, parmak izi okuyucusu gibi ya da Android 8-9-10 gibi özellikeri beklemeyeceksin. 5.0 sürümü nihai yükseltilebilir sürüm. Aynı zamanda suya dayanıklılığı olmaması kullanımda seni dikkatli olmaya itiyor. Bu arada bu telefonların arasında olmayan f-p telefonu J7 Prime'a bakabilirsin. Seni inanılmaz iyi götürür. Dayanıklı ve bu telefonlarda bulunmayan 4.5 g suya dayanıklılık gibi özellikleri bulunduruyor. Ayrıca Android 8.1'e kadar da bir yükseltilebilirlik sunuyor.