Soru Ucuz hosting önerileri alabilir miyim?

herchell

Asistan
Reaksiyon puanı
18
Merhaba bir site için bana hosting lazım 1 yıllığına .Ucuz olması gerekli benim için.Bir de bu işlerden tam anlamadığım için bazı sorularım var. Benim sayfam 9 menüden (Ana sayfa,Hakkımızda,Galeri..) ve bunların alt sekmeleri var toplam 19 alt sekme var.33 fotoğraf ,1 video,1pdf dosyası bulunmakta.Bu özelliklere göre nasıl hosting seçmeliyim.Bazı sayfalara baktım 5 domain barındrıma ,1GB Ram 25GB trafik diyor.Bunlar ne anlama geliyor?

Son düzenleme:

Lord Erenify

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
644
Verilink, Alastyr alabilirsin.

burakk43

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
hosting.com.tr var hocam ilk üyeliğie cok makul fiyatları var ayrıca hızlı ve güvenilir bir firma

Fındık_Lahmacun

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Kesinlikle hosting.com.tr öneririm. Hem ucuz hem kolay arayüzü var. Ben basit şekilde kullandığım için varsayılan sayfa tasarımına HTML yükleyerek kullandım o bile çok çok basit şekilde yapılıyor. Tavsiye ederim.

atakdomain

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba.
Atak Domain'in sizler için oluşturduğu en ucuz hosting paketlerini inceleyebilirsiniz.
Trafik miktarı = 25.000 kişi 1 ay boyuna sitenizi ziyaret edebilir.
Bu tür bir sitenin çok yüksek sayıda kullanıcısı olmayacaktır ve kaynak tüketimi de minimum seviyesinde olacaktır.
Bu durumda en ucuz paketi ya da en pahalı paketi de seçseniz çok bir fark olmayacaktır.

Fiyatlarımıza göz atın: Ucuz Hosting -Ucuz Wordpress Hosting - $0.49 Başlayan Fiyatlar

Size özel küçük bir not: Görsellerinizi yüklemeden önce tinyjpg gibi boyut sıkıştıran sitelere atarak sitenizde kullanırsanız siteniz çok daha hızlı çalışır.