Ucuz Bilgisayar İçin Birbirlerini Ezdiler

emelden

Dekan
Reaksiyon puanı
8
Ümraniye'de, piyasa fiyatının çok altında elektronik eşya satan mağazanın önünde izdiham yaşandı. Gruplar halinde içeri alınan müşterilere, bir süre sonra dışarı çıkmamaları üzerine görevlilerce biber gazı sıkıldı.

Akşam saatlerinden itibaren sırada bekleyen ve İstanbul dışından gelenlerle birlikte sayıları binleri bulan vatandaşlar, adeta birbirini ezdi. Kuyruğa sonradan girmeye çalışan ve demir parmaklıklara çıkan bazı vatandaşlar sırada bekleyenleri tekmelerken, polis ve güvenlik görevlileri vatandaşları yatıştırmak için yoğun çaba harcadı. Saat 08.00'da kapılarını açan mağazaya girmek için birbirini ezen vatandaşlar arasında kavga çıktı.

ÜRÜNLER YARIM SAATE TÜKENDİ

Fiyatların ucuzluğu dolayısıyla talep gören mağazada, piyasa değeri 3 bin 500 YTL olan plazma televizyonlar 1500 YTL'ye, 1300 YTL'lik dizüstü bilgisayar 666 YTL'ye, 340 YTL'lik büro tipi buzdolabı 90 YTL'ye satıldı.Müşterilerin özellikle ilgi gösterdiği 800 diz üstü bilgisayar ile 5 bin 300 televizyonun yaklaşık yarım saatte satıldığı bildirildi.

Mağazadaki izdiham, satışların durdurulduğunun anons edilmesinin ardından müşterilerin mağazadan ayrılmasıyla sona erdi.

Öte yandan, şehir dışından gelenlerin de aralarında bulunduğu çok sayıda kişinin otomobilleriyle mağazaya gelmesi yüzünden çevredeki yollarda trafik sıkışıklığı yaşandı.

KAYNAK

Kaçırdık mı dersiniz? ^^

cathlack

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Tüm dünya da şubeleri olan bi firma
Türkiye de ilk yeri
Bunları gazetede okudum bugün
Ama İstanbul nerde ben nerdeyim :(

muhtar55

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Firmalar arttıkça fiyatlarda daha da düşücektir. Rekabet ortamı düşük gelirli vatandaşlar için iyi bir fırsat yaratacaktır. Şu bir gerçek ki teknolojiyi geliştiremediğimiz gibi diğer ülkelere nazaran daha da pahalıya satın alıyoruz. Bu güzel bir gelişme bizim için. Yakında Türkiye nin bir çok yerinde bu tür mağazalar çoğalıcaktır. Yada en azından internet üzerinden alış veriş yapmak daha kolay ve ucuz olucak. Hadi hayırlısı.

regedit

Profesör
Reaksiyon puanı
1
hep türkiye büyük pazar diyorlardı, şimdi anladım :P

Wolker

Profesör
Reaksiyon puanı
2
kesin gidenlerde bilgisayarcılardır, biliyorum ki cogunlugu ucuza alıp pahalıya satacaklar ...

regedit

Profesör
Reaksiyon puanı
1
önceden mankenler yeni açılan mağazalarda dondurma, döner, pasta, kebap(oruçlu olduğum çok belli oldu :D ) dağıtırlardı, izdaham olur tv lere çıkar güzel reklam yaparlardı, duymayan kalmazdı, zamanla değişiyoruz, yeni trend bu oldu artık !!!

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
398
gümrük vergileri azalsa, dolar da düşse alın size ucuz bilgisayar/teknoloji...
izdiham olacağı belliydi bize kalır mı hiç öyle promosyon |) Zzz