Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
@Mesut299912-) Telif haklarını zedeleyen dosyalara (crack, serial, warez) link verilmesi ve sitede paylaşılması kesinlikle yasaktır. Buna ek olarak Torrent yardımı ile telif hakları bulunan dizi, film vb. yayınlar için yardım başlığı açmak yada paylaşımında bulunmak yasaktır.
@melisturan
10-) Forumu reklam aracı olarak kullanmak yasaktır. Bu kuralı yanlış anlamış galiba reklamdan uyarı almış uyarı bitince geri gelip tekar uyarı aldı ama bu sefer geri gelemeyek
@yalcin3535 9-) Forumda küfür, argo, hakaret, küçük düşürücü, aşağılayıcı, rencide edici tüm kelimelerin; din, dil, ırk ayrımına yönelik veya forum huzurunu kaçıracak her türlü söylev, yazı, resim, video ve diğer tüm materyallerin kullanımı yasaktır.
9-) Forumda küfür, argo, hakaret, küçük düşürücü, aşağılayıcı, rencide edici tüm kelimelerin; din, dil, ırk ayrımına yönelik veya forum huzurunu kaçıracak her türlü söylev, yazı, resim, video ve diğer tüm materyallerin kullanımı yasaktır.
9-) Forumda küfür, argo, hakaret, küçük düşürücü, aşağılayıcı, rencide edici tüm kelimelerin; din, dil, ırk ayrımına yönelik veya forum huzurunu kaçıracak her türlü söylev, yazı, resim, video ve diğer tüm materyallerin kullanımı yasaktır.
Anlamsız alakasız konu açmaktan ve konunun içeriğini değiştirmekten uyarı almıştır.
Konunun devamında görülen uygunsuz hareketlerinden dolayı da forumdan uzaklaştırılmıştır.
@bedirhandjdk 9-) Forumda küfür, argo, hakaret, küçük düşürücü, aşağılayıcı, rencide edici tüm kelimelerin; din, dil, ırk ayrımına yönelik veya forum huzurunu kaçıracak her türlü söylev, yazı, resim, video ve diğer tüm materyallerin kullanımı yasaktır.
Hem üyeleri rahatsız etmekten hem de uyarılarıma alaycı tavır ile cevap verdiği için kısa süreliğine forumdan uzaklaştırılmıştır. Bu forumda kimseyle dalga geçemeyeceğini öğrenirsin umarım.
@Mesut2999 @I'm not fond of Linux
16-) Üyelerin birden fazla hesap açması yasaktır. Tespit edildiği takdirde ana hesabınızı kaybetme şansınızın olduğunu unutmayınız.
@sefaklc4242 - Madde 9a-) Üyelerimizi rencide edici sözler ve kelimeler kullanmak yasaktır. Uyarı alabilir ve sonrasında uzaklaştırma cezası alabilirsiniz.
@The Punisher
12-) Telif haklarını zedeleyen dosyalara (crack, serial, warez) link verilmesi ve sitede paylaşılması kesinlikle yasaktır. Buna ek olarak Torrent yardımı ile telif hakları bulunan dizi, film vb. yayınlar için yardım başlığı açmak yada paylaşımında bulunmak yasaktır.
Gorkeem o kadar eski ve tecrübeli bir üye olmasına rağmen başlığı büyük harfle açtığı için 3 gün bizimle olmayacak.
Hölölö gülele nööö 3 gün mü büyük yazmaya diyenlerin karşıma çıkmaması için ben ufacık "1" puan verdim lakin Anayasa 12 puan toplayan üye 3 gün gider der. Kurallar..
@Barış burucu korsan windows kullanımı ile ilgili mesajları silinmiş bilgilendirilmiş. Uyarılmamış kendini adamdan sayıp bir de gelmiş küfür ediyor birinciyi affederiz ama gelip de küfür etmesi affedilmez.
@DamarLegendry Anlamsız ve alakasız mesajlar kasmasından dolayı belli bir süre aramızda olmayacak. Geldikten sonra mesajlarına dikkat etmesi dileğiyle..
e30cu dünden beri multi üyeliğe ne cevap vereceğini merak ediyordum. Lakin eski hesabın ile yaptığın korsan ve agresif hallerini görünce beklememeye karar verdim sayın sayın sayın SayınBezmenler
bunu sen yazmışsın, ikinci defa ben yerine getiriyorum.