Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Selamlar, Sizlerden son bir kez yardım isteyerek hesabımı nasıl silebilirim söyler misiniz, ayarlar kısmında araştırdım ama bulamadım eksik görmüşte olabilirim. Teşekkürler, iyi günler hepinize.
ShiftDelete.Net Forum içerisinde uymamız gereken kurallar sizlerden gelen tavsiyeler neticesinde tekrar elden geçirilerek gerekli düzenlemeler ile ufak bir güncelleme gerçekleştirdik. Yeni kurallarımızda takdir edersiniz ki tek yegane sebebimiz sizlerin daha rahat bir ortam içerisinde huzur...
forum.shiftdelete.net
16-) Üyelerin birden fazla hesap açması yasaktır. Tespit edildiği takdirde ana hesabınızı kaybetme şansınızın olduğunu unutmayınız.
ShiftDelete.Net Forum içerisinde uymamız gereken kurallar sizlerden gelen tavsiyeler neticesinde tekrar elden geçirilerek gerekli düzenlemeler ile ufak bir güncelleme gerçekleştirdik. Yeni kurallarımızda takdir edersiniz ki tek yegane sebebimiz sizlerin daha rahat bir ortam içerisinde huzur...
forum.shiftdelete.net
10-) Forumu reklam aracı olarak kullanmak yasaktır.
forum.shiftdelete.net
Üyeleri kışkırtmak,
Depremzedeler hakkında agresif konuşmalar yapmak,
Din ve ırk ayrımı yapmak,
Tartışma ortamı çıkartmak,
Vs vs daha çok sayacağım sebeplerden ötürü bizimle yollarını ayırdım.
Haber - Depremin Sebebini Biliyorlar konunun özellikle kalmasını istiyorum.
İzmir, Elazığ, Kars, İstanbul, Antalya, Trabzon, Azerbaycan tamamı bizim memleketimiz. Ölende bizim insanımız, evsiz kalanda bizim insanımız. Her kim sizi kinlendiriyorsa ona söyleyin hepimiz TÜRKÜZ. Sokakta aç kaldığında elinden bir KÜRT, LAZ, ÇERKEZ, İZMİRLİ, ANKARALI tutar. Dinine bakmaz, rengine bakmaz, lehçene bakmaz. Bu ayrımı yapamaz, insanları bir birine düşüremezsin. Dedim ya konuyu kaldırmıyorum, kim bilir belki farklı kanallardan oluşan şikayetler neticesinde halkı kışkırtmaktan dolayı siber davaya bile sahip olabilrsin.
@aimnil9-) Forumda küfür, argo, hakaret, küçük düşürücü, aşağılayıcı, rencide edici tüm kelimelerin; din, dil, ırk ayrımına yönelik veya forum huzurunu kaçıracak her türlü söylev, yazı, resim, video ve diğer tüm materyallerin kullanımı yasaktır.
forum.shiftdelete.net
Lütfen biraz terbiye ve saygı, eğer bu şekilde devam ederseniz forum üzerinden tamamen uzaklaştırılacaksınız.
forum.shiftdelete.net
@bilalkardas
Mesaj otomatik birleştirildi:
@Umut Çelik 5-) Konular doğru kategori içerisinde açılmalıdır. Konu ile alakası olmayan ve/veya anlamsız olan iletilerin gönderimi yasaktır.
Atmış olduğu random yukarıdaki kurala göre bir üclükle kısa bir süre aramızdan ayırmıştır.