Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
@Usain
Forumun Troll işleri başkanlığı koltuğuna oturmak isteyince ve kendisi de bir süre izin istediği için forumdaki en büyük Troll tarafından (Ben oluyorum.) 2 aylığına YKS kampına gönderilmiştir. Kendisine başarılar diliyoruz.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Aynı şekilde @rtakak YKS kampına Usain'in hemen ardından kalkan uçan halı ile yollanmıştır. Ona da başarılar diliyoruz.
~ KaanCK ~
Seni uyarmıştım. Bir üyeye hakaret etmek zaten yasak bunu biliyoruz. O hakaret içerikli mesaj(lar)ın içinde bir de Anneler günü haftasında Annelere de hakaret olunca bana da seni sınırsız şutlamak düştü. Şutlandığın terbiyesizler kasabasında bir ömür boyu küfür etmeni dilerim. Diğer uyarılan arkadaşların kulağına da küpe olsun.
**Pc Admin** Konulara devamlı olarak alakasız mesajlar yazdığı ve alıntılama seçeneğini amacı dışında kullanıp üyeleri manipüle etmeye çalıştığı için bir süre forumdan uzaklaştırılmıştır!
@ThatCraigFellow, seni kaçıncıya uyardım. Israrla multi üyelik açtığın için seni çok uzaklara yolladım. Başka yerlerde yapmaman dileğiyle sonsuz tatilinde iyi eğlenceler.