"Uçuşan Üyeler"

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

deatmania

Rektör
Reaksiyon puanı
62
Merhaba arkadaşlar,

Hepinizin bildiği gibi SDN forumda "Uçuşan Üyeler" üyeler başlıklı bir konu var.Ban yiyen üyelerin isimleri buraya yazılıyor ki, diğer üyelerde görsün.

Bu konu isminin ve yetkili arkadaşların üyeleri banladığında üyeler hakkında yazdıklarını SDN' ye yakıştırmıyorum doğrusu.Bana banlanan kişilerle alay ediliyormuş gibi geliyor.

Bilirsiniz bir forum için üye oldukça önemlidir, fakat üye zaman zaman ceza da alabilir.Bu doğaldır ama kişi, ceza bitip geriye döndüğünde, hakkında yazılanları görünce ne düşünür? Şahsen ben ban yesem ve benim hakkımda "tatili kazandı" "uçuş bileti kazandı" gibi ifadeler kullanılsa ben bir daha bu foruma dönmezdim.

Bu konudaki fikrimi dile getirmek için bu konuyu açtım.Katılırsınız ve katılmazsınız, saygı duyarım.

Not: Söz konusu konuda, yukarıdaki ifadeleri kullanan arkadaşlar için herhangi bir şey söylemiyorum.Yanlış anlaşılmasın.Düşüncem genel konu ile ilgili.

WebNick

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Bende düşüncelerine katılıyorum. Uslup düzeltilmeli. Ne olursa olsun muhatabın insan olduğu unutulmadan kırıcı tutum yerine yapıcı bir tutum uygulanmalı.

ALPARS

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Haklısın bir yandan ama hak edenlerde yok değil :)

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
ben katılmıyorum... eğlenceli bir şekile getirmişler...
ben ban yesem "7 gün yurt dışı seyahati" kazansam döndüğümde "nerede biletim" diye sorarım..

suçundan dolayı ban yemiş bir üyenin bu şekilde yazılmasına bence laf etmemesi gerekiyor...
haaa bu kelimeleri okumak veya size böyle davranılmasını istemiyorsanız, kuralları iyi okuyun ona göre davranın...(genel yazıyorum kimse üzerine alınmasın)

deatmania

Rektör
Reaksiyon puanı
62
Dediğim gibi, düşüncelerinize saygım var.Ama burası bir forum.Ne olursa olsun bir üye hakkında öyle şeyler söylenmemeli.Üye suçlu olsa bile.

msa52

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Beni düşündüren ancak yazmak evya söylemeyi aklıma getirmediğim getiremediğim bir konuya değinmişsiniz uygun üslupta umarım yönetim bunu dikkate alır yada yönetim demeyelim konudaki ilgili kişiler diyelim.

-Beneficence-

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
31
Bu mesele daha öncede tartışıldı lakin değişen bir şey olmadı bu seferde aynısı olacağı kanaatindeyim.

Alnair Alsad

Profesör
Reaksiyon puanı
29
Foruma direkt reklam yapma veya huzuru bozma niyetiyle yeniden gelenlere bu tarz üslup müstehak bence.

UgurABA

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
15
Birçok kullanıcı hakettiği için banlanıyor. İster 2 gün ister 7 gün ister sınırsız süreyle banlansın bu önemli değil. Kişi hakettiği için banlanıyor bu nedenle o kişi zaten döndüğünde yaptığı şey yüzünden diğer insanların ona bakış açısını kaybedecektir. Bu nedenle uçuyorsun, tatile yolladık tarzındaki cümleleri kafaya takmak yerine kendine ben neden banlandım ? Hangi kuralı ihlal ettim tarzında bir özeleştiri yapması daha iyi olacaktır.

-Beneficence-

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
31
Bu konuyu fazla tartışmanın gereği yok resim herşeyi anlatıyor.
FM38b.jpg

arsenik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
242
Bu saatten sonra konu başlığının değişmesi yanlış ama hak etmeyenlerede öyle bir üslubun kullanılması doğru değil.

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
Madem herkes konu hakkındaki fikrini söylüyor bende söylemeden geçemeyeceğim

SDN üyesi olarak : İlgili başlık sdn'yi sdn yapan en ilgi çekici başlıklardan biri bence :)

SDN yöneticisi olarak : Kimileri için başlıktaki uslup az bile geliyor.

senar1st

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Foruma direkt reklam yapma veya huzuru bozma niyetiyle yeniden gelenlere bu tarz üslup müstehak bence.

Doğru demişsin ;)Efsane geri döndü :mrgreen:

Çok da önemli değil bence...

Ben ban yesem, sebebini araştırırm, hatalıysam hatayı düzeltirim değilsem siteye girmem :)

Hatasını göremeyen çok üye var, onlar aynı yerde adım atıp duruyorlar... Yürüyen merdivene karşı yürümek gibi..

deatmania

Rektör
Reaksiyon puanı
62
Doğrudur bir şey diyemeyiz.

WebNick

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Madem herkes konu hakkındaki fikrini söylüyor bende söylemeden geçemeyeceğim

SDN üyesi olarak : İlgili başlık sdn'yi sdn yapan en ilgi çekici başlıklardan biri bence :)

SDN yöneticisi olarak : Kimileri için başlıktaki uslup az bile geliyor.

SDN üyesi olarak : Kimin hangi uslubu hakettiğine kim karar verecek. O benim bileceğim iş diyorsanız bence bu tutum yanlıştır.

SDN üyesi olarak : Muhatabımız insan olduğu için karşımızdaki hatalı bile olsa, kendimize olan saygımızdan kırıcı olmamamız en doğrusu bence. Zaten ceza olarak uzaklaştırma veya men etme veriliyor, bunun üzerine artık size cevap verme hakkını elinden aldığınız birisine karşı alaycı uslup hoş olmaz

SDN üyesi olmaktan başka sıfatımız yok bu yüzden biraz esprili yaklaşmak istedim. Hemen celallenmeyin :)

deatmania

Rektör
Reaksiyon puanı
62
Kimileri için yöneticilikten nasibini almamış insanlar yönetici ama ne yaparsın işde hayat doğrudur bir şey diyemeyiz...:dirol:

Hocam konuyu dağıtmayalım ne dersin?

Konuyu tartışma yaratmak için açmadım zaten arkadaşlar, sadece bu durumun doğru olup olmadığını sorgulamak istedim.

Hepimiz insanız, farklı yorumlar farklı görüşler olacaktır.

WebNick

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Bu konu tartışma çıkmadan herhangi bir yere varmaz. Ama hepimizin uslubuna dikkat etmesi lazım gelir.

ck-xe

Dekan
Reaksiyon puanı
39
Daha önce de benzer bir konu açılmıştı. Değişen bir şey olmadı demek istedim.

-Beneficence-

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
31
Hocam konuyu dağıtmayalım ne dersin?

Konuyu tartışma yaratmak için açmadım zaten arkadaşlar, sadece bu durumun doğru olup olmadığını sorgulamak istedim.

Hepimiz insanız, farklı yorumlar farklı görüşler olacaktır.
İyi hoşta hocam görüş var görüş var böyle salataya öyle limon diye bir tabir var...!

madmex

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Bu konu tartışma çıkmadan herhangi bir yere varmaz. Ama hepimizin uslubuna dikkat etmesi lazım gelir.

arkadaşım bildiğim kadarıyla burası bakanlığa bağlı bir sayfa değil. Müsteşarlık sayfası olmadığınıda biliyorum.

İnsanların buraya gelme sebeplerinden biride Eğlencedir. Ama yok ben devlet kurumuna geldiğimi sanıyordum diyorsan '' belirttiğin gibi kendi görüşün.''

Görüşlerini bence huzur bozmak amaçlı kullanmamalısın. Hergün binlerce kişi ziyaret etmekte bu siteyi ama seninle aynı görüşte olan 3-5 kişiyi geçmez. Basit bir anket yap istersen bu konuda sonucuna göre konuşalım. Yanlışmıyım ?

deatmania

Rektör
Reaksiyon puanı
62
Tartışacaksak bile, saygı çerçevesinde tartışalım.Lütfen.

WebNick

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Konunun tahmini akibetini bildiriyorum. Önce konu büyür. Tartışma ve taraflar ortaya çıkar. Yönetim görmezden gelir. Sonra konu budaklanır. Yönetim konuya dahil olur. Daha sonra yönetimde konuyu kontrol edemez ve konu kilit. Evli evine köylü köyüne.

İnsanların fikirlerini söylemesi, önerilerde bulunması çok güzel ama daha güzeli önerilerin kulak ardı edilmeden samimiyetle dinlenilmesi ve hayata geçirilmesidir.

senar1st

Profesör
Reaksiyon puanı
14
İnsanlar fikirlerini söylemeli bunu saygınlık çerçevesinde yapmalı.

Fikrini kabul ettirmek istiyorsa da ustalıkla yapmalı...

O bahsettiğin konularda insanlar görüş bildirmyi BİLMEDİKLERİ için sonuçsuz oldu.

uA23uA

Profesör
Reaksiyon puanı
5
kavga etmeyin ulaa kırroolar:D:D( espiri ha hemen yanlış anlamayın-üstad Şener Şen:) )
evet herkes hakettiği cezayı almalı bence.Ama arkasında ters cümleler kurmak biraz insanın zoruna gidebilir.Allaha şükür ban yemedim bugüne kadar ama yersem ve arkamdan konuşulmasın sizden ricam:D:D:D
bu arada birde birbirine garezi olupta ortada hiçbirşey yokken sırf kendini göstermek içinmi yoksa sinirinden mi yoksa rütbesini kullanarak üstte cıkmak isteyip bazı arkadaşlarımızıda banlayan arkadaşlar var onlarada tek sözüm fikirtepeee çocuğuyuzz bizzz akıllı olunnnnnn:D:D

WebNick

Profesör
Reaksiyon puanı
12
arkadaşım bildiğim kadarıyla burası bakanlığa bağlı bir sayfa değil. Müsteşarlık sayfası olmadığınıda biliyorum.

İnsanların buraya gelme sebeplerinden biride Eğlencedir. Ama yok ben devlet kurumuna geldiğimi sanıyordum diyorsan '' belirttiğin gibi kendi görüşün.''

Görüşlerini bence huzur bozmak amaçlı kullanmamalısın. Hergün binlerce kişi ziyaret etmekte bu siteyi ama seninle aynı görüşte olan 3-5 kişiyi geçmez. Basit bir anket yap istersen bu konuda sonucuna göre konuşalım. Yanlışmıyım ?

Benim yazdıklarımda seni bu kadar hırslandıracak ne var sen onun altını çiz lütfen. "hepimizin uslubuna dikkat etmesi lazım gelir." cümlesinin nesi yanlış neresi taraf tutuyor neresi insanları kinlendiriyor anlamadım. Nicin illa beni bir tarafa yerleştirip, anket aç senin gibi 3-5 kişi falan var demek ne demek.

Ne yani insan azınlıkta olunca haksız çoğunlukta olunca haklı mı oluyor. Adalet anlayışınız bu mudur? Eğlenmeye geldim diyorsanız forumda tonlarca eğlence konusu var onların altında yazışınız. Bu tarz konulara yazmaz, okumazsınız olur biter.

Reaksiyon puanı
10,327
her iki taraf da haklı arkadaşlar...
"olur mu öyle şey yav!" diyeceklere, nasreddin hocamız cevap vermişti bi zamanlar:
"sen de haklısın!" :)
ezcümle, görüşler açıklanır, biraz nasihat, biraz kavga...
süreç aynen devam eder,
perde iner, ve "nerede kalmıştık?"
kurufasulyenin faydaları...
saçmaladım tamam, boşverin, okumayın, unutuverin gitsin.
burada söylenenlerin, görüşlerin, dilek ve temennilerin de unutulup gideceği gibi tıpkı! :)

deatmania

Rektör
Reaksiyon puanı
62
Konunun "Yöneticiler" "Banlama" "Yetki" gibi konularla alakası yok.Sadece banlama sonrası yapılan ifadeler.Zaten bunlardan bahsettim.

uA23uA

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Nicin illa bebi bir tarafa yerleştirip anket aç senin 3-5 kişi falan var demek ne demek. Ne yani insan azınlıkta olunca haklı çoğunlukta olunca haksız mı oluyor. Adalet anlayışınız bu mudur. Eğlenmeye geldim diyorsanız forumda tonlarca eğlence konusu var onların altında yazışınız. Bu tarz konulara yazmaz okumazsınız olur biter.[/QUOTE dedi ki:
hakkaten ha böyle bir saçmalık mı var anket yap 3-5 kişiyi geçmez ne demek.Az olunca direk haksızlıkmı olacak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...