Ücretsiz ve Amatör Sitem

Milton Sirotta

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Merhaba,ücretsiz kurduğum sitem eus.breezi.com için düşüncelerinizi yazarsanız sevinirim.Bu arada uygulama arayanlar email aboneliğine ücretsiz kayıt olabilirler.

djvahset

Profesör
Reaksiyon puanı
5
tasarım olarak çok çok sade ve görünüm olarak basit bir de yanlış anlama beni bu site ne işe yarıyor kısaca anlatırmısın?

Milton Sirotta

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Email adresin ile abone olduğunda seçtiğin kategorilerdeki uygulamalar,seçtiğin günlerde email adresine geliyor.Bu arada kodlama gerektirmeden yaptım ve amatörce olduğu için böyle.

djvahset

Profesör
Reaksiyon puanı
5
hımm evet gayet başarılı bir düşünce ama bunu kullanan olurmu bilmem inş sana faydası olur

Milton Sirotta

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Bende zaten vakit geçirmek için yapıyorum.Hiçkimsenin kullanmayacağını biliyorum.

djvahset

Profesör
Reaksiyon puanı
5
belli olmaz tutarsa çok iyi bir düşünce bence

Milton Sirotta

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Umarım öyle olur ama düşük bir ihtimal.Buraya yazmamın sebebide azda olsa tanınması.

ExJin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bende zaten vakit geçirmek için yapıyorum.Hiçkimsenin kullanmayacağını biliyorum.
Bu ne karamsarlık omerfbabatutmaz kardeşim. Cümlelerinden ve adının sonundan olumsuzluk akıyor (Bkz:tutmaz) :) Üretmeye çalışman yeter, ki gayretin gün geçtikçe edindiğin tecrübelerle bütünleşerek daha yaratıcı çalışmalar yapmana sebep olacağına inanıyorum.

Milton Sirotta

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Bu ne karamsarlık omerfbabatutmaz kardeşim. Cümlelerinden ve adının sonundan olumsuzluk akıyor (Bkz:tutmaz) :) Üretmeye çalışman yeter, ki gayretin gün geçtikçe edindiğin tecrübelerle bütünleşerek daha yaratıcı çalışmalar yapmana sebep olacağına inanıyorum.
Teşekkürler.Bir nebzede olsa sevindirdin beni :)

leonfrt

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Bu ne ya Hiç Kusura bakma ama çok dandik bir site :D iyileştirmen lazım

aagkn

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Aslında fena fikir değil mesela her hafta vizyona giren filmler,o hafta yapılacak olan tüm spor müsabakaları,hangi gün ve kanalda yayınlanacağı,o gün,hafta,ay,yıl içinde yapılacak tüm organizasyonlar vb..örnekler çoğaltılabilir.
"Bana göre" Dediğim gibi fikrin ana teması güzel,başarılı olman fikri ne kadar iyi pazarlamanla paralel olacaktır.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Yalnız sloganı değiştirmen gerekebilir :)

[h=3]Çiuuuv! diye gelir uygulamalarınız![/h]

Milton Sirotta

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Aslında fena fikir değil mesela her hafta vizyona giren filmler,o hafta yapılacak olan tüm spor müsabakaları,hangi gün ve kanalda yayınlanacağı,o gün,hafta,ay,yıl içinde yapılacak tüm organizasyonlar vb..örnekler çoğaltılabilir.
"Bana göre" Dediğim gibi fikrin ana teması güzel,başarılı olman fikri ne kadar iyi pazarlamanla paralel olacaktır.

Çiuuuv! diye gelir uygulamalarınız!
Yakında değiştireceğim.onu slogan olarak değil,boş yer buldum ondan yazdım :)

engerex

Dekan
Reaksiyon puanı
26
Üstte ve alttaki turuncu, mavi ve siyah zeminler çok fazla yer kaplıyor. Site üç sayfadan oluşuyor (1280*800 için konuşuyorum). Bunu daha da kısaltmalısın.

Milton Sirotta

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Üstte ve alttaki turuncu, mavi ve siyah zeminler çok fazla yer kaplıyor. Site üç sayfadan oluşuyor (1280*800 için konuşuyorum). Bunu daha da kısaltmalısın.
Kısalttım sayfayı.

Çiuuuv! diye gelir uygulamalarınız!
Aslında senin fikirlerinde fena değil :) Desteğinizle büyürsek birgün onlarıda yaparım.Belli mi olur?

Bu ne ya Hiç Kusura bakma ama çok dandik bir site :D iyileştirmen lazım
Eksiklerini söyle,gidermeye çalışayım.

Erdem-FB

Dekan
Reaksiyon puanı
28
Çok mu sade bi site olmuş yoksa bana mı öyle geliyo.

hamza5806

Profesör
Reaksiyon puanı
22
abonelik olayı saçma bence önce sitenin mantığını anlatan özelliklerini gösteren şeyler olmalıydı

Milton Sirotta

Profesör
Reaksiyon puanı
4
abonelik olayı saçma bence önce sitenin mantığını anlatan özelliklerini gösteren şeyler olmalıydı
Yakinda guncelleyip Nasil Calisir bolumude eklerim.

Çok mu sade bi site olmuş yoksa bana mı öyle geliyo.
Ucretsiz kurdugum icin kısıtlı ozellikler var ve karisiklik olmamasi icin cok fazla icerik koymadim.

Ilk abonemiz geldi birkac saat once,siteyi begendiyseniz arkadaslarinizada tavsiye ederseniz mutlu olurum.Boylece buyudukce baska projelerde yapabilirim.

kpln04

Profesör
Reaksiyon puanı
2
breeziyi gördüm afalladım

hamza5806

Profesör
Reaksiyon puanı
22
Yakinda guncelleyip Nasil Calisir bolumude eklerim.

Ucretsiz kurdugum icin kısıtlı ozellikler var ve karisiklik olmamasi icin cok fazla icerik koymadim.

Ilk abonemiz geldi birkac saat once,siteyi begendiyseniz arkadaslarinizada tavsiye ederseniz mutlu olurum.Boylece buyudukce baska projelerde yapabilirim.
süper :D
sana başarılar dostum

NESDelisi

Profesör
Reaksiyon puanı
1,316
Size bol şanslar bu proje tutabilir bana göre. Önü açıktır, umarım umduğunuzu bulursunuz.

cem_uar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
tebrikler güzel olmuş
başarılı bir site