Ücretsiz .TK Alan Adı ve Online DNS yönetimi

zoeken

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Firmamızın talepler doğrultusun da gerçekleştirmiş olduğu .TK alan adı kaydı kampanyası başlamıştır.

Faaliyet Belge No : 2864
Vergi Numarası : 255 005 4042
Vergi Dairesi : Nevşehir .V.D
Lokasyon : Hollanda ( Easynet.nl de isimkayit.com için ayrılan özel bir alan da barındırılan özel sunucular.)

Hiç bir koşul gerektirmiyor , alan adı sorgulama bölümünde alan adınızı sorguluyorsunuz , tarafınızca uygun olan .TK alan adınızı seçtikten sonra ödeme metodunuzu "paypal" olarak seçip PROMOSYON kodu için " DOTTK " kodunu yazıp şiparişinizi tamamlıyorsunuz.

( - 00.01 olarak Fiyatlandırma çıkacaktır yine de siparişinizi tamamlayınız.
- Ödeme methodunu paypal olarak seçip işleminize devam edebilirsiniz)

- DNS yönetimini online sistem üzerinden gerçekleştirebiliyorusunz.
- Üstelik Web hosting alırsanız web motor kayıtları da firma tarafımızca gerçekleştiriliyor.

.TK alan adı kaydı için aşağıda ki link inceleyebilirsiniz.
İlgili iletişim taleplerinizi website üzerinden iletişim bölümünden gerçekleştirebilirsiniz.

NOT: Bu hizmet tamamen (talep) e göre geliştirilecek ve iyileştirilecektir. Yasa dışı ve adult içerik barındırmak yasaktır. Site içerikleri sürekli kontrol edilip uygunsuz içerik bulunması halinde domain adınız düzeltilmemek şartı ile iptal edilecektir.

Yukarı da belirtilen uygunsuz içerik sahibi kuruluş veya kişilerin içeriklerinden isimkayit.com sorumlu tutulamaz.

Hatırlatma: Gerekli alan adınızı seçtikten sonra ödeme metodunu " PAYPAL " olarak seçip INDIRIM konuza " DOTTK " yazıp siparişinizi tamamlıyorsunuz.

Şikayet ve bilgilendirme için şurada ki adresten tarafımıza ulaşabilirsiniz.

http://www.isimkayit.com

ali80

Asistan
Reaksiyon puanı
0
.tk domainler ücretsiz saten

zoeken

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bilgilendirme amaçı gütmektedir bilginize.

Kurşun Kalem

Profesör
Reaksiyon puanı
58
tk uzantıkı domainler zaten ücretsiz, ne siparişi ne firması?

zoeken

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
tk uzantıkı domainler zaten ücretsiz, ne siparişi ne firması?

Kimse ücretli olduğunu iddaa etmedi ki zaten ? Yabancı dilden anlamayan vatandaş türkçe sitede yönetebilsin diye böyle bir uygulama var, neresi böyle tepki görecek kadar yanlış anlamadım ki.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
sen millete bedava domaini para ile kakala sonra birde neresi "böyle tepki görecek kadar yanlış anlamadım ki" de. adamı topa koyar patlatırlar valla

zoeken

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
sen millete bedava domaini para ile kakala sonra birde neresi "böyle tepki görecek kadar yanlış anlamadım ki" de. adamı topa koyar patlatırlar valla

Herhangi bir ücret zaten talep etmiyoruz DOT.TK ye ya üye olup tescil edene kadar türkçe bir ortamda sizin yerinize tescil işlemlerini biz gerçekleştiriyoruz.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
millet benim bi forumumvar onu tk uzantıya nasıl taşırım varsa bi site atarmısınız