Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
hocam bunu deneme amaçlı önce kendime gönderdim mesaj gitmedi. http://www.bedavaucretsizsms.com/ olandan denediğimde kendi telefonuma geldi mesaj.
umarım gönderdiğim yere de gitmiştir :/
De samsung Galaxi mini yada ace ucuz gidip bin liralık Telefon almaya gerek yok ki yada turkcell T 10 Android telefonlar da işinizi görür ayrıca whatsapp sadece Akıllı telefon larda değil bazı alt modeller de de çalışıyor diye biliyorum.
ben de denedim, bedavaucretsizsms olan çalışıyor gerçekten. Almanyadaki kuzene msj gönderdim gitmiş. Sonra mail attım mesaj geldimi diye gitmiş. Bundan sonra gönül rahatlığıyla kullanabilirim.
bu tip saçmalıklar için numaranızı sitelere girmeyin ondan sonra bi ton dolandırıcı msj atıyor yabancı bılınmeyen nolardan arayıp akla hayala gelmeyecek dolandırıcılık seçenekleri denıyolar
Arkadaşlar GlobeFone sitesini deneyin sınırsız ucretsiz sms atabilir ve arama yapabilirsiniz. Ben hiç arama yapmadım yalnız sms konusunda hiç sıkıntı çıkarmadı. Ayrıntılar sitenin FAQ bolumunde var zaten az İngilizcesi olan kolaylıkla çozer meseleyi. Deneyin memnun kalacaksınız....