Ücretsiz Sistem Bakım Programı Arıyorum

Strake

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Sistem bakım programları sistemini bozan programlardır bana göre ben hiçbir zaman bakım programlarına ihtiyaç duymadım tavsiye etmemde ben sadece büyük temizleme yazılımları ile temizleme yaparım ve hiç donma hatta yavaşlama olduğunu görmem benden tavsiye ccleaner business editon gibi yazılımlarla temizlik yap ve windows un içindeki bakım programlarını yap derim.

ffgul

Profesör
Reaksiyon puanı
8
>>Advanced SystemCare 6, yıllardır kullanırım, bundan daha iyisi yok..
>>Gerisi hikaye...(En kapsamlısı ve en iyisi...)

beyzabetül

Profesör
Reaksiyon puanı
356
advanced ssytem care nin bütün özelliklerini kullanmaya çalıştım sistemde arızalar olmaya başladı.tarayıcının ayarları bozuldu.kaldırım
şimdi cclenear kullnıyorum da bunun bir de prosu varmış.ikisi arasında ne fark var ki?

ffgul

Profesör
Reaksiyon puanı
8
>>Advanced SystemCare 6 da yukardan uzman kipe geçip tara dedin mi hepsini düzeltir..
>>Bütün ayarlarını aynı anda kullanmaya gerek yok ki...(Kaldı ki kullansanda bozulmaz...İlk açılışta bozuk dosyalarınıda düzeltir...)
>>Yanına
IObit Malware Fighter da kurdunmu olağan üstü bir pc olmuş olur...

beyzabetül

Profesör
Reaksiyon puanı
356
>>Advanced SystemCare 6 da yukardan uzman kipe geçip tara dedin mi hepsini düzeltir..
>>Bütün ayarlarını aynı anda kullanmaya gerek yok ki...(Kaldı ki kullansanda bozulmaz...İlk açılışta bozuk dosyalarınıda düzeltir...)
>>Yanına
IObit Malware Fighter da kurdunmu olağan üstü bir pc olmuş olur...
aynı anda değilde bittikten sonra sırayla hepsini çalıştırdım.firefoxu hızlandır seceğeni sectim.sonra tarayıcı bozuldu

zeren

SDN Okuru
Reaksiyon puanı
0
grayültünes en iyi ücretsiz bakım programlarından birisidir.

Fenomenon

Asistan
Reaksiyon puanı
0
advanced system pro 6 güzel bir program, şuan onu kullanıyorum ve gayet memnunum
burdan http://ld.iobit.com/2012/decsoftpediagw/# pro versionu için key alabilirsiniz, 30 ocak son
yanlız klon dosya bulucusu hatalı, aynı dosyayı biden fazla var gibi gösteriyo, onu sakın kullanmayın

CepCin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
CCleaner + Advanced SystemCare 6 Fazlası ile yeter.