Onlar zevkine göre takılıyor hocam.Son yıllarda ne kadar da populer oldu bu internet üzerinden albüm yayınlama, korsana karşı yapılan bir tavır olduğunu biliyorum fakat küçük çaplı gruplar yada sanatçılar nasıl para kazanıyor bu işlerden hiç anlayamıyorum, konser gelirleri yok, albüm gelirleri yok.....
aslında bu konu daha da canlı olabilir, indiriyorum teşekkürler.Cem Adrian 2015 Senesinde müziğe adadığı 10. Yılının şerefine verdiği konserlerin ardından hayranları için küçük bir de sürpriz hazırlamıştı. Sanatçı, "Yanlızlık Senden Daha Çok Seviyor Beni" isminde 4 Parçadan oluşan mini bir albüm hazırlayarak WeTrasfer üzerinden sevenleri için ücretsiz yayınladı. Cem Adrian'ın "Yanlızlık Senden Daha Çok Seviyor Beni" isimli albümünü ücretsiz indirmek için TIKLAYIN
youtube videoları niye link olmuyor? code ile koydum gene gömüldü! xentoro bozuk...Arkadaş açın şu adamın cezasını bir tane paylaşsın her konuda müzik nedir![]()
Site ayarlarından otomatik gömme ayarı vardı onu kapat.youtube videoları niye link olmuyor? code ile koydum gene gömüldü! xentoro bozuk...
link ver göremedim neresi? yarı ingilizce yarı türkçe...Site ayarlarından otomatik gömme ayarı vardı onu kapat.
Şuan aradım ama bulamadım o ayarı
olabilir tablet bozuldu gerçi tapatalk hiç kullanmadım...Bulamadım neresi olduğunu, acaba bu ayar tapatalk'tamıydı.