Ananim
Profesör
Bilgisayara yükleyebileceğim ufak tefek montajdır kesme bölmedir vs yapabileceğim uygulama önerisi.
Not:Win10 olmasına rağmen kendi düzenleyicisi yetmiyor.
Photosop ile fotoğraf düzenliyorsun.Ama sanırım sen videoyu kastettin.Adobe Primier Deneme sürümü var.O olmazsa Filmora.Bilgisayara yükleyebileceğim ufak tefek montajdır kesme bölmedir vs yapabileceğim uygulama önerisi.
Ücretsiz olması lazım deneme sürümlü istemiyorum.Photosop ile fotoğraf düzenliyorsun.Ama sanırım sen videoyu kastettin.Adobe Primier Deneme sürümü var.O olmazsa Filmora.
O sorunu çözemedim.Bedava video bulamadım ama photopea var ona bir bak fotoğraf için.Ücretsiz olması lazım deneme sürümlü istemiyorum.
Aa sen şey 150tl lik banner verecek ee noldu o iş ?
Evet video+foto
ben yıllardır paint kullanıyorumBilgisayara yükleyebileceğim ufak tefek montajdır kesme bölmedir vs yapabileceğim uygulama önerisi.
Video destekliyor mu ?Davinci Resolve
Video için önermiştim zatenVideo için hangisini önerirsiniz
Video destekliyor mu ?
Teşekkür ederim yani aslında amacım biraz 2 şeyide aynı programda yapmak ondan sordum peki shotcut resim destekliyor mu ?Video için önermiştim zaten
Shotcut
Davinci video için zaten.Video için hangisini önerirsiniz
Video destekliyor mu ?
Peki resim yapabiliyor mu ?Davinci video için zaten.
Tek bir kareyi düzenleyebilirsiniz fakat bir Photoshop programı kadar iyi olmaz.Peki resim yapabiliyor mu ?