Ücretsiz Msn lazım.

Melih45

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Selamlar.Nokia c7'm için ücretsiz kullanabileceğim msn, face gibi sosyal mesajlaşma ağı lazım.Bildiğiniz herhangi bir program var mı yada ovi mağazada olan ?

aruchan.blog

Profesör
Reaksiyon puanı
56
whats app diye bir program var arkadaşlarınla ücretsiz mesajlaşmaya falan yarıyor galiba...kısa bir süreliğine ücretsiz olmuştu...bir araştır istersen

Melih45

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bana ücretsiz program değilde kullanılabilirliği ücretsiz olan lazım eğer varsa tabi.

Bilgili99

Profesör
Reaksiyon puanı
252
öyle birşey yok maalesef bağlantıyı ücret almayan operatörden yapman lazım böyle birşey için :D

myphone

Asistan
Reaksiyon puanı
0
@melih45; kullanılabilirliği ücretsiz bulursan bize de haber ver :)

serkanbb06

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
31
Arkadaş komik misin :D C7 almışsın bir ton paraya bir internet paketi almıyorsun o telefona.Zaten sen o telefona internet paketi almazsan yüklediğim tüm TL'ler uçar gider :D yüklediğin sıradan bir oyun bile internet bağlantısı istiyor :)

Öneri olarakta Nimbuzz tavsiyem güzeldir benim C7de kullandım bir süre fakat bir süre sonra sistem hatası veriyor uygulama :) genel bir sorun.

Bu arada Ebuddy deneyeceğim teşekkürler :)

Melih45

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ebuddy, C7'ye uygun değil.Uygun olsa deniycem.Başka program var mı peki ? İnternet paketi almayı düşünüyorum fakat aşarmıyım düşüncesi var bende.Genel olarak hep açık kalıcak mesela msn gibi bir program bulursam yaklaşık 5 saat açık kalır yani en kötü.Ayda 1gb forum falan gezerek aşılır mı merak ediyorum.

serkanbb06

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
31
Ebuddy, C7'ye uygun değil.Uygun olsa deniycem.Başka program var mı peki ? İnternet paketi almayı düşünüyorum fakat aşarmıyım düşüncesi var bende.Genel olarak hep açık kalıcak mesela msn gibi bir program bulursam yaklaşık 5 saat açık kalır yani en kötü.Ayda 1gb forum falan gezerek aşılır mı merak ediyorum.

Ne demek uygun değil ya şimdi sohbet ediyorum arkadaslarla denemeden yorum yapmayın.

Ben avea 1 gb paketi kullanıyorum laptop vs de kullanıyorum artıyor.

Melih45

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ovi mağazaya bi zahmet gir indirmeyi dene.Hatta ben indirdim Ovi mağazadan kurmayı denedim hata verip durdu.

serkanbb06

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
31

sharlk

Asistan
Reaksiyon puanı
0
buna telefondan girdiğinde tl gidiyormu acaba

muratflash

Rektör
Reaksiyon puanı
510
Yavv arkadaşlar yorumları okudumda önce şunda bi anlaşalım....

Yani mesajlaşmada olsa internet bağlantısı şart sonra eğer telefonunuza mesajlaşma yazılımlarının applicationlarını indiremiyorsanız web messenger lara yöneleceksiniz yanii EBUDDY gibi veya MEBOO gibi veyada Windows Live ın kendi sitesine bağlanıp oradan mesajlaşacaksınız tabii bunların hepsi internet bağlantısı gerektirir...

Ayrıca sen hangi operatördesin???...

Bu soruyu şundan soruyorum mesela ben Wodafone dayım aylık cepnet günlük cepnet paketleri var aylık cfepnet 8tl günlük cepnet 50kr tabi bunlar internet paketi

Melih45

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
serkan kardeşim, teşekkür ederim herşey için.Sende k.bakma.Ovistore'da olmayınca bende başka yolla olacağını düşünmemiştim.Sağolasın.1gb paket yaptım dayanamadım giriyorum artık :D

serkanbb06

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
31
serkan kardeşim, teşekkür ederim herşey için.Sende k.bakma.Ovistore'da olmayınca bende başka yolla olacağını düşünmemiştim.Sağolasın.1gb paket yaptım dayanamadım giriyorum artık :D

Yok ne kusuru dedim ya bilmemek ayıp değil :) İyi olmuş paket aldığın bir dahakine 19tl olanı alırsın Avealıysan eğer 1gb internet 1dakika Avea içi konusma ve 1000 sms her yöne ben 19 a bu paketi alır 9 lirada 11bin sms yaparım zaten tüm cevrem Avea benim açımdan güzel olur :)

Melih45

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yok ben zaten aveaya geçtiğim zaman 1 sene boyunca avea içi 5000 sms veriyordu :) Yani daha 6 ay falan ücretsiz benim için :) Birde Avea'ya geçtim diye her ay 20 liraya 200 dk veriyor zaten :)

Melih45

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sağolun.Şimdilik Ebuddy kullanıyorum.Yalnız başka bir sorunum var şimdi.Avea 1gb paketi yaptım.Ancak KALAN 1GB yazıp 5555 gönderince hatalı istek diyor.Birtürlü ne kadar kaldı bakamıyorum.Nasıl bakabilirim?

technomind

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
74
avea.com.tr adresinden bak... yada bende 500 arayıp aveyayı müşteri hizmetlerinden öğren :)

serkanbb06

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
31
Sağolun.Şimdilik Ebuddy kullanıyorum.Yalnız başka bir sorunum var şimdi.Avea 1gb paketi yaptım.Ancak KALAN 1GB yazıp 5555 gönderince hatalı istek diyor.Birtürlü ne kadar kaldı bakamıyorum.Nasıl bakabilirim?

İşlem kaydından da bakabilirsin her paket aldıgında sıfırla trafik bilgilerini ordan kontrol edersin zaten istediğin kadar uğraş bitirmen çok zor :D

Melih45

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Şimdide sıfırlayamıyorum.Parolamı unutmuşum :) nasıl sıfırlanır ki? Değiştirmiştim ama.

boikot

Asistan
Reaksiyon puanı
1
vodafonwe aylık 8 tl sınırsın internet var c7 almışsın onu mu alamıyom bu şu gibi bişii mercedes alırım benzini olmasa