Ücretsiz maske taleplerinizi e-Devlet Kapısı üzerinden yapabilirsiniz.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Akkara
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

bud

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
1,710
Bugün bir mesaj ile kod geldi bu kodla eczanelerden alabilirmişiz.

MrtAltg

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
12,109
Beklemedeyim bilgisayar başında halen gelen giden yok

Constantin87

Profesör
Reaksiyon puanı
1,969
Ben de başvuralı bir hafta oldu ne gelen var ne giden :( hayır o değil parası ile de alamıyorsun

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Bugün sms geldi eczaneden alabilirsiniz diye.

Metin_Aslantürk

Profesör
Reaksiyon puanı
660
Maske Dağıtımı başladı...Ayrıca Ailede 2-3 kişi kayıt olup diğerlerine gelmeyen onlarda Tc Numarasıyla diğer kodlarla ulaşabilir Eczaneden ve alır...hiç kod gelmeyenler TC numarasıyla Eczaneden Kodak gelmişşse ulaşabilir..Kod gelmesinde sorun olabilir..Ama eczanenin Tc kimlik sorgusunda kodak ulaşıp maskenizi alabilirsiniz...Aileden bir kişiye mesaj gelip diğerlerine kod gelmeyenler diğer aile bireylerinin Tc sorgusu ile Eczanenin sisteminde Koda ulaşıp maskesini alabilir...hergün eczaneden Tc kimlik nosu ile Kod sorgusu yapılabilir..Aile bireylerinin diğer Kod sorgusu Eczaneden Tc kimlik sorgusu ile ulaşabilirsiniz....

Akkara

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,387
Yahu ne maskeymiş, ne maske koduymuş, bekle ki gelsin.

Akkara

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,387
Cuma' ya kadar tüm dağıtımın tamamlanacağı söyleniyor haberlerde. Bekliyoruz bakalım.
En baştan eczaneden para ile dağıtımı yapılsaydı, şimdiye kadar kimse maskesiz kalmazdı, tabii makul bir ücret karşılığında.
Bilmiyorum ama bu hafta herkesin maske alacağını sanmıyorum, İstanbul ve Ankara'dan başlandı ama daha maske alamayan çok sayıda vatandaş var, ne yazık ki. "Karaborsaya düşse yine de alırım" diyen de çok var.

WhiteHawk

Profesör
Reaksiyon puanı
43
Önce PTT den sonra E-Devletten sipariş verdim.10 gün bekledim kod gelsin diye,kod geldi eczaneye gittim aldım ama maskelerde tel yok,tel olmayınca burnun üstü açık kalıyor diyor uzmanlar,böyle maske işe yaramaz diyor.Bu nasıl iş ben anlamadım.

Constantin87

Profesör
Reaksiyon puanı
1,969
Ben maskelerimi aldım başvuru yaptığım iki aile üyem için eczane vermedi onlar için şimdilik çıkmamış dedim. Bana çıkarken onlara neden çıkmadı anlamadım açıkcası. Sosyal medya sitelerinde paylaşıldığı gibi maskeler ince falan değil normal standart maske ben beğendim

BJKolik

Dekan
Reaksiyon puanı
6,756
Ben maskelerimi aldım başvuru yaptığım iki aile üyem için eczane vermedi onlar için şimdilik çıkmamış dedim. Bana çıkarken onlara neden çıkmadı anlamadım açıkcası. Sosyal medya sitelerinde paylaşıldığı gibi maskeler ince falan değil normal standart maske ben beğendim
Mesaj geldi mi size?

Akkara

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,387
ÜCRETSİZ MASKE KODU GELEMEYENLER NE YAPACAK?

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca: "Maskeler vatandaşımız ücretsiz dağıtılacak. Mesaj gelmeyen kişiler için de eczaneye müracaat edildiğinde kimlik doğrulaması ile maskelerini alabilecekler "

PTT İLE MASKE NE ZAMAN GELİR?

E devlet üzerinden gerçekleşen ücretsiz maske siparişiniz onaylandığı takdirde sipariş onay kodu görülmesi gerekmektedir. Sipariş kodunuz ile ePTTAVM sitesinden takibi yapabilirsiniz.

bilexsamet

Profesör
Reaksiyon puanı
2,415
ÜCRETSİZ MASKE KODU GELEMEYENLER NE YAPACAK?

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca: "Maskeler vatandaşımız ücretsiz dağıtılacak. Mesaj gelmeyen kişiler için de eczaneye müracaat edildiğinde kimlik doğrulaması ile maskelerini alabilecekler "

PTT İLE MASKE NE ZAMAN GELİR?

E devlet üzerinden gerçekleşen ücretsiz maske siparişiniz onaylandığı takdirde sipariş onay kodu görülmesi gerekmektedir. Sipariş kodunuz ile ePTTAVM sitesinden takibi yapabilirsiniz.
Bana onay kodu da gelmemişti. Maske de gelmedi. Başvuru yapalı 2 hafta oldu.

Dora

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,807
Pişkin bir şekilde ilki gelmemesine rağmen ikinci defa başvuru yaptım. Belki bir gelir ikisi...

denizzined

Asistan
Reaksiyon puanı
142
Malatya Büyükşehir Belediyesi Malatya'da 2 gündür ücretsiz evlere kapı kapı gezip dağıtıyor, biraz önce geldi, teşekkürler.

Akkara

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,387
Aile fertlerinizin -artık kimler için ücretsiz maske siparişi yapmışsanız- TC kimlik kart veya nüfus cüzdanları ile birlikte en yakın eczaneye gidin ve maskelerinizi alın. Dün bu şekilde maskelerimizi aldık, en sonunda!

BJKolik

Dekan
Reaksiyon puanı
6,756
Aile fertlerinizin -artık kimler için ücretsiz maske siparişi yapmışsanız- TC kimlik kart veya nüfus cüzdanları ile birlikte en yakın eczaneye gidin ve maskelerinizi alın. Dün bu şekilde maskelerimizi aldık, en sonunda!
Mesaj veya kod geldi mi? Buna gerek var mı?

Akkara

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,387
Mesaj veya kod geldi mi? Buna gerek var mı?
SMS kodu gelmeyenler ve gelenler de bu şekilde alabilir. Bazı eczaneler eczanelerinin bir bölümünü camekan büfe gibi yapmış, maskeler için yapılan başvurular TC no üzerinden kontrol ediliyor, içeri girmeden maskeler dışarıdan veriliyor.