MOBİL KRALI
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 65
Bize az önce geldi.ePttAVM veya e-Devlet Kapısı üzerinden maske siparişi gelen var mı?![]()
Bize az önce geldi.ePttAVM veya e-Devlet Kapısı üzerinden maske siparişi gelen var mı?![]()
Çok kişi isteyince yetişemiyorlar sanırım.Beklemedeyim bilgisayar başında halen gelen giden yok
Ben de başvuralı bir hafta oldu ne gelen var ne gidenhayır o değil parası ile de alamıyorsun
Cuma' ya kadar tüm dağıtımın tamamlanacağı söyleniyor haberlerde. Bekliyoruz bakalım.Yahu ne maskeymiş, ne maske koduymuş, bekle ki gelsin.
En baştan eczaneden para ile dağıtımı yapılsaydı, şimdiye kadar kimse maskesiz kalmazdı, tabii makul bir ücret karşılığında.Cuma' ya kadar tüm dağıtımın tamamlanacağı söyleniyor haberlerde. Bekliyoruz bakalım.
Geldi bugün Sms ?Ben de başvuralı bir hafta oldu ne gelen var ne gidenhayır o değil parası ile de alamıyorsun
Hangi il başkan?Dün SMS geldi bugün gidip aldım eczaneden.
İstanbulHangi il başkan?
Hem ilk andaki PTTAVM' den hem de e-Devlet' ten müracaat etmeme rağmen henüz ses çıkmadı.İstanbul
Mesaj geldi mi size?Ben maskelerimi aldım başvuru yaptığım iki aile üyem için eczane vermedi onlar için şimdilik çıkmamış dedim. Bana çıkarken onlara neden çıkmadı anlamadım açıkcası. Sosyal medya sitelerinde paylaşıldığı gibi maskeler ince falan değil normal standart maske ben beğendim
Tabi kod geldi onunla aldımMesaj geldi mi size?
Bana onay kodu da gelmemişti. Maske de gelmedi. Başvuru yapalı 2 hafta oldu.ÜCRETSİZ MASKE KODU GELEMEYENLER NE YAPACAK?
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca: "Maskeler vatandaşımız ücretsiz dağıtılacak. Mesaj gelmeyen kişiler için de eczaneye müracaat edildiğinde kimlik doğrulaması ile maskelerini alabilecekler "
PTT İLE MASKE NE ZAMAN GELİR?
E devlet üzerinden gerçekleşen ücretsiz maske siparişiniz onaylandığı takdirde sipariş onay kodu görülmesi gerekmektedir. Sipariş kodunuz ile ePTTAVM sitesinden takibi yapabilirsiniz.
Ben de öyle yapacağım. Artık koronavirüs bittikten sonra hepsini birden alırız. ?Pişkin bir şekilde ilki gelmemesine rağmen ikinci defa başvuru yaptım. Belki bir gelir ikisi...
Mesaj veya kod geldi mi? Buna gerek var mı?Aile fertlerinizin -artık kimler için ücretsiz maske siparişi yapmışsanız- TC kimlik kart veya nüfus cüzdanları ile birlikte en yakın eczaneye gidin ve maskelerinizi alın. Dün bu şekilde maskelerimizi aldık, en sonunda!
SMS kodu gelmeyenler ve gelenler de bu şekilde alabilir. Bazı eczaneler eczanelerinin bir bölümünü camekan büfe gibi yapmış, maskeler için yapılan başvurular TC no üzerinden kontrol ediliyor, içeri girmeden maskeler dışarıdan veriliyor.Mesaj veya kod geldi mi? Buna gerek var mı?