- Konuyu başlatan
GhosT57
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 4,900
Aaa bismillah daha. Bugün attın. Sırada adamlar var.Benimkisi nerede kaldı? Şapka aynı kalsın, üstümdeki yazı RGB olsun.
Aaa bismillah daha. Bugün attın. Sırada adamlar var.Benimkisi nerede kaldı? Şapka aynı kalsın, üstümdeki yazı RGB olsun.
selam dostum rica etsem banada logo yaparmısın instagram da sayfam var futbol üzerineİstediğiniz bir adet hareketli/hareketsiz logo yapıyorum. Ancak biraz uzun sürebilir. Sonuçta o kadar yazacak insan olacak. Hepinize logo yapmaya hazırım. Özelden veya buradan atmaya çalışacağım. Sadece nasıl olacağını yazın.
Yaparım.selam dostum rica etsem banada logo yaparmısın instagram da sayfam var futbol üzerine
Bende bir discord için hareketli pctek logosu alayım özel konuşmadan atabilirsin. ?İstediğiniz bir adet hareketli/hareketsiz logo yapıyorum. Ancak biraz uzun sürebilir. Sonuçta o kadar yazacak insan olacak. Hepinize logo yapmaya hazırım. Özelden veya buradan atmaya çalışacağım. Sadece nasıl olacağını yazın.
benimki TheMedusa yazılı ışıklı hareketli olsun renkleri istediğini yapAaa bismillah daha. Bugün attın. Sırada adamlar var.
Üzerinde çalışacağım. Öğrenme süreçlerim vs. oluyor bu logoları. Hiç senin istediğin gibi profesyonel logo yapmadım. Ama yapacağım. Az sabır.benim logo nerelerde(
benimki nerede yavÜzerinde çalışacağım. Öğrenme süreçlerim vs. oluyor bu logoları. Hiç senin istediğin gibi profesyonel logo yapmadım. Ama yapacağım. Az sabır.
Üzerinde çalışacağım. Öğrenme süreçlerim vs. oluyor bu logoları. Hiç senin istediğin gibi profesyonel logo yapmadım. Ama yapacağım. Az sabır.
Üzerinde çalışacağım. Öğrenme süreçlerim vs. oluyor bu logoları. Hiç senin istediğin gibi profesyonel logo yapmadım. Ama yapacağım. Az sabır.
Abe madem yapardın neden istedin.Benim logoya gerek kalmadı ben kendim yaptım ?
Sen logo yapana kadar ben öğrendim ??Abe madem yapardın neden istedin.?
Arkadaş yetişemiyor.