Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Alan adı almak için dot.tk yada ücretsiz hosting veren firmaların alt alan adlarını alabilirsin.
Hosting için hostinger.com'dan alabilirsin. Ama tavsiyem 100 tl ödeyim 1 sene boyunca kafanızın rahat etmesi.
tamamda internetten bişiler alamıyorum ama sanal oyunlarda çok çarım var takasa giren varsa paralıyı bende alırım zaten hostinger de 5.95 tl istiyo zaten alan adı tk o yüzden ikisindende vaz geçtim arkadaşlar saolun
Kusura bakmayın yetişemedim çıkış yapmıştım forumdan kendin bul siteleri benim vereceğim siteden belki bişey çıkar vs.
Sonra suçlu ben olurum sen kendin bul.
Dot.tk gibi servislerden belirli domainleri ücretsiz kayıt edebilirsiniz. Ya da .com .net .org gibi dünyada en çok kullanılan domain uzantılarını tercih edebilirsiniz. Hosting konusunda da yine ücretsiz ve ücretli olarak 2'ye ayrılır durum. Ücretsiz hostingler ile büyük yol kat edemezsiniz, diyelim ettiniz. Muhattap bulamazsan emeklerin anında ziyan olucaktır.