Ücretsiz Host Arıyorum

zertuna

Asistan
Reaksiyon puanı
0
hizli internetin varsa kendi bilgisayarini server olarak kullanabiliyosun . hatta telefonda bile barindirabilmen mumkun. ip basina bi server host edilebiliyo :P ben sahsen test ettim calisiyo ama downlaod filan yaptigim icin su an kullanmiyorum.
en garanti host kendi hostundur. sabit ip alirsan ipile filan da ugrasman gerekmez. ama o da gerekmiyo.
upload hizi yuksek bi internetle bayagi bi is gorur :P

yaw ne şakacısın, bi an ücretsz hosting konusunda yardımcı olacağını sanıp yorumunu okudum :)

blltlgn

Asistan
Reaksiyon puanı
4
sana katılıyorum wordpress çok güzel ve işlevsel.tabi ki server leri sql sorgularıyla her ne kadarda yorsada vaz geçemiyorum...günlük 1k hit alan sitem var ve wordpress tabanlı.bide wordpress i ileri derecede kullanmayı biliyorum.wp yi bir çok şekle sokabiliyor ve iyi bir verim alabiliyorsunuz dediğin gibi çok iyi bilirseniz :)

evet kesinlikle bilgin varsa wordpress ile yapamayacağın şeyler çok sınırlıdır :)

hezarfen34

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba, ben bu bilgilerin sizin için yararlı olacağını düşünüyorum. Web sitenizi yapmak istiyorsanız, en iyi bir ÜCRETSİZ web hosting sağlayıcısı - 000webhost Tamamen ÜCRETSİZ hosting sağlayan bir yer, hiçbir zahmet yok. Bu disk alanı 1500 MB ve 100 GB bant genişliği ve tamamen ücretsiz. Ayrıca çok güzel ve hazır web site aracı ve kullanımı çok kolay kontrol paneli var. Ayrıca, sayfalarınızda herhangi bir reklam da yoktur.

Buradan kayıt olabilirsiniz: http://www.000webhost.com/613473.html

TAMAMI ÜCRETSİZ,

-1.5 GB DİSK ALANI
-100 GB TRAFİK
-C-PANEL KONTROL PANELİ
-ÜCRETSİZ POP-3 MAİL HESABI
-FTP ve Web tabanlı Dosya Yöneticisi
-PHP, MySQL, Perl, CGI, Ruby. - Ve çok daha fazlasını destekliyor.
-500'DEN FAZLA HAZIR WEB SİTESİ ŞABLONU

ALAN ADIN YOKSA BİLE ORADAN ÜCRETSİZ ALAN ADI VEREN SERVİSLERE YÖNLENDİRİYOR.SÜPER ÖTESİ 10 TANE WEB SİTEM VAR KURULU SORUNSUZ ÇALIŞIYOR ARKADAŞLAR. HERKEZ YARARLANSIN....

HEMEN KAYIT OLMAK İÇİN TIKLA
http://www.000webhost.com/613473.html

muhsinsi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
unet tavsiye ederim . Yeni başlayanlar için mükemmel çok basit.

sinovax

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
byethost u pek tavsiye etmiyorlar ben 000webhost kullanıyorum genelde hiç bi şikayetim olmadı gayet güzel reklam var demişsiniz ama ben hiç rastlamadım o konuda bir bilgim yok