- Reaksiyon puanı
- 1,553
Soru net.
Bilgisayarım daha iyi oyunları kaldırabilir.gta vice
The witcher 1 yani enchanted edition beleş oldu galiba bu sabah gordum oyle bi haber ben bitirdim tum seriyi mukemmel otesi gunde 8 saat oynayarak bitirdim yani oyle sariyo icine cekiyo ve hic sikilmadan oynuyosun 2 de ayni oyle ama 3 beni onlar kadar sarmadi ama o da efsane 1 ve 2 indirimlerde 1. 60 tl ye dusuyor ben 1 i ilk torrent indirip bitirdim sonra ayıp olmasın diye tüm seriyi satın aldım bir kez daha bitirdim yani witcher 1 ve 2 yi torrent dende bulabilirsin donanim arşivi forumu witcher 1 için gonullu olarak tr yama yapmis ve cidden ellerine sağlık mukemmel yapmislar ucretsiz direk forumdan indirebilirsin 2007 yili yapimi oyun her pc de açar dene bence muakkakSoru net.
Hocam bakım çoğu oyunuda denedim ama sarmadılar.Epic Games sitesine uğra. Bedava oyunlar bulursun.
En mantıklısı ama arkadaşında dediği gibi oyunları pek guzel değilEpic Games sitesine uğra. Bedava oyunlar bulursun.
3D olursa daha iyi olur hemde ben oyunu arkadaşımda bitirdim.U N D E R T A L E
War Thunder Oyna. Tank oynuyorum efsane sarıyor Online.Birde Warface ve Warframe oynayan varsa oyunu anlatabilir mi ?
Arkada indiriyorum hocam.Sizin oyun zevkinize güveniyorum.War Thunder Oyna. Tank oynuyorum efsane sarıyor Online.
Hikaye olmasa da Bağımlı yapıyor adamı
Bak hele nasıl oynardım uzun zaman önce Kayıt yaptım. ?Arkada indiriyorum hocam.Sizin oyun zevkinize güveniyorum.
Oynanış - aksiyon olarak bugüne kadar oynadığım, pişman olduğum ama hala oynamak da istediğim bir yapımWarframe
Şu anda şok oldum.Bilgisayarınızda yeterli depolama alanı kalmamıştır diyor.Evet mükemmel.kalan alan 73.56 ve oyun 83 GB istiyor.Ve daha bilgisayarı yeni elden geçirdim gereksin dosyaları temizledim.Sisteminin iyi olduğunu düşünerek YT'da Enis Kirazoğlu'nu incelemeni tavsiye ederim. Hikaye oynanış açısından bu şekilde yorum yapan çok kanal var incelemelisin.
Oynanış - aksiyon olarak bugüne kadar oynadığım, pişman olduğum ama hala oynamak da istediğim bir yapım
Oldukça eğlenceli ve çeşitli olmasının yanında muazzam zaman öldüren ve bir noktadan sonra tekrar eden bir oyun. Farm oyunu sonuçta fakat güzel oyundur kendileri.
No Room in Hell daha iyi diye duymuştum.Cry of Fear
2013 yılının en korkunç oyunu ?
(Epilepsi hastalığın vesaire varsa,tavsiye etmem !)
Hayır.No Room in Hell daha iyi diye duymuştum.
Bu kadar korku oyunu bana fazla gelir.Ama ana menüyü açmaya çalışıcağım.Cry of Fear
2013 yılının en korkunç oyunu ?
(Epilepsi hastalığın vesaire varsa,tavsiye etmem !)